2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayıldımmmm Miray kelebeğiminnn ciccilerineee güle güle giysin kuzum
Biz daha başlamadık alışverişeee az biraz pjama falan aldık evde rahat rahat giysin die.
Bide yaaa kızlarrr 1 yaşındaki bebeğe gecelik satan bi yer varmı bildiğiniz bulamıyorum şöyl süslü bi gecelik istiyorum gerçi kuzu daha yürümüyo ama olsun ..puyorumnanaktan

ugglar ne oluyor ya hele bi diyin bakiyim.

kız zelldam cahil ebe ninem benim ne spa reine bilirsin, ne kabbala su(yaw bu suyu ordaki ünlüler tüketiyor geyik olsun deü yazdım) getirtirsin hele bari ugg bil be aaa. Amerikada daha yaygın değil mi?
Ah ah birde benlen yarışıcak bak helesositososito

sols ben dün cartersın sitesinde gördüm. Pek ssüslü değildi ama. Şöyle yapabilirsin kendin diktirebilirsin bulmak daha zor olabilir.

selina cicileriniz çok güzel güle güle kullanın..
kızlar benide heveslendirdiniz ben de biara ressim çekip koyayım,bakması güzel oluyo:))

gecenlerde bir reklam buldum cartersın ürünleri satlıyor o sitede yani türkce bir alisveris sitesi simdi site adı vermem burdan

paşalarında prenseslerinde cicilere bayıldık özellikle montolarına dikkat ettik bizde ne alcagımıza karar veremedik çünkü daha kürklerden gördüm çok hoşuma gitti ısıtma konusunda tereddütteyim tek

hahahaha ya ben hic magazin falan izlemiyorum kacirmisim geri kaldim hemen baslamam lazim izlemeye :hulya: evet ben ugg denen botlari simdi gorunce bildim bengucum foto yollamis ,ben o botlari begenmedigim icin hic markasina bakmadim burda dolu ama bebekler icin olanlari cok sirin,yanliz sanki giydiklerinde yuruyemezler gibi geliyor.

zencefinem beni arada guncelle bebegim cahil kalmisim ben buralarda olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bengucum zevkli hatunum ,mirosun cicileri harika.

ya ugglar sirin ama ben gecen kış kücük cocuklarda gördüm, hic düzgün basamıyorlardı. böyle yamuk yürüyorlardı sanki ayagı tam kavramıyor bu cizmeler gibi geldi bana.

seldacım sagol ama senin zevkine asla yanaşamam olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
oktayın ciciler çok trendy inanılmaz güzeller
güle güle kullansın gül surat
yanlız abartmışsın mineciğim alışverişi başkalarına bişi kalmamış
bi giydiği montu bidaha giymeyecek hahaha
mirayında ciciklerini çok beğendik kürk kapşonunu severiz onun
tayt takımları çok kullnışlı oluyor
bu arada arnızda para toplayıp bize yollayın bi zahmet biz de bişiler alalım benim durumum malum
artık kimseyi kandırmıyımkaydirigubbakcemile3

vah canim hesap numera hemen acıyorum sana alyamız cıplak kalmaz sen merak etme . asıl baskaları cıplak kral olmuş aklinialirimsmile

mirayım güzel ve sağlıklı günlerde giyin cicilerini inşallah opuyorumnanaktan

kraldan çok kendini kralcık zanneden var kızlar ne yaparsınız varsın asparagas konuşsun diyelim ve noktayı koyayım :ecrin_bebek:

bende 1 2 parça eklemek istedim,yükleme uzun sürüyo...şimdilik bukadar:))

Eklentiler

• $003wj.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $005ynb.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $006wvr.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 34
sizin cicilerde cok güzelmis.gülle gülle kullanın. bakıyorum kışlık montlar alınmış hep.
yelekde cok sık.iyi günlerde kullanın inşallah

herkeze cok tesekkur ederız kızlarr, ya ben uggları cok begenıyorum ınsallah oglusumda sever bıde daha yuruyemıyo bızımkı evde aksesuar gıbı gıysın dedım :) anca boyle susluyom bende oglusumu:))bıde onlarla yurumeye alışırsa daha cok sevınırım tabııkı...ayrıca sızlerdende resım beklıyoruzz sayfa hareketlenmeye basladı yenıden en guzellhihoyyyt

leylacım çok güzel ciciler,güle güle sağlıkla giyinsin prensesopuyorumnanaktan

ayrıca kızların cicilerine bayıldımmmmm çok zevklisiniz hanımlarrr

cicilerin hepsi çok cici :))tek tek yazamadım ama b
ütün bebişler sağlıcakla giysin kışlıklarını hiiiç hasta olmasınlar.
bengücüm sana 2sorum olcek
1 uyku oyuncaı faydalı mı gerçekten sen bilirsin aldığına göre bi numarosu vardır
2 panço çiğli kipa de nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…