2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

Maşallah meleğime benim
Kız nerdesin sen merak ettim dün naaptınız die buraya da face e de yazdım nerelerde die umarım iyidir minnoş akannehir

kuşum evdeydik zeynoş biraz hasta burnu akıo tıkanıo öksürüo arada bugün igneye gittikyarın doktor amcasına kontrole götürcem nefes alamıo burnundan rahat ama keyfi ii oynuo şuan saol bitanem dşünceli arkadaşım bnm opuyorumnanaktan

Anladım canım geçmiş olsun kuzuma ya sorma burun tıkanıklığı bizim de sorunumuz malesef anne sütü ii geliyo dediler ama bende etkisi olmuyo malesef bende çok tıkandığında serum fizyolojik kullanıyorum en ii o geliyo ama onu da yanlış kullanıyomuışum meğerse burna sıkarken diğer burnu kapatıp sıkmak lazım mış sonrada hemen yüzüstü çevirmek lazımmış hemen çıkıveriyo rahatlıyo kuzu çok zorda kalırsan sende böyle yap opuyorumnanaktan

bütün bebislere masallah

bizim disler artık cok kasınmaya basladı:
]

bugünde böyleydik:

:

maşallah sizee bizimde dişler kaşınıo kend kaşıyabiliomu öyle canım benimki tutuyo ama tuttuğunu unutuyo kafaya falan vuruyo kaşıyıcıyı

maşallah tüm meleklere allahım nazarlardan saklasınnnn
bizde bugün böyleydikkk

oo maşllah kız büyütmüşün sen oturuyo bu ben daha hiç oturtma girişiminde bulunmadım başlayam bari bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…