2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

senin bebiside coktan beri görmedim. foto ekliyormusun daha? Sende begendigim mevlüt elibse kızıma giydirmek nasip oldu opuyorumnanaktan

foto eklemedim cnm 3 aydır en son d.gününde eklemiştim büyüdü benimki baya koşturuyo:)
hatırladım cnm mevlüt elbisesini sormuştun:) eminim çok yakışmıştır güzel prensesineopuyorumnanaktan

ne tatlı bu bebişler yaa maşallah hepsine tulum çok yakışıyo
arada girip bakıyorum sevip gidiyorum bebişlerinizi....

:)) bak bakalım canım... güzel şeyler vardır eminim orada da... prensesi öp yerime annesi

annneeeeee bak oturdummmmmm

yaaappptımmmm yapptımmmm bi yıldız tuttttuuuummm :))

bora paşammm :asigim:
canım benimm yıldızın çok şeker olmuş amaannesi oturmasa daha ii değilmii yoksa sana pozmu verdi kuzum benim opuyorumnanaktan

tesekkür ederiz teyzesi alya duamda çok seker olmuş

bora paşammm :asigim:
canım benimm yıldızın çok şeker olmuş amaannesi oturmasa daha ii değilmii yoksa sana pozmu verdi kuzum benim opuyorumnanaktan

tesekkür ederiz teyzesi alya duamda çok seker olmuş

sağol canımcım...yok gizoş teyzesi sadece poz veriyor annesine yerimseniben opuyorumnanaktan

maşallahhhh zeyneppp Dora Bora ve Alyaaaa çok tatlısınızzz maşallahhhhhhhhhhh...

blue bende tuluma bittim :))

adaşıııımmmızzz çoook yakuşuklu olmuşsun maşallahhhhh kaydirigubbakcemile5

annneeeeee bak oturdummmmmm

yaaappptımmmm yapptımmmm bi yıldız tuttttuuuummm :))

Bugün giymdik ama

maşallah prenses ve prenslerimmm ne tatlısınız alyam datlu prenses oyuncagında sen gibi şeker kız:) yıldızların kadar parlak gelecegin olsun tatlı paşaaaa yağmurcan çok datlu melegin ya maşallah gözlere bak teyzem benim ya 41kere maşallah hepsinedee

alyam çok güzel olmuşsun maşallah sana yerim seni bennnnnnnnnnnnnnnnn....elındekınıde yerim...çok tatlısın canım kızım benim..

maşallah kızıma benim ben ona daha güzel cicilerde akırım güzel kızım benim çok güzelsin Allah nazardan korusun seni güzel annenin güzel kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…