2009 Ekim Melekleri bugn ne giydi?

kizlar bebisleriniz eline bisey verince tutuyormu??benimkinin damaklar cok kasiniyor elleri hep agzinda ve salyalari cok akiyor bu ara...doktoru disleri cikabilir dedi damaklarini kasimasi icin bisey almak istiyorum ama tutamiyorki verdigimi tutupta agzina gotursun sadece ellerini goturuyor agzina..birde o seyler plastik 100% kanserojen diyorlar ne yapsam yaaa??

Tatlım benimki de arada tutuyo bazen yani dr dedi 2 haftaya kadar iice güçlenir elleri die
Benim de kafama takılıyo bu sorun yani plastik oyuncaklar ama dişleri kaşınıca yani damakları kaşınmaya başladı artık sürekli tükürük içinde en ii de bu buzluğa konulan sulu dişlikler diyolar

hic duymamistim nasil biseymiski o???bende doktordan kasintisini kesmek icin damaklara surulen bir krem varmis nu istiycem gunde 3-4 defa surunce kasinmiyormusa.s

hic duymamistim nasil biseymiski o???bende doktordan kasintisini kesmek icin damaklara surulen bir krem varmis nu istiycem gunde 3-4 defa surunce kasinmiyormusa.s

Sanırım Bulcuğun oğluşundaki dediğim şey şeffaf içi su dolu bişey buzluğa koyuyon donuyo ya serin serin rahatlatıyo die biliyorum bi nevi buz kalıbı

havucu bu amacla kullananlar biliyorum nasıl olsa koparamazlar ve de plastik deil sert oldugu için de amaca uygun. ben plastige tercih ederim

oyyy hayatım maşallahhh toka da yakışmışşş

bu arada söylemeden geçemicem elifcim biraz babaya benzemey başlamış sankim

Bugün kuzumla teyzesine gittik çok uykusu vardı daha evden çıkmadan uyudu kaldı kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…