2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gule gule kullansin oglusun orkacim,hepsi de cok guzel.

gule gule kullansin oglusun orkacim,hepsi de cok guzel.

cok sagol canım daha ıyılerı hepsının olsun bu arada bende sıparısı kacıranlardanım ama bıdahı sıparıs olayını beklıyorum dort gözle:)

abowww ne kadar sey almısın simdiden. kız her tür ceket var yani sizde. biz birtane aldık tamam bütün kıs yeter ay bende eklemek istiyorum ya zaman bulup fotolar cekmem lazım bende. hepsi cok güzel gülle gülle kullanın insallah

süperler bebişlerin herşeyleri çok güzel maşallah güzel sağlılkı günlerde giysinler inşallah,bizde başladık yavaş yavaş almaya....

cok sagol canım daha ıyılerı hepsının olsun bu arada bende sıparısı kacıranlardanım ama bıdahı sıparıs olayını beklıyorum dort gözle:)

tabi ki canim benim ,siz ne zaman toplasirsaniz ben burda hazir bekliyorum olumunekankayizsmile

tesekkur ederız kızlar bunları alalı bayaa bı oldu aslında ama resımlerı ancak ekleyebıldım:)her gordugum yerde bır ıkı parca derken bırıkıyo yavas yavas.cünkü sırf alısverıs ıcın cıksam hıcbısey bulamıyorum.bengucummm merakla foto beklıyorum sendende canım...

izmirdeki arkadaşlar ben kızıma doğumgününde giymesi için bakıyorum bişeyler süsülü bişeyler varmı bilen nerelerde bulabilirim

minecim hepsi çok çok güzel,paşan iyi günlerde sağlıkla giyinsinopuyorumnanaktan
leylacım ben de boraya hala almadım bir tane takım var ceylan bebe de ona alternatif olabilecek bişeyler bakıyorum...aslında kızlar için çok şey var ama oğlanlara bulmak zor bulduklarım da hep aynı klasik şeyler
ceylan bebe,mothercare,zara,e-bebek,hello baby bir de bizim ksk çarşıdaki mağazalarda bir sürü şey bulabilirsin

ben elbise konusunda tecrübeliyim diyebilirim. ben mirayın elbisesini carsıdan aldım ama aynı elbise kipada panco var ordada satılıyor. orda cicekli elbiselerde var onlarda cok sirin. ben onlardan mirayın dis budayında almıstım. sade seylerden hoslanıyorsan zarada var sade ama sık elbiseler. baska dogum güne uygun ben bulamadım.süslü şeyler ksk carsidada var ama dedigim gibi pancoya git orda güzel seyler var. EGS Mavisehirde Ceylan var oraya baktım kücük elbise pek kalmamıs. Sobede var güzel elbiseler ama böyle amartı sık degil. senin zevkine baglı tabi nelerden hoslanıyorsun bilmiyorum.

sağolun kızlar
mothercare falan baktım ama çok kalablıktı sıkıldım çıktım detaylı bakamadım
aklımda ceylan vardı oraya bakayım birde pançoyada bakayım
panço ve sobe nerelerde vardı acaba hatırlayamıyorum şuan ..:))
ben beyaz krem renklerinde şık bişeyler istiyorum yada
2.jpg | Your Free Image Upload Service
1.jpg | Your Free Image Upload Service
bunları KK KIZ BEBEK GİYİM topiğinde buldum ama marka falan yok(

panço kipa demişsin zaten selina...

mirayın elbesi beyaz kremide satılıyor iki rengi var.

panco cigli kipa
ceylan egs mavisehir

agora b&g store da cok güzel seyler var ama fiyatlar baya tuzlu orda.

vayy küçük bebek ugglar varmı çok sevindimmm. Bende ediniyim.bayanssulusmile

teşekkürler selina
miray kızın elbisesini merak ettim ama...:))

ugglar ne oluyor ya hele bi diyin bakiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…