2009 Ekim Bebekleri'nin hareketleri :)))

kızlar ben gu gün kırıldım gülmekten benim küçük herife (iki ayrı doktora gidiyoruz biz aşıları için başka bir doktor kontrolleri için başka bir doktor ) aşılar vurulurken bağırdı çağırdı neyse ordan çıktık tık yok gülüyo bakınıyo neyse diğer doktorumuza gittik kontrollerini yaparken konuşuyo bizikiyle naptılar sana diye bi başladı şikayete ama ne anlatmak ilk defa böle hareket ettiğine şahit oldum. ya ölemi oldu dedikçe doktor bi dudak büküyo bi ağzında bişeyler geveliyo.resmen diğer tarafta ne yaptıysa aynıları yapıp anlattı :))))

oyyy maasallah olusuna :)))) benimki de aksamları babasına şikayet ediyuor beni bi konusuyor babasıyla anlataman

benim kızımdada aynı şeyler var kızlar aguu buguuu çok güzel şeyler bunlar, gülümsemeleri hele harika çok şükür bu günleride görüyoruz

artık büyüdüler ne güzel
bizimkide alt kapama problemi yaşıoz hepiniz gibi çıplak durmak istiyo
ayaklarının altını öpünce acayip mutlu oluyo gülücükler atıyo
bizimdeen komik anımız şurup veriyodum tadını sevmiyo şurubu yaklaştırdım ağzınıa öyle garip bi ses çıakrdıki bakışlar falan ooo çok iğrenç yinemi bu der gibiydi

alyacık gülmeye başladı hatta kahkaha atıyor zilliopuyorumnanaktan

birde gece yanımda uyutmuştum sabah ters buldum bacakları bana bakıyordukaydirigubbakcemile3 dönmeye başlamış artık eskisi gibi bırakamıcam demekki

oyyy teyzesinin gülüüüüü yerim seni been maşallah kuzummaaaaopuyorumnanaktan

maşallahhh ne kadar güzel gülmüş Allah nazarlardan saklasın.. Nerde yaptırdın kız o badiyi pek gözel olmuş:lepi:

zilli şey yerim seni ben sen büyü oğluma alcam seni bak süt kardeşte olmadınız oh çatlayın kızlar alya dua bize kaldı

evet hanımlar olabilcek en ilginç şeydi heralde dün başıma gelen.pazar alışverişi için çıktım evden kısa bir süre için eve döndüğümdeyse bizimkinin altını açmaya çabalıyordu annane ve dedesi. bizimki baya bi yapmış tam açtıklarında biraz daha salmış.hadi onu temizleyelim diye uğraşırlerkende önüne bulaşanı nasıl becerdiyse önce eline ordanda yüzü başta olmak üzere heryerine bulaştırmış.suratını bir gördümki şok geçirdim bembeyaz olan çocuk sapsarı olmuş :))))))))

bizim de aynı canım yatak,çrşaf her taraf batık vaziyettekaydirigubbakcemile3az önce bi kaka yapmış sırtı ,üstünde yattığı alt açma minderi batmış..banyo yaptık bizdeopuyorumnanaktan

dün 2 kez sesimi taklit etti benimki de..uyutmaya çalışırken eee eee eeee diyodum kucağımda,durdu sırıttı,sırtık vaziyette o da eee dedikaydirigubbakcemile2çok mutlu oldum..bi de keyfi yerindeyken agu,ınga diye bağırıyoz..biz agu deyince o da karşılık veriyozemuszemusen çok babasına bağırıyo zilli cadı..babasını görünce heyecandan yerinde duramıyo,kuş gibi çırpınıyo yerindeopuyorumnanaktan
41 kere maşallah yavrularımızaRabbim nazarlardan sakınsın:Saruboceq:

benim findik faremde altini degisirken fikir fikir. ayaklarini atip duruyor. giydirirkende ayaklarini yyakalayabilene askolsun. corap giydirmek en zoru.
bide kiziyor bazen sinirli beyefendi....kucakta durucakmis. Son zamanlarda adet edindi elini yumruk yapip dilini cikarip dondurma gibi yaliyor....kaydirigubbakcemile3
Ama en güzeli onu emzirirken özel bi bagimiz oluyor. Sezeryanli oldugumdan onu yatarak emziriyorum. Emerken arada bi bana bakip cilvelesiyor gülücükler atiyor askim annesine. böyle tatli tatli cevap veriyor agucuklariyla annesi severken. sonra sevgiye doydumu emmeye devam ediyor.

ya sorma benimkide sikayet edip duruyo insana bisiyler anlatip duruyo aynen cok tatlioluyolar ama yaaaaa.....

elını bnmkıde yumruk yapıp emıyor sıpa :))) agula auuvv falan taklıt edıyo özellıkle sabahları ve altı kırlıyken valla severken parcalayasım gelıyo:) ne tatlı bişey doğurmusum ya... evlat hakkatendünyanın en güzel seyı...

Her sabah 6da babasını namaza kaldırıo bnim oğlummm,babasıda kalkıyo altını alırken bi güzel cilveleşiyolar =)) gülücükler saçıyo..
elini yumruk yapıp alıo ağzınaa=)
hıçkırık tutunca çok sinirleniooo tam uykuya dalıcak,hıckk basıyo yaygarayıı =))
babası konuşunca çok heyecanlanıyo eller ayaklarr durmuyo yerindee=) bazen üstündeki battaniyeyi bile açıyoo zemuszemus
kuzum yaaa:asigim: hepsi birbirinden tatlı bebişlerimizin...

ayyy evet o çorapları giydirmek işkence adeta.ama gerçektende çok şekerler maşallah Allah herkesin kuzusunu ailesine ailesinide kuzusuna bağışlasın.bende bazen korkuyorum o kadar içime sokasım geliyoki zarar vericem diye böle içimde bişeyler kabardmı hemen kucağımdan bırakıyorum yoksa elimde kalcak diye.ayı yavrusunu severken öldürmüş hesabı :))) veee teyzeleri biz artık sofraya oturuyoruz.... nasıl yani diyenlere şöle anltayım bi kaç gündür adet edindik biz sofraya oturdukmu başlıyo bağırmaya hmmmeeeeee diye (bu mama istiyom demek :)) tok bile yeni yemiş bile olsa aynı şey bende dünden beri biberonunu hazırlıyom bi elimde biberon kucağımda kel kurbağım bi elimlede kendim yiyom.ama bi bakınıyo bi bakını bi hoşuna gidiyo her kez sofradan kalkana kadarda bırakmıyo yemeyi ama biz çabuk kalktıysak oda itiyo diliyle (herkez kalktı bende kalkçam der gibi tabi toksa ve yemeye uğraşıyosa :)))arada bide bizkonuştukça oda kendi çapında anlatıyo hıııııı, eeeaayyy gibi şeyler artık ne anlatıyosa :)))))

allah hepımızın bebeklerını bagıslasın benım kızımın en cok korktugu sey yuzunun kapanması cıldırıyo feryad fıgan kopuyo evde kafasını oynatırken olakı sapka kapansın yandık.betulumde artık takıp edıyo bızı nereye gıtsek ve cıddı cıddı dedıklerıme guluyo ayrıca devamlı bı sohbet halınde fıstıgım ah bıtenm okula baslayınca nasıl dayancam yokluguna 6 saat bılmemkı

benim güzel ecem gülücükler atıyor babasına cilve yapıp sesli sesli gülüyor eline oyuncak şıngırağını taktığımızda onunla kavga ediyor yüz şekli var onu bizden biri sanıyor galiba benim kızım da sizin bebeklerinşz gibi altını kapatırken çok zorlanıyorum onunla alt kapam savaşı verirken bir de koltuklarıma çişini itinayla yapıyor arkasından da gülüyor marifetmiş gibi ama pazartesi iş başı yapacağım okuldaki bebeklerimle ilgilenirken ecem gözümün önünde tutacak

mer_bet senin yazını şimdi gördüm evet okul başlayınca yine bebeklerimizn yanında olacağız oradakilerde bizim çocuklarımız ama kendi bebeklerimiz gözümüzde tütecek allah sabır versin çalışan annelere bu arada ne öğretmenisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…