2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

bora paşa papyonunu yesinler senin :))) cok dadlu olmussun kuzum maasallah sübhanallah sana..
bebeişlerimizin hepsine kocaman maasallah günden güne güzelleşip yagusuklu oluyorlar bunlar yaafff..ben gecenlerde yusuf utkanın eski resimlerine baktım da bana çirkin bişey geldi:)) oysa ozamanlar bana dünyanın en güzel bebeği gibi geliyordu:))

aynen,ben de ceylinin eski resimlerine bakinca simdiki hali daha guzel geliyor gozume,ama o zamanlar da o hali guzel geliyordu,ne ilginc :)) sahin geliyor gozume benim kucuk kargam :))

aynen,ben de ceylinin eski resimlerine bakinca simdiki hali daha guzel geliyor gozume,ama o zamanlar da o hali guzel geliyordu,ne ilginc :)) sahin geliyor gozume benim kucuk kargam :))

o bi kere karga değil ÇEKİRGE:)) ninja çekirge:))) demek ki hepimiz için gercerli bu ve demek ki seneye de bu bayıldıgımız hallerini beğenmeyecez:))) ama hepsi birbirinden tatlı yaa maasallah opuyorumnanaktan

o bi kere karga değil ÇEKİRGE:)) ninja çekirge:))) demek ki hepimiz için gercerli bu ve demek ki seneye de bu bayıldıgımız hallerini beğenmeyecez:))) ama hepsi birbirinden tatlı yaa maasallah opuyorumnanaktan

evet bana da oyle geliyor, cekirgem simdi uyuyor bugun cok zipladi yoruldu :))

Kayra..maşallah sana kuzucuk..doğum günnünüz aynı kızımnan:))artık aynı gün koyarız doğum günü fotolarını:)))

zeynep adam,adaşım:))her zamanki gibi pek cicisiniz:)))seni civciv seni:)))

saolun teyzeleri vallahi ekim bebekleri gerçekten hepside birbirinden şeker hiç ayrım yapılamaz aralarında bi gülüşleri ömre bedel hepsininde maşallah kuzuularaa

aybike teyzesi öpüyoruz çokkk
zeyneb ada'mm maşallah fıstığıma güleç kızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…