2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

kızlarr doruk ve luli:)))çok şekerler dimi:)))sizlede paylşmk istedim:)))

Son düzenleme:
saolun teyzeleri...bora paşayıda dora paşayıda çok beğendi kızım seçim yapmakta zorlanıyor..hee bide doruk var ...kafamız karıştı bizim kafamçokkarıştı

valla ben her zaman talibimm berraya :))

bu da banyo sonrası halimizz

maşallah kuzumuzaa

kızlarr doruk ve luli:)))çok şekerler dimi:)))sizlede paylşmk istedim:)))

ayy bu doruk öldürecek benii kızz ne kadar oldu bu bizim veletlerr hareketlere bakkk ata biniyomuş kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzuna tatlımm

hahahha ay çok trajedi:))))
bzm ekim bebekleri çok tatalı kıdlar ya acaba bizemi öle gelio ama ayrı bi güzel bizim melekrmz şükürler olsun..:)))
gizem teyzesi doruk ayın 15inde 3 aylık olcak...atada bnmeye başladı.ama bütün gün kucak istio:)))ee dora paşa nasıl bakalım.sağlığı kilosu iimi.???
berrrraam teyzemmm yermm seni beeenn.bu oğlanlar aralarnda rekabete grmiş yavv:)))
alyayla süt kardeşmi haha...:))i olmş ii:))

oyyy masallah tüm bebeklere cok sıklar cok tatlılar:))))
ben de olsumun bi resmini koymak istiyorum ama yasak var((( kacak koysam mı bi tane acaba:))))

hee yaa aybik önlemini aldı süt kardeş oldular artık yani dünya ahret bacımız :)))

şu karizmaya bakın :)) Berra iyi düşün fıstıkk

Berra seni araba koltuğumla gezdiririm delikafadulden

Berraaa en sevdiğim oyuncağımıda veririmmm bakk

bana bakmassanda böyle kızarım damamıı mıı

ama seçersenn değme keyfimeeee :)))

oyyy oyyy berra bu kadar teklife hayır diyemeyecek sanırım pembe panterinize bayıldık:) ama bakışlardan daha çok korkttu sanırım kızım ...korkusundanda evet diyebilir:))))

çok şekermiş bu delikanlı çoookk

:))))) demesin tabi o kadar resim ekledim delikafadulden

Berra yı yavaş yavaş fethediyormuyuz ne delikafadulden çatlayın Dora Bora Doruk naniknanik nanikkk

ahh oğlum gel biz vazgeçelim bu meraktann berra bize ancak kardeş olurr talibi çook kızın kafasını bide biz karıştırmayalımmm :))))

:))hahahha biz berrayı görücüye bilem gittik.geçende berram bize geldi al sana fotoğraf hıhhh..aldatır senn oğlunu bak ona göreçbud berramın bize geldiği zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…