- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
-
bzmki alt konusunda çok rahat,hele çok pisse altı hiç kımıldamıo.hatta hafifçe gülüo ve o kadar mutlu oluoki altı açılıo die.annesine yardım edio.
benim kizimda altini acar acmaz erkek gibi cisini yapiyor ama her seferinde bazen yakaliyorum kapatiyorum hemen alt acma beziyle ama cogu zaman yatak yorgan kiyafet kalmiyor islaniyor
arabadayken cok mutlu hep benimle konusuyor yol boyunca aguubugu
gozleri hala sasi bakiyor bana bakarken cok tatli gorunuyor o zaman laelaelaelaelae
ben onla konusurken gozumun icine bakiyor sonra guluyor bana tesaduf gibi gelmiyor sanki bilincli gulumsemeler gibi
emzirecegim zaman yastiga yatiriyorum hemen agzini acip bekliyor bu arada yine gogsume sasi bakiyor cok tatli oluyor geneee
kızlar ben gu gün kırıldım gülmekten benim küçük herife (iki ayrı doktora gidiyoruz biz aşıları için başka bir doktor kontrolleri için başka bir doktor ) aşılar vurulurken bağırdı çağırdı neyse ordan çıktık tık yok gülüyo bakınıyo neyse diğer doktorumuza gittik kontrollerini yaparken konuşuyo bizikiyle naptılar sana diye bi başladı şikayete ama ne anlatmak ilk defa böle hareket ettiğine şahit oldum. ya ölemi oldu dedikçe doktor bi dudak büküyo bi ağzında bişeyler geveliyo.resmen diğer tarafta ne yaptıysa aynıları yapıp anlattı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?