2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

musyas tatlım o kurbağalı tulumu nerden aldın?

bütün meleklere kocaman maşallah

musyas maşallah kızın çok ama çok tatlı.yanında nazar boncuğu eksik olmasın kuzucuğumun.

Maşallahhh kara kuzucuğuma benimm tatlı bi genç kız olma yolundaa prensesim

maşallah kuzuyaaa...

Kayroşumda dün böyleydi..gül yüzlüm güleç yüzlüm.. maşallah barekallah..

saolun güzel teyzeleri allah razı olsun hepinizdende güzel dilekleriniz için canım benim o kurbağalı elbiseyi istanbul merderden aldım bir bebek magazasından sevenhıll çokta uygun fiyatı erkekler içinde tşörtü var çok şeker hayvan figürlü upuzun ayaklı kulaklı
kayra paşam yüzün hep gülsün teyzem maşallah opuyorumnanaktan

ay ben bu foto ısını bı turlu yapamıyorum ama ıyı kotu bı foto ekledım....ekım annesıyım oglum kayra teyzelerııı

Asucummm tarif etmeye çalışayım cnm
Önce hizliresim.com dan resmini yüklüyosun daha sonra resim yüklenince ordaki resim adresini kopyala yapıyosun burdaki üstte bi dağ resmi var grafik ekle diee oraya yapıştırıyosun ama önce orda çıkan http yi sil tamam de bu kadar cnm
bide resm,i yüklerken boyut olarak 15'' falan seçersen ii olur..umarım anlatabilmişimdir..

sagol canımmmmmmm...sanırım odu

gayet güzel olmuş altalta resim ekliceksen hep aynı işlemi yapmalısın yani resmi hizlicom a yükleyip daha so nra grafik ekle de yapıştırmalısın alt alta görünür o zaman resimlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…