2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

ya azönce resim yükledim çok büyük oldu düzelttim şimdide küçük oldu sanırım ortasını nasıl bulcam hangisini kopyalamam gerek yardımcı olursanız sevinirim

kızlaaaaaaaaaaar çok özendiimmm yaaa :) arkadaşım doğum yaptı gelemedim valla ama gözdede toplancakmışınız galba nezaman gözde hayatım sen bana msj atarsın busefer kaçırmak istemiyorum valla sonradaaa bende toplaşırıs kızlar heeeeee

Ay Allahım nazarlardan korusun hepinizi yaww çok güzelsiniz be hepinize kocaman kocaman maşallah
Bende çok istiyorum gelmek ama sinir kocam izin vermiyo ev baya uzak bahardan önce gidemezmişiz bi yere sinir oluyorum boşasam mı ben bu adamı klava:klava:klava: benim yerimede eğlenin kızlar bende resimlerinizle avunıyım ohaoldumsmile

bizde sizi özledık gözdeyı gelırsın görüşürüz

askbuya; sezin cnm çarşamba günü bana geliolrr sende gel hayatımm..

hadi yaaa çarşambamı hayatım benim eşim bitek çarşambaları izinli oluyo canım yaaaa işi varsa evde olmassa gelirim ama büyük ihtimal gelemem

gözdem resimleri gördüm içim gitti ben hala nezleyim düzelemedim çarşambaya kadar geçermi acaba nezlem bilmiyorumkismile

inş düselrsin canm düzelirsen buyur gel beklerimm..güzel geçioo çok...doruk bütün kızlardan bal alıo senkide getrde bi koklasın bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…