2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

zeyneb tatlım cok seker olmusun. artık bol bol elbise giyersiniz hava böyle güzel kalırsa.
yeni oyuncagında cok güzel onunla uzun uzun oynarsın. iyi günlerde oyna tatlım

saol teyzeciğim teşekür ederiz annecigimlee minik güzellerini öpermisin yerimeeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

bu bebiş ne böyle.yerim seni ben.maşallah sana.birde cicilerine bakarmış.o kollarını ve bacaklarını yerim cokacimcoooksenin tatlum....

teşekkür ederiz yasemincim.ya bi yaz gelsin bunlar ısınma turlarıı :))))

defnecim maşallahh sanada tam ısırmalık olmuşsun sennn bıcırıkk

valla buyaz gelmicek sobayı kaldırdım kış geldibalkonda nevar neyok uçmuş fırtınadan elektrikliyi yaktım kuzu üşümesin dieeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu bebiş ne böyle.yerim seni ben.maşallah sana.birde cicilerine bakarmış.o kollarını ve bacaklarını yerim cokacimcoooksenin tatlum....
Sağolasın cnm yaa yaz gelsin die çok bekliyo benim kuzu çıplak durmak gibi bi saplantısı var sanırım :roflol:

Bende senin güzel kuzunu yerimm...maşallahhhh prensese bide bizimki alışsa şu toka ve saç bantına ii olcakda hiç niyeti yok sıpamın..:roflol:

Yasemin teyzemizede çokkkk teşekkür ediyoruzzzz vede kocaman öpüyorzzzŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…