2009 Ekim Bebekleri'nin hareketleri :)))

benim kızım oturmayı bırak ayaga kalkıyo bastırmak istemıyorum geri yatıryorum çığlık çığlıga kaldırıyorum susuyo gülüyo :) doktora sordum kaslarının iyi geliştiğini gösteriri dedi etleride cok sıkı

bebekleriniz döndümü yaaa...
benimki dönmedi hala 27 ekimde doğdu...
:çok üzgünüm:

benim kızım 5 ay 17 günlük destekle oturuyor desteksiz kısa süre oturuyor yüz üstü dönüyor allah hepsine sağlık versin

her bebeğin kendine göre gelişimi varmış üzülme
anneler üzülecek bişeyler mutlaka buluyor mutlaka annelik böyle bişey sanırım

evet anneler pimrpiklencek bişeyler mutlaka buluyo benım kızımda 4 aylıkken agu a u hiç bişey yoktu.doktorda cıkarması lazım vs dedi benı iyice korkuttu işitme testi yapıldı nörolajiyede göndercekti cok üzülmüştüm ama suan susmuyo biraz geç basladı ama tma basladı yanı cocukların gelişimleri farklı kıyaslama.ancak üzülmeye sebep oluyo

kızım okadar ona bakıyom baba diyo nanne kızım diyom inatla baba diyo gülüyo babasınada babacı olcak sanırsam ve artık taklit yapıyo koca babaanne diyoz ona çünkü çenesini gere gere babababa diye bagırıyo bakmazsak çıldırıyo çıglık atıyo gülüyooo öpücük atıyo bide yanaklarımı diş çıkarcagı için yiyo bi bana yapıyo ama bunu

benimkide yuvarlanarak gitmeye başladı.emekleyemiyo, yada kendini çekmeyi akıl edemiyo ama yuvarlana yuvarlana gidiyo gitceği yere.ayakta durmak istiyo elindekini düşürüncede eğilip almaya çalışıyo sonra yine kalkıyo. bir de son bir kaç gündür sinir tiklerimiz başladı bişeyi kızdığında yattığı yerde bi ayağını kaldırıp vurmaya başlıyo.

oo maşallah ne zaman doğduuu

benimki poposunu kaldırımıyo :)
ne zaman doğdu benim ki tembel mi nee

meerach canım benimkide musyasınkinden tam bir ay sonra :))) 09,10,2009 16:30
ayyy şaka maka büyüyolarda hareketlenmeye başladılar yakında bide iyice dillerinirler ondan sonrada sordukları garip soruları okur güleriz burda :)))

benim kızımda hep zıpltalım istiyo ayaklarının üstüne basıyo bize oyunlar yapıo dönüyo bi bakıo bize sonra gülüp dönüyo çok tatlı olmaya başladılar yaaaa maşaallah bütün kuzulara :))

benimki de hep oturmak istiyor, nesneleri ,evirip çevirmeyi,bir yerlere vurmayı çok seviyor, çok deli kucakçıydı şükür biraz bıraktı, ama odadan çıkmamı kesinlikle istemiyor, bir de hep ses çıkarıyor, aauuuu şeklinde

YA MORALıM BOZULDU BENıM SıZ BÖYLE ANLATINCA BENıMKı DÖNMEDı BıLE HAY ALLAH YAA ARKAMDAN YIKIYO AMA ORTALIĞI NASIL FERYAT FıGAN GÖRENDE BıŞı YAPIYORUZ SANIR O DERECE :jeyyar:
BU ARADA ıSMıM MıRAÇ ARKADAŞLAR BEN YENıYıM AÇIKCASI SıTEYıDE TAM ÇÖZMÜŞ DEĞıLıM bilmiyorumkismile

kizlar merhaba

Benim Alperen subattan bu yana dönüyor destekli oturuyor ama ilginc olani benim oglan desteksiz oturmuyor lopp atiyor kendini ama emekliyor :)) görseniz yaramazliklarini simdiden gidiyor ciceklerimi deviriyor emeklyerek her yere gidiyor gecen gun yatagin altindan cikardim ben az ayrilsam cocuk kayip oluyor cok hareketli masallah ama gözden ayirmamak gerekiyor .. aba aba diyor esimde baba diyor benim oglum bak annesi diyor biraz sinirli olacak gibi ve inatcci olacak gibi ben eline birsey versem istemiyor ben tekrar yere birakacagim veya masaya kendi alacak anca öyle kabulleniyor , gunluk en az 4 defa ust degistiyoruz pijama haric hic durmadan camasir utu yemek vs cok zor ama cok ta guzel boyle tatli bir yavru bakinca gözlerimizin icine sempatik masum herseye degiyor

ama butun cocuklar kendi ritmine göre ilerme yapar bazi cocuklar erken yuruyebilir bazi cocuklar erken oturabilir veya emekleyebilir kizlar asla kiyaslama yapmayin herbirimizde öyle farkliydik bebekken saglikli olsunlar gerisi önemli degil ..

emekleyen bebiş anneleri kendiliğnden mi ilerleme basladı bebişler:) ben kızım oldugu yerde ayaklarını itekleyip duruyo
sonra kızıyo istediği yere yuvarlanarak gidiyo
çok komikler ya

maşallah kuzucuklarımıza Allah nazarlardan saklasın hepsini....
ilkaycım ne güzel demişsin gerçektende bebişleri kıyslamamak lazım sonuçta onlarda ayrı birer birey ben böyle düşünüyorum. hepsi farklı zamanlarda farklı gelişimler göstericekler elbet.
benim sıpacığımda yuvarlanıyo ediyo ama emeklemeden eser yok Devrim başıyla kendini sürüklemeyi seviyor :))) yada biri kaldırcak oda tutunarak yürümeye çalışıcak.bizimkinde kişi karıştırma eğilimleri var :))) bir babayla dedeyi doğru söylüyor ama anneme nine, büyük ninemize nanne, babana abla diyor :))) çocuk biliyo annesi genç olsa olsa abla olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…