he he napalım yasemin teyzesi koca popoyu ve göbüşü ancak tasıyor o ayaklar demek ki:)))))
ulen victoriacilar sizi :))) valla bak simdi gormediginize uzuldum annem turkiyeye gidiyor diye yazmistim siparis verenleri alayim dedim site adresleri verdim hicbirini gormediniz mi,dur bakim korluge hangi ot iyi geliyordu ben bir arastirayim kaydirigubbakcemile3
ben burdayim birsey kacirmadiniz uzulmeyin,ne zaman isterseniz alirim siparisinizi.Hem birkac kisi olursaniz daha iyi olur posta parasini paylasirsiniz.
koca karı ebe ninem o halde bize anca at gözlüğü iyi gelir, yenmez içilmez ama saırım konsantrasyonumuz başka yerlerde, bundan sonra senin en yakın takipçinim, yazdıklarını ezberleyecem. Victoriacılar deyince kendümü ingilüz gibim hissettim halbuki asla ingilterede o dönemde yaşamak istemezdim, bak aslında bizim pembe dizilerede esin kaynağı olurdu. Neysem bahairim gel senle kaşık atalım bir tabak keşküle, bu selduş aybike ve bengü de havalarını atsınlar müşküle.
ooo bebeğim ben şimdi vs olayına girersem koca beni kesin boşar.... böyle hiç değilse ayda bir 2 ayda bir gene görüyom yoksa hepten kaybederim... ama niloş için sipariş olabilirdi... zellda toplaşın falan dediydi topiğin birinde ama annesinin geleceğini yada aybikle seldanın toplaştığını falan kaçırmışım... neyse bir ara gene toplaşan olursa ben de bikaç parça bişeyler isteyebilirim....
koca karı ebe ninem o halde bize anca at gözlüğü iyi gelir, yenmez içilmez ama saırım konsantrasyonumuz başka yerlerde, bundan sonra senin en yakın takipçinim, yazdıklarını ezberleyecem. Victoriacılar deyince kendümü ingilüz gibim hissettim halbuki asla ingilterede o dönemde yaşamak istemezdim, bak aslında bizim pembe dizilerede esin kaynağı olurdu. Neysem bahairim gel senle kaşık atalım bir tabak keşküle, bu selduş aybike ve bengü de havalarını atsınlar müşküle.
annem turkiyeye gitmeden once burda ya da diger topikte kizlara sordum bebelerinize birsey istermisiniz diye,site adresi vermistim onu diyorlar.bu sipariş olayı ne ben anlamadm kızlarr=)kaçrmışım bendegerçi faceden takp ediom buraya girmeyeliuzun zaman olmuşş.kullanmayı bile unutmuşum=)
ee kuzum bu mikemmel gözler için, mikemmel genler ve mikemmel bir aileyemi sahip olmak gerekiyor kih kih kih kih ne kadan mükemmel. Zelda kuzum bak kaçırıyoz senin cazip tekliflerini aç bir başlık zeldda nineden istekler deü.:))))))
acayim canim,zelda ninen seni yesin yerimseniben
askbuya tekrardan hoşgeldin o halde, sana tavsiyem zelldayı takip et valla her an kampanya başlatabilir, hem kıyafetlerde hemde bitki, börtü baharatlarda.
ooo bebeğim ben şimdi vs olayına girersem koca beni kesin boşar.... böyle hiç değilse ayda bir 2 ayda bir gene görüyom yoksa hepten kaybederim... ama niloş için sipariş olabilirdi... zellda toplaşın falan dediydi topiğin birinde ama annesinin geleceğini yada aybikle seldanın toplaştığını falan kaçırmışım... neyse bir ara gene toplaşan olursa ben de bikaç parça bişeyler isteyebilirim....
ben zaten keşkül yiyyelim demiştim:))) Ocakta iş başı sonra ver elini sanal market alışverişler kim tutar beni, zelldam bile yetişemez hızıma, o da kimmişkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktanbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?