2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ben de bu sorun yüzünden resim ekleyemedim .Şimdi de rahatsızlığımız nedeniyle bilğisayarda uzun süre kalamıyorum ve resim yollayamıyorum .Kendimizi toplar toplamaz bende resim ekliceğim.

beyazcım paşana maaşallah..
şeymacım ana oğul ikinize de maaşallah...
biz de bugün böyleydik

Oy yesinler o çikini 6 ay sonra yanınızdayım hemde nasıl ısıra ısıra sevicem paşamızı uzaktan çıldırtmaya devam bizi teyzesinin yakışıklısı

beyazcım paşana maaşallah..
şeymacım ana oğul ikinize de maaşallah...
biz de bugün böyleydik

şışşşt güzelim, ne o öyle kardeşini almış çocuk doğurmuş kadınların topiğine gelmişsin lmaz: maaşallah sana bahair.. kuzun da pek tatlıııı bir maaşalah da ona..

bütün ekim kuzuları birbirinden şeker.. allah bahtlarını da güzel etsin. maaşallah..

BAHAİR maşallahh !
Hiç çocuk doğurmuş kadına benziyomu şuna bak yaa tam çatlatmalıkkk :hulya:
benzemiyomuyum:))))))))) sağolasın mutlu ettin beni. tabi kıyafettin bel ve göbek bölgemdeki fazlalıklar belli olmuyo ondandır...
bak ya döktü foyamı ortaya...:)))))))maaşallahlar hepimize canım... ve dileklerine en içten bi aminnnn

beyazcım bahairim maşallah yavruşlara
sağol blüüüümmmm

Ay şuna bak ip gibi kalmış hala fazlalık diyooklava:

ben yerim bu evladı ya şapka çok yakışıyo blüüücum.....bide dudaklaarı zenci bebeklerin dudaklarına benziyo....

ben yerim bu evladı ya şapka çok yakışıyo blüüücum.....bide dudaklaarı zenci bebeklerin dudaklarına benziyo....
aaah aah bahairim doğduğundan beri bir kaç kez şapka takabildik :)) dudakları ise babasına çekmiş kuzumun Şeniz
maşallah subanallah prens ve prenseslere

sağol lalim hepimizin yavruşuna maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…