2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

prensese masallahhh
opuyorumnanaktan

maşallah yarenemize.. esmacım bensalıncak aldım hiç durmuyor ilay, napıcaz bilmiyorum..

cnm bendede var elektrikli yarende onda hiç durmuyo. bizde hoppala aldık hoşuna gittik çok fazla koymuyo şimdi dudağı yeni ameliyatlı olduğu için çarpabilir diye korkuyorum.1 ay sonrada yürüteç almayı düşünüyorum.

Allahım bu nedirrr bu deme annesi kızıma kokoş falan şık benim kızım çok da hanımefendi..Maşallahhhh boncuğum benimmm

Adaşımız Berra cok tatlısın masallah. Ayakabılarımızda aynı bu ara zemuszemus. Yanliz Miray ayakabıları atmaya cok meraklı ondan fotolarda pek yok. Gizem Teyzesi ne kadarda arkamizdan taşısada kızım gene atıyor :roflol:

Allahım nazarlardan korusunnn ..maşallah berramaaa... çokkkkkk tatlısın meleğim sen yyaaaa...çok yakışmış cicileri meleğime...

Bencede yaaa oğluşlarımızda yakıcak ortalığı valla bu topicte kızlar güzel mi güzel erkekler yakışıklı mı yakışıklı sositososito

yakışıklı ama bole suslu kıyafetler yok kı yaa ben hala alısverıs yaparken kız bebıslerın reyonuna ılla bı ugruyorum kocam cekıstırıyoo ne bakıyosun senın oglun var dıyo :d

ben calışmalara basladım amaç bi düzine çocuk sponsor bol nede olsa :roflol:

(özben duymasın :roflol:)

berroşşşş maşallah güzel prenses sana

maşallah güzel gözlü berrama

maşallah berroşumaa şeker kızımm benim ...

Allahım bu nedirrr bu deme annesi kızıma kokoş falan şık benim kızım çok da hanımefendi..Maşallahhhh boncuğum benimmm

Allahım nazarlardan korusunnn ..maşallah berramaaa... çokkkkkk tatlısın meleğim sen yyaaaa...çok yakışmış cicileri meleğime...

maşallah yaa bole suslu kızları gordukce keske kızım olsaydı dıyorum yaaa

ekim bebişlerinin hepsine maaaşallah hihoyyyt şakkıdı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…