2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

selam kizlar masallah bebisleri buyutmussunuz..hepside birbirinden tatli bebekler masallah...sukur bu gunlere getirene...

masallah yaa coktan beri bakmadım. boracım cok tatlı olmusun sen sacların uzamıssss yaaa

nilcim sende cok güzel olmusun tam bir nazar boncuk olmusun sen. selda teyze ne güzel ciciler almis sana ögle. masallahhhhh allah nazardan korusun bütün bebislerii yerim sizi

selam kizlar masallah bebisleri buyutmussunuz..hepside birbirinden tatli bebekler masallah...sukur bu gunlere getirene...
evet mehaycım ekim bebeklerinin hepsi gerçekten çok tatlı....seninkini de görmek isteriz...

sağol bengü teyzesi... selda teyzesi çok güzel ciciler yollamış gerçekten... sağolsun

kız zeyneb o pozlar ne ögleeee bayanssulusmile masallah

ceylin gercekten cok mutlu cıkmıs herhalde baya güzel gecmis :)) bende götrim kızımı oyun yerine

büyüdüler şükür canım,sağlıkla büyüsünler inşallah...
uzadı bengü teyzesi banyodan sonra gözüne bile geliyor artık -tatlicadiarzu-

oyyy maşallah fıstıkımmm

biz de dun ilk defa oyuncaklarla oynadik , sevinc cigliklari yuzunden herkes kacti :))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

yerim ben bu cadı kızı =)) ne de güzel oynuyor
maşallah hepsine kuzuların

oy surata bak minikomun kızmış sanki maşallah kuşumaa
kizmadi da fotografini cekeyim diye biraz uzaklasinca korktu, gobeklerimiz bagli ya nasil bu kadar uzaklasabildigime sasirdi

maaşallah sana çekirge....
opuyorumnanaktan

kız zeyneb o pozlar ne ögleeee bayanssulusmile masallah

ceylin gercekten cok mutlu cıkmıs herhalde baya güzel gecmis :)) bende götrim kızımı oyun yerine
gidin tabi canim,oynayamasada egleniyorlar,ayela eglendikce o da eglenir.

bence de cadi

Allahım ya büyüdükçe güzelleşiyo bu yawrular..hepsini yiyesim geldi..zıpırlar:) maşallahh...Allah esirgesin hepsini..

maşallah lokumlara büyüdüler yaaaa ağlarımmmm
dün gibi hersey doyamıyorum sevmeye bukadar acele etmesinlerr
zeldanın da kesesine bereket kız hediye göndermeye doyamadın bidahaki ay bizi de sıraya kouver cicimaklinialirimsmile

aynen oyle,karnimizdayken 9 ay boyunca 9 dogurduk zaman gecmedi,ne zaman doguracagiz gunler gecmiyor dedik,simdi zaman cok hizli geciyor cok ilginc.

hayatim sirada Alya var zaten opuyorumnanaktan

tatlım sadece takıldım
burda sevindirdiklerininle ben onlardan çok sevindim bu ndenle bana almış yollamış oldun zaten çokca
bi yanım hevesli yürüsn konuşsun demeye bi yanım doyamadı
çook cabuk büyüdü kuzular korkuyorum yetişememekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…