- Konu Sahibi Revolucion
-
Antikacım,bayadır görünmüyodun,hoş geldin..
Herşey yolundadır umarımopuyorumnanaktan
benim oğluşum yan dönebiliooo maşallahhhh diimmm....ve oyuncaklara saldırıoo tututooo sallıo atıooo.....ve yüzüstü duruken kafasını kaldırıo...emzirme yastığına yüzüstü koyunca kendini itioo sıpa ama çok hareketli zatennn maşallahhhhh
birde mız mız olmasaa süper olacakkk
benim oğluşum yan dönebiliooo maşallahhhh diimmm....ve oyuncaklara saldırıoo tututooo sallıo atıooo.....ve yüzüstü duruken kafasını kaldırıo...emzirme yastığına yüzüstü koyunca kendini itioo sıpa ama çok hareketli zatennn maşallahhhhh
birde mız mız olmasaa süper olacakkk
oyuncaklara nasıl saldrıyo benım kızıma elıne bışey verınce tutuyo bırakmıyo ama blınçsiz.
normal mi
buara salıncagının iki yanında tutunuyo resmen dönenceyle konuşuyo susunca dönenecesi kavga ediyo bagırıyo elleriyle hareketer yapıyo ellerine bakıyo parmaklarıyla oynuyo dönüyo sürekli yürüteçte geziniyo dünden beri götüröeye başladı bayagı i,lerledi şükür kızım ya zeyneb diyince hemen gülücük atıyo anlıyo nasıl seslendigimi
slm kızlar ben size bişey sormak istiyorum benim fıstık 2 gündür ellerini tuttugumda hop die kaldırıyo kendini oturuveriyo yatırmaya calıştıgımda da taş kesilio yatmıo direnio. siz dr'a fln sordunuz mu yada biyerlerde gordunuz mu bunu yapmasının sakıncalı olup olmadıgını? mekik hareketine benzio ya yapınca biyerleri agrır mı die endişeleniyorum.
Hiç endişelenme canım, tam vaktidir. kendini oturmaya hazırlıyormuş. Bak biz 1 aydır şu hareketi yapıyoruz: İki elimin işaret parmağını veriyorum, ama onun dışında hiç tutmuyorum. Yapışıp kendi kendini kaldırıyor, fış fış kayıkçı yapıyoruz 10-15 kere:)) Bazen havasındaysa pat diye ayağa da kalkıyor bu şekilde. Önemle belirteyim, ben bu hareketleri yatakta yaptırıyorum, yorganı da Elifim düşerse destek olacak şekle sokuyorum ki hem canı yanmasın hem de özgüveni kaybolmasın diye. Ben geçen ayki kontrolde doktora sormuştum, kendi gücünü kullanarak yaptığı hareketlerin faydası bile varmış, ama kesinlikle zorlamayın dedi.
kızlar dönmeleri için daha erken değilmi oğlum salyalar akıtıyo yumruğunu ağzından çıkarmıyo bide emzik emerken yandan parmağınıda sokup damağını kaşıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?