2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

koca karı ebe ninem o halde bize anca at gözlüğü iyi gelir, yenmez içilmez ama saırım konsantrasyonumuz başka yerlerde, bundan sonra senin en yakın takipçinim, yazdıklarını ezberleyecem. Victoriacılar deyince kendümü ingilüz gibim hissettim halbuki asla ingilterede o dönemde yaşamak istemezdim, bak aslında bizim pembe dizilerede esin kaynağı olurdu. Neysem bahairim gel senle kaşık atalım bir tabak keşküle, bu selduş aybike ve bengü de havalarını atsınlar müşküle.

bu sipariş olayı ne ben anlamadm kızlarr=)kaçrmışım bendegerçi faceden takp ediom buraya girmeyeliuzun zaman olmuşş.kullanmayı bile unutmuşum=)

ee kuzum bu mikemmel gözler için, mikemmel genler ve mikemmel bir aileyemi sahip olmak gerekiyor kih kih kih kih ne kadan mükemmel. Zelda kuzum bak kaçırıyoz senin cazip tekliflerini aç bir başlık zeldda nineden istekler deü.:))))))

askbuya tekrardan hoşgeldin o halde, sana tavsiyem zelldayı takip et valla her an kampanya başlatabilir, hem kıyafetlerde hemde bitki, börtü baharatlarda.

ooo bebeğim ben şimdi vs olayına girersem koca beni kesin boşar.... böyle hiç değilse ayda bir 2 ayda bir gene görüyom yoksa hepten kaybederim... ama niloş için sipariş olabilirdi... zellda toplaşın falan dediydi topiğin birinde ama annesinin geleceğini yada aybikle seldanın toplaştığını falan kaçırmışım... neyse bir ara gene toplaşan olursa ben de bikaç parça bişeyler isteyebilirim....

[URL = http://img835.imageshack.us/i/1003082s.jpg/ ] [ / IMG] [/ URL] http://img835.imageshack.us/img835/5868/1003082s.jpg

Son düzenleme:

ben zaten keşkül yiyyelim demiştim:))) Ocakta iş başı sonra ver elini sanal market alışverişler kim tutar beni, zelldam bile yetişemez hızıma, o da kimmişkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktanbayanssulusmile

keskul hangi tatli oluyordu sutlaca benzeyen mi,ben de yemek isterim tatli dedin mi akan sular durur.sempatiksalakcinni

bu sipariş olayı ne ben anlamadm kızlarr=)kaçrmışım bendegerçi faceden takp ediom buraya girmeyeliuzun zaman olmuşş.kullanmayı bile unutmuşum=)
annem turkiyeye gitmeden once burda ya da diger topikte kizlara sordum bebelerinize birsey istermisiniz diye,site adresi vermistim onu diyorlar.

olumunekankayizsmile

iste canimcim ,nilim de geri kalmasin kis sezonuna damgasini vursun istanbul sokaklarinda

ben zaten keşkül yiyyelim demiştim:))) Ocakta iş başı sonra ver elini sanal market alışverişler kim tutar beni, zelldam bile yetişemez hızıma, o da kimmişkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktanbayanssulusmile

yarisalimmi yavrii lmaz:

oglusun kışlık ayakkabıları ve bıraz daha buyuyunce gıyecegı terlıgı,ugglarda var ama henuz elımıze ulasamadı onlarda gelsın onlarında resmını eklıcem kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…