2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

maaşallah maaşallah pek şık olmuşsunuz bugün. biz de birazdan banyo yapıcaz.

Maşallah Allah bağışlasın çok yakışıklı olmuş minmoşun. Darısı başıma inşallah bende kasım annesi olucam kısmetse. uyku setini çok beğendim bu renklerde birşey arıyorum bende bulamadım. sakıncası yoksa nerden aldın ve kaça aldığını söylersen çok sevinirim canım.

askbuya canım yanlış alıntı yapmışım. uyku setini nerden adın , kaça aldın diye sormuştum canım. cevaplarsan çok sevinirim.:1hug:

ozzy canm ben oğlşuma oda yaptım odayı alırken uyku setide içindeydi..odasınıda modesadan almştım canm..

ay ne güzelmiş öyle uyku seti ile birlikte . Ankara malesef taşra kalıyor yaaa Çok üzgünüm çoookBende oda yaptım ama uyku seti olmuyor , kaça mal oldu oda canım merak ettim

ne tatlılar maşallah bayıldım hepsine, dünyaya gelmişlerde defileyede çıkmışlar
aşkbuya , gizem ve aybike allahım korusun meleklerinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugünde bıcı bıcı yaptık ve böle giyindik işte dora bebek buyrunnnnnnnnn

yaa hepsi cok tatlı maasalah sübhanallah... bakarken cok duygulandım bunların az zaman önce karnımızda oldukalarına kim inanır yaaaa...merkla bekliyorduk yollarını rabbime şükür kavustuk hepsine ..

oyyy dora ma bak sen..yerim ben onu yaaa..maasallah sübhanallah kuzuma:)))

maşallah kızlar yaaaa... anacım ben de istiyom artık oğluşumu doğsada sağlıkla giydirsem cicilerini :asigim:

maaşalah kızlar ..ben yedırmketen gazını cıkarmaktan gıydırıp foto cekemıyorumki..herseyi gecın gözüme uyku gırmıyor.. ınsalah bırgun bend egıdyırır foto cekerım :)

maşallah canım kocaman olmuşta annesiyle fatura ödemeye bile gidermiş

maşallah canım kocaman olmuşta annesiyle fatura ödemeye bile gidermiş

hehe teyzesi artık kızım benim kankim olud ayrılmaz ikiliyiz buarada babamız ç.ok kıskanıyo al kankini seni istiyo diyo akşamları ababda durmuyo kızım kokumu arıyo hemen büyüdü minikkuşum benim anneye yol arkadaşı oluyo artık maşallahopuyorumnanaktan

maasalla h bebıslere

kızlar bebısımın ne gıydıgını degılde nerde olduguna bakın sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…