2009 Ekim Bebekleri'nin Cicilerinin Resimleri ve Annelerinin Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşşekkürler kızlar daha güzelleri sizinkilerin olsun...

ece uyku arkadas mucize birsey degil üstünde yazıyor cok şasırcaksınız falan. miray cok zor uyuyan bir cocuk. zaten günde bir kere uyuyor o saati geldigindede huysuz olmaya baslıyor ve ben sallıyorum veya kucagımda gezdiriyorum o ara. normalde sarkı söyliyordum ona. simdi bunu aldım deniz dalgaların sesini acıyorum sesi duysun diye mi artık bilmiyorum daha cabuk sakinleşıyor sonra iyice uykusu gelince yataga yatiyoruz ve yanımıza alıyorum kuzuyu o zaman uyuyor. ama onu yatagı koyup bunu acarsam işe yaramıyor yatakda kalkıp zıplıyor oynuyor. ama oyuncak bana cok iyi geldi diyebilirim. beni cok rahatlatıyor aksamları acıyorum sanki deniz kenarında kumda uyuyormusum gibi hissediyorum kendimi.

Kipaya gidiyorsun. Birinci kat joker tam karşısında Panço var. orda erkek icin cok sık seyler var mutlaka bak derim. yelek ve pantolon takım düsünüyorsan EGS Ceylanda var.
Veya Sobeede sık seyler satıyor erkeklere biliyorsun.

aa aybik sanada para yollaya yollaya şaştım artık:) Kandırma kimseyi lütfen, arkadaşlar alyanın üzerinde gördüğünüz bütün kıyafetler benim kızıma aittir. Biz işte 1 kez giyiyoz sonra böyle fakirlere dağıtıyoruz:)))))) :lepi:

heee orası pançomuydu ya ben oraya hiç girmiyorum hep düğün kıyafeti var diye:))))

kuzu işini bende düşünsemmi yada bi uyku objesi edinin diyorlarya yumuşak bişey işte emrede gece 20 kere kalkar oldu... yanımızda yatmak istiyo..

.................................................

Son düzenleme:

ayyy biraz komik ama benim bir arkadaşım iki yanınada yastık koyuyor bebiş birini annesi birinide babası sanıyomuş öyle uyuyomuş..onlarla yatmaya alışık olduğu için tabi bu yastıklara dokundumu rahatlayıp geri uyuyomuş uykusunu bölmeden:))

ece istersen ona para vercegine doga sesler varya cd olarak onu tak aksamları bak bi tepkisini nasıl oluyor. mesela uyurken sesini baya kes ama duyulcak şekilde kalsın ve gecede acık bırak. bunda yagmur sesi var, deniz dalgaları, kalp sesi, balina sesleri

leylacım güle güle kullansın meleğin şişme yeleği inanılmaz şeker
uyku arkadaşı hakkında bişiler de ben diyeyim biz Üniversitedeykenn gelişim dersinde özellikle hocalarımız bu tür şeyelri tavsiye ediyordu
Alya doğduğunda başladık biz alıştırmaya uyku nesnesine ilkini kaybettik avm de şimdi kurbağası var bir de güneşi güneş müzikli ama genelde elinden düşürmediği kurbağa
uykusu gelince onu ve emziği alıyor eehh ehhh yapıyor yatağına kouyoruz uyyor
burnuna sürte sürte uyuyor
bebekler bişeye bağlanma ihtiyacı duyarmış
bağlanacak objeleri olmazssa genelde güvensizlik hissi oluşurmuş
yurtdışında da çok yaygın bu uyku nesneleri
biz adını cici koyduk:)
fotograf ta ekliyorum
bu arada sağolsun kızlar eksik olmayın iyi ki varsınız

Lütfen paylaşımlarınızı yaparken imalarda ve laf dokundurmalarda bulunmayın.
Uyarı niteliğinde yazıyor,bir daha tekrarlandığı taktirde ceza alacağınızı belirtmek istiyorum.
İyi paylaşımlar dilerim.

hayatım cicilerin çok güzel sağlıkla güzel günlerde giyin opuyorumnanaktan
uyku nesnesine alıştırmaya geç mi kaldık acep,benim oğlan beni ve saçlarımı kullanır oldu sempatiksalakcinni

bu ev ayakkabıları kullanışlımı dün migrosta gördüm böyle birşey ama biraz boyunlu ya tereddüt ettim doğrusu.

elifciğim güle güle kullansın prenses
ev ayakkabıları çok şeker
alya kesin bebesini sökerd onun hehe

saol canımm hayatta elini attı bebeği koparmak içinn ellenmez diyince şimdilik ellerini çekti.. sempatiksalakcinni

hayatım cicilerin çok güzel sağlıkla güzel günlerde giyin opuyorumnanaktan
uyku nesnesine alıştırmaya geç mi kaldık acep,benim oğlan beni ve saçlarımı kullanır oldu sempatiksalakcinni

saol arzu teyzemizz ..bizde sizi öptük..Şeniz

gülle gülle kullanın iyi günlerde

saol canım
miray prensesde iyi günlerde giysin cicilerinii
pembe takımdan bizimde varr çok severek aldımm

Son düzenleme:
bu ev ayakkabıları kullanışlımı dün migrosta gördüm böyle birşey ama biraz boyunlu ya tereddüt ettim doğrusu.

canım ayaklarımız buz gibi oluyorr ben kullanıyorum memnunum bide twiggy den pofuduk ev ayakkabısı alıcamm

bende dün aldım aynen boynu biraz yüksek diye tereddüt etiim bot gibi yani ama tahmin ettiğim gibi değilmi çok kullanışlı migrodaki de ceyo mu

yeni ciciler çok tatlı allah saglıkla giydirsin hepsine çok yakışcak eminim onların ayakkabılarını sevsinler bebekli bebekli maşallah hepsinede

güle güle giysin bebısşler kıyafetler cok tatlı gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…