2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Ekim annişler aylardır devamlı meklerimizi süslemek için giydrmek için ciciler aldık ve hergün meleklermize yeni değişik ciciler giydiriyoruz şimdi sıra meleklerimizin cicilerini üstlerinde görmekte zemuszemus

HADİ PRENSLER VE PRENSESLER BUGÜN NELER GİYDİNİZ BAKALIM :hulya:

ayıp denen birşey var ama değil mi? lmaz: doğuran var henüz doğuramayan var :umursamaz: çatlayacağız pc başında kaydirigubbakcemile3

maaşallah doracığıma. çok yakışmış kırmızılar..allah ömür versin..

heheh kız gizem sendende böle topik beklenrdi hayatım maşllh oğluşuna çok yakışklı allah uzun ömür versin poponu subanllh kem gözlerden korusun ben çok korkuom nasr değer die..ama benm oğlann resmide yakında yollarda olur herkese gösterdm her korkuom he gösteriom.

maşallah deyinm teyzelerii..bugün giytmedik ama eklemek şstedimm=)

Son düzenleme:
maaşallah kuzuna aşkbuya. allah nazardan saklasın. çok yakışıklı seninki de opuyorumnanaktan

eee kokoş annedenn giyim topiği sositososito

aşkbuya çok tatlı olmuşş meleğin ya maş.

allah hepimizin meleklerini sağlıkla göndersin canlarımm sizde kavuşun ekleyin topiğe hemen cicilerin içinde dünya güzelerini

ilk resim bizden olsun DORA PAŞA buyrunnnnnnnnn

ayy bu ne böyle yerim ben bu tatlişi...
maşallah barekallah...allah sağlıklı uzun ömür versin..

duygulandım aklıma oğlumun 40ından önceki zamanları geldi minişçikti:))şimdi koca bi azman oldu:))

gizos , askbuya masallah pasalara ama kiskaniyoruz biz daha dogurmadan topik acildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…