maşallahhhh yakışıklı Bora ve Dora kuzucuklarıma benimbu kadar da yakışıklı olunmaz ki ama...sırnaşık şey
Bayıldım bayıldım Sare Hale kuzucuklarına birbirine benzemişler bu resimde maşallahh tatlı meleklere
Yusuf kuzusuna da bayıldım ona da maşallah güle güle giysin cicişlerini
biz de memnun olduk yusufun annesi!!! maasallah sübhanallah cok yağusukluymus yusuf paşa..artık iice inanadım YUSUF lar gercekten coooook yakısıklı oluyorlar:)))) rabbim bahtlarını güzel eylesin insallah herkesinkini içinde bizimkilerinkini!!!!
maşallah yusuf'una annesi
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanmaşallah bebişlere
Bu çook tatlı ama:))
35.5 + 5.5 kere maaşallah
ben neden resimleri böyle büyük koyamıyorum diye dertleniyorum
arkadaşlar şunu yazmak isterim kimi arkadaşlar annelerle olan problemleri için meleklere maşallah demeyi esirgiyor kimin kiminle zoru varsa ona yazmasın ama çocuklarımız bir melek onlardan bir maşallahı esirgemesin lafa gelende oğlumum n resmini koymuyorumuzun zamandır nazar değiyor yazmasını biliniyor şu kadar yazıyorum ya kısaca isim vermeden tüm meleklerimize maşallah deyin yada ayrımcılık yapmayın bencilliğin anlamıyok ...klava:
YUSUF yine cok yakısıklısın zemuszemus..ama yüzünü tam secemiyorum teyzem yaslandık artık gözler görmüyor tam..annen sööle büyk bi resmini koysun artık:)))))
BORAAA maasallah sübhanallah sana..ohhh soyunmus dökülmüşsün bacaklar tam ısırmalık olmuş:))) biz de kaloriferler söndü daha cok giyinmeye basladık(((((
masallahhh meleklerımıze Allah nazarlardan korusun..
Tüm 2009 ekim meleklerine Maaşallah Mevlam hepsini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?