2009 Ekim Bebekleri'nin hareketleri :)))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
116
323
evet kızlarr hamişlikti doğumdu geliyodu yanlış alarmdı erken geldi derken büyümeye bile başladı yaramazlar.artık yavaş yavaş bilinçli harekeler yada bilinç dışı ilginç şeyler yapıyorlar.hadi buda bizlere bi anı kalsın inş. ilk kırdıkları vazolarada sıra gelicek diyerek başlayalım kaydirigubbakcemile3 anlatın bakalım neler neler yapıyolar keratalar.

ilk olayda benden gelsin yavaş yavaş dönmeye başladık artık ve altını bağlamak işkence oluyo çünkü ben bezi tutmaya çalışırken o bi sağ bi sol yapıyo alt değiştirmemiz en az 7-8 dakka sürüyo oda şanslıysak yamuk bağlanmadıysa. sırnaşık şey

gerçektende canım büyümeye başladılar bile... bizimkide dönüyor artık ve korkuyorum koltuğa paralel bırakmaya :)) gözleriyle bizi takip etmeler,agular ıgılar ve konuştuğumda biliçli gülücükler başladı...

bu arada alt değiştirmede biz de çoook savaş veriyoruz,yeni bezi takmak çok zor oluyor kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

bizim alt değiştrmemiz de olay oluo...ayaklar havada dans ediyo,eller ayrı bi alem,ayakları yakalayıp da bezi doğru düzgün bağlaya bilene aşkolsun......kıpır kıpır yaramazlarrr maşallhhh:)

ahh bu ekim bebişleri hepsinin demek alt bağlamak problem desenize benimkininde açayımm öle dursun istiyo bağlamaya kalktımmı parçalıyo kendini aman amannn kapanmıcakmışş hergün sırf mutlu olsun diyee 30 saat açık bırakıyorum altını ama gene sonunda feryat ediyoo bizimkide başladı agulara bugulara çok güzel yaa ha tekme attı acaba neden bugün tekmelemedi derken meleklerimiz şuan kollarımızda vee onu yaptı unu yaptı diyebiliyoruz çok şükürr allah ayırmasın...

benim kızımda artık konuşmalarımıza gülücükle tepki veriyor...
kollarımız, bacaklarımız maşallah kıpır kıpır üstündeki battaniyeyi atıyo artık...
haaa bide yatağının tepesindeki ayılara bakıp bakıp heyecanlanıyo hareket ediyo, o hareketlenince ayılar sallanıyo çıkardığı seslere hayranım o esnada :)))

bizdede alt açma seronomisi en az 5 dakka :)) çıplak kalmak istiyo ve bağlatmıyo...
bugün gazını çıkartamıyodu, kendi yatağıma alt açmasını serdm altını alıyodum, poposuna zaytinyağ sürdüm 2dk sonra kakasını öle bi fışkırttıki tam benim ağıma geldi sanki ben yaptım altıma:))) tabi bizim batan çarşaftan yataktan hiç bahsetmiyom, alt açması tertemizdi :))

benim kızımda agucuklar yapıyor gülüyor ve bu sabah ilk kez bi eliyle ötekini tuttu..tesadüfmü oldu bilmiyorum ama çok tatlıydı.)

delikafaduldensırnaşık şey
benim kızımda altına yeni bezini takarken elime yapmıştı bir kezde o koltukta ben yerde altını temizlerken suratıma gaz çıkarmıştı ve inanın byük insan gibi ses çıkararak çok güldüm ama şunu da belirtiyim kötü kokuyodukafamçokkarıştı

bizimkide altını degıstırırken kıpır kıpır ve cok mutlu oluyo.ustunu degıstırırkende ahtopot gıbı eller ayaklar ayrı kıpırdıyo.onunla konusmamızı cok sevıyo ve guuu guuuu dıye cevap verıyo konusmadıgımız daman aaeııııııııııııı dıye bır cıglık duyuyoruz ve arkasından gulucukler gelıyoo.basını cevırerek odanın ıcerısınde benı takıp edıyo.yuz ustu yatınca yüzüyomus gıbı hareket etmeye basladı göbişinin üzerinde.battanıyesını ıtekleyerek acıyo.baskaa bu aralar tv de izliyo galıba:)haa bırde vevit damla damlatılacagı zaman kus gıbı agzını acıp beklıyo

altının açılacağını anladığı an gülümsüyor ...alt değiştirmemiz hareketlerinden dolayı uzun sürüyor ..eller kollar ayaklar bir oynuyorr.....
çıkardığım sesleri taklit etmeye çalışıo ve o esnada dudakları çok şirin oluoo......ellerini emioo...beni takip edioo...elleriyle oynuoo birleştirioo v.s.birde toplanmaya çalışıooo o hali çok şekerr....
agu lar uuuuuuu larr .....off ya süperlerr...
maşallah bebişlerimize

:))))))))) kizlar demekki bizim minikler hepsi ayni hareketleri yapiyorlar benimkiside öyle agladigi zaman yanina varinca hemen susuyor guluyor , takip ediyor cirpiniyor yuz ustu yatirdigimda dönmeye calisiyor kafasini oldukca iyi tutuyor ayak refleksleri guzel , gerci simdilik henuz bir cok hareketleri ic gudusel ayaga kaldirip yere bastirdiginizda yurume hareketi yapar ama bu refleks henuz veya bir masanin kenarina yaklastirip kucaginizda tutup ayaklarini degdiriseniz ayagini kaldirabilir bunlar henuz hepsi reflesk ama agizlarini oyle guzel yapiyorlarki laf veriyorlar sanki degilmi ? hehe sirin seyler yakinda objeleri falan bilincli sekilde tutmaya baslarlar

benim kizimda yeni yeni konusmalarima gulucuklerle cevap vermeye basladi.onun disinda gozleri cin gibi :) etrafi ve kisileri cok dikkatli inceliyor..uykuyu git gide azaltiyor,elleri hala yumru seklinde...

benim pasam da altını actığımda keyiften cıldırıyor:))) ama baglamaya gelince işkence cekiyoz resmen hep acık dursun istiyor banyo yapmaya bayılıyor gık cıkmıyor yıkanırken suyu cok seviyor... beni takip ediyor sürekli konusunca o da konusmaya calısıyor agzını acıp acıp kapatıyor..kucak istemiyor cok yatarak muhabbet ediyoruz ama tek problem ben hep yanında durayım istiyor ben gözünden kaybolunca aglıyor hemen..ben de odada ona ses vere vere iş yapıyırum :))))

ayy yıkanmayı bizde pek seviyoruz birde suya ayaklarını soktuğum zaman hemen kendini salıveriyo suyun içine ama sudan çıkarmaya gör cingar çıkıyo bıraksam 7/24 yıkancak :))))

bzmki alt konusunda çok rahat,hele çok pisse altı hiç kımıldamıo.hatta hafifçe gülüo ve o kadar mutlu oluoki altı açılıo die.annesine yardım edio.

benim kizimda altini acar acmaz erkek gibi cisini yapiyor ama her seferinde bazen yakaliyorum kapatiyorum hemen alt acma beziyle ama cogu zaman yatak yorgan kiyafet kalmiyor islaniyor
arabadayken cok mutlu hep benimle konusuyor yol boyunca aguubugu
gozleri hala sasi bakiyor bana bakarken cok tatli gorunuyor o zaman laelaelaelaelae
ben onla konusurken gozumun icine bakiyor sonra guluyor bana tesaduf gibi gelmiyor sanki bilincli gulumsemeler gibi
emzirecegim zaman yastiga yatiriyorum hemen agzini acip bekliyor bu arada yine gogsume sasi bakiyor cok tatli oluyor geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…