2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ay yerim onun kartalllıgını çok şeker maşallah kocaman olmuş paşa
kız senin defneyede ben bitiyom pembiş pembiş giydiriyon çok şeker bişi oluyo maşallah zaten bal gibi kızz
arzugcugumun ogluna hastayım zaten güzel bakışlım maşallah
yiğitim paşaların paşası çok yakışıklıyız yav ben bile tav oldum sana he maşallah
berracıgım kurban olayım annem o güzel gözlerine maşallahh
alieminim saol bitanem benim allah razı olsun güzel dileklerin için cnm bnm

Bizde de babamız saklanıyo çıkıyo kuzumda şaşkın şaşkın poz veriyooo ne zaman ceeeee yapcaz da anlıcaklar yaww

cok ama cok güzelsiniz ya. bakmakdan doyamiyor insan.

bluecim cok sik olmusunuz cok güzel bir foto bayıldım

zeyneb de cok tatlı olmus cicileriyle.

yigit sende cok yakısıklı olmusun. varmiydi güzel bir hemsire zemuszemus

defnecikde cok tatli olmus ari tulumla yaa biz kızımla ce-ee oynamaya basladik cok hosuna gidiyor opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz teyzelerimize..
bütün kuzulara maşallh..
Hemşire tavlamaya gidemedik malesef,arabamz sanayiden çıkamadı.yarın sabaha erteledk.
ama akşam babamız addaa götürck biziiiihihoyyyt

Biz geldik gezmelerden sırnaşık şey hem pembe hep pembe olmaz ki biraz da mavişlerle görünsün kuzum sırnaşık şey

Ayyy inanmıyorum özdee maşşalah sana bebişkom nihan'cım özdenin üstündeki pançonun aynısından serininde var çok tatlı oluyolar yaa böle şeylerlee :)

Şeniz

özdem maşallah canım çoook tatlı olmuşsun bayanssulusmile

Şeniz

Maşallah sana pançolar da pek yakışmış kuzum alkisalkisalkis

Şeniz

maşllah benim özdeme çokta yakışmış pançosu...

Şeniz

özdeye de defneye de maaşallah

Şeniz

Allahım nazarlardan saklasınnn, hepinize kocaman kocaman kokucuklarr... öpmeye bile kıyamam ben sizi,

Şeniz

Allahımmmmmmmmmmmmmm bu ne tatlılıkkkkkkkkk... teyzesiiiiiiiiiii yesin onuuu elbisesi de ne çokk yakışmışş.. Allahım esirgesnnnnnn

SAOL CNM BNM O SENİN TATLILIGIN ÖP MELEGİNİ BENİM İÇİN YİRİM BEN ONLARI HEPSİ ÇOK ŞEKER MAŞALLAH BEBEKLERİMİZİN BİRBİRİNDEN GÜZELLER HEPSİDEŞeniz

zeynep

musyas

blüüüüü

beyazzz

solstice

bahair

ay maşallah benim kuzularıma hepsi birbirinden tatlı .:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…