2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vay tospağalar sizi, victoria secret muhabbetinden carters günleride yapılmış. Evet çok gücendim. Benim niye haberim yokkkkkk:sinifsinif:senağlama:çok üzgünüm:

vay tospağalar sizi, victoria secret muhabbetinden carters günleride yapılmış. Evet çok gücendim. Benim niye haberim yokkkkkk:sinifsinif:senağlama:çok üzgünüm:

ah canimmm ama ben yazdim demekki senin gozunden kacmis,seldus aybike ve bengu siparis verdiler,annem Turkiyeye gitti de onun valizine tikistirdik :))

Sen emret sultanimm ne istersen.

Son düzenleme:
görmemişim :gitme: napalım nasip değilmiş. Yeni tur yeni şans. olumunekankayizsmile Ben seni bilmezmiyim. Küçük nincanın annesi tospağa zelldaaammm

görmemişim :gitme: napalım nasip değilmiş. Yeni tur yeni şans. olumunekankayizsmile Ben seni bilmezmiyim. Küçük nincanın annesi tospağa zelldaaammm

opuyorumnanaktan
sen hiç üzülme yine sipariş veririz yeni sezonda

:lepi: kesinlikleee:))))) bugün tulumlarını ve beyaz kuzu yeleğini giydi bebeem.((babasının değimiyle yaban yeleği:))) gezmelere gittik gören herkes cook beğendi .tekrar tsk ederiz selda teyzesiiŞeniz

ne de yakışacak alya kuzusuna cicleri...güle güle sağlıkla giyinsin prensesopuyorumnanaktan

Vayy bizim bıdıklar Amerika dan mı giyiniyor bende agustosta Amerikadaydım carters in bende altını ustune getirdim insanın gozu dönüyo orda cok guzel cicler gule gule giysinler saglıkla insallah

ececim tsk ederiz canım ..evet cook güzel seyler vardı sitesinde kafam döndü sipariş verirken ama ben buradan da cok sey almıstım daha önce maalesef o yüzden az alabildim ..ama iştahımı yaz sezonuna saklıyorum:))))

selduş kuşum erkek adamın ayakları büyük olurr çokta yakışıyo herşeyleri ayaklarına maşallah paşama büyücek tabi ayakları paşamın yerim onun ayaklarını bezelyelerini

alyanın cicilere bayıldıııııııııııımmm...

Son düzenleme:
Seldacım sağol tatlım..

şeymacım ne demek ama sana sunu demeden geçemicem üzgünüm...ben de küçük ayaklı erkekleri hiiç sevmem sositososito erekek dediğin koca ayaklı olur ne o öle kız ayagı gibi küçücük :)))) benim eşimin de ayakları büyüktür paşamın da öle 23 numara olmus tam:)) ayakkabılar da cok yakısıyor...demek ki RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERMİŞ kaydirigubbakcemile3 ..paşalarını da cook öptüm...

he he napalım yasemin teyzesi koca popoyu ve göbüşü ancak tasıyor o ayaklar demek ki:)))))

selduş kuşum erkek adamın ayakları büyük olurr çokta yakışıyo herşeyleri ayaklarına maşallah paşama büyücek tabi ayakları paşamın yerim onun ayaklarını bezelyelerini

katılıyorum şekerimolumunekankayizsmile

valla benim evlenirken ilk baktığım elleri ve ayaklarıydı
elleri de ayakları da iri ben çok etkilenmiştim
erkeği erkek yapan heybettir heybeetguclubacismile

Arkadaşlar lütfen topici amacından saptırmayalım.. Konuyla alakası olmayan mesajları siliyorum..

vay vay vay vay bu sipariş olayını ben neden kaçırmışım acaba????????????????????

zencef kız bunalr saman altından su mu yürütmüşler yoksam biz mi körmüşüz?:)))))))))

ulen victoriacilar sizi :))) valla bak simdi gormediginize uzuldum annem turkiyeye gidiyor diye yazmistim siparis verenleri alayim dedim site adresleri verdim hicbirini gormediniz mi,dur bakim korluge hangi ot iyi geliyordu ben bir arastirayim kaydirigubbakcemile3

ben burdayim birsey kacirmadiniz uzulmeyin,ne zaman isterseniz alirim siparisinizi.Hem birkac kisi olursaniz daha iyi olur posta parasini paylasirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…