2009 Ekim meleklerinin , annelerinin hayatlarına etkileri

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kızlar dogum yapalı yaklaşık 8ay oldu bebeğinizle hayatınızda neler değişti psikolojik olarak ruh haliniz ne şuan etkileri artıları eksileriyle paylaşalımmı

kendimi artik gurbetelde kimsesiz hissetmiyorum bebegim sayesinde onu cok seviyor cok iyi vakit geciriyorum onunla ...

Son düzenleme:
bide uyuyunca cok ozluyorum yaaa:asigim::asigim: uzun zamandir gormuyormusum gibi sarilip opup kokluyorum uyaninca ...cok seviyorum oglumu cokkkkk hickimseyi hicbirseyi sevmedigim kadar i...yiki dunyama girdi dunyam o artik benim:ecrin_bebek:

Nasıl tarif edilir bilmiyorummm aşığım ben kızımaaa deli oluyorum her sözüne her bakışınaa ondan öncesi yok sanki hayatımdaa bakarken bile içim titriyoo...evet uyurken bile özlüyorum arada uyandırmadan yatağından alıp koynuma koyuyorum tek elimin üstünde sabaha kadar kıpırdamadan nasıl yatılırmış şaşırıyorum oysa ben çok deli yatardım....bazenn yemek yemiooo yada uyumuyoo bazen sinirleniyorum o zaman bakışıyoruz eşimlee susuyorum sonra ona bakıyorumm gözlerinee meleğiminnn kızma bana dioo...hergün yeni bişey öğreniyorum kuzumdan yeni bi heyecan yeni bi tat...diyorum yok böyle bi mutlulukkk...

konu sahibi olarak bende bişiler anlatmak istedim
şöyle tarif ederim:ANNEM sen geldin geleli hayatıma artık gözlerim daha bi güzel bakar oldu etrafıma
yüzümden gülücük eksik olmaz oldu neşeli bikadın oldum çıktım
ANNEM:senin varlıgınla evimizde bir ses yankılanmaya başladı bababa dededeee ververver dittttttt die okadar harika okadar enfeski bu ses aşıgım resmen ona.
çok sıknıtılar atlattık seninle neler yaşamadıkki ne gözyaşları dökmedikki ugruna.
sen benim 3.kez karnıma düşen melegim kucagıma aldıgım ilk melegimsin. oyüzden degerin binkat fazla gözümde. her sıkıntına razıydım rüyamda ilk geldiginde öyle anlaşmıştık zaten annem. sen demiştin annecigim ben geliyorum ama çok çektircem sana hatırlıyonmu bende direk gel annem diye aglamıştım yeterki gel gülyüzlüm demiştim ve hamile oldugumu ögrenmiştim dün gibi ya 9aylık oldun kocaman bir kızsın enazından artık daha iyi anlatıyon bana kendini
şu kocaman yalnız dünyamda bana arkadaş sırdaş oldun varlıgın öyle bi doldurduki hayatımı tüm boşluklar kapandı eksigim senmişsin meger
meğersem sen yokken bir eksikmişiz senle tamlanmışız.
dün gece koynuma aldım kokunu çektim yine doya doya ve sen uyuyakaldın ben sen rahat ol die uyandım saatlerce seyrettim seni doyasıya rabbime şükrettim yine herzamanki gibi beni busefer hüsrana ugratmadın rabbim binlerce kez şükürler olsun herkese nasip et die iyiki varsın annem ben burda çok yalnızım sen olmasan napardım resmen uyurken bile uyan die bekler oldum buara başında uyanda iki gül gül yüzünle bana die oyun oynayalım die senle çocuk oldum tekrardan baban bile diyo konuşmalara bak bebek oldu annede:) çok uzattım farkındayım ama iyiki varsın annem olumsuzlugun yok meslegimi unutmuş olsamda iyiki dogurmuşum seni allah'ın bana sundugu mucizemsin sen sen yanımda ol ben saatlerce uykusuzluga bile razıyım

tarifi yookk!!! kelimeler kifayetsiz....................................................

ya bn çok duygulandımm...bende 2010 ekım annesıyım....ve kızımı kollarıma alacagım günü iple çekıyorum.. o bir cenin olarak bile benım bedenıme düştügü andan itibaren hayatımdakı çok şey degişti..kii hayatıma tam anlamıyla girdiginde onu kollarıma aldıgımda nelerın degişebilecegini ve hayatıma neler katacagını düşünemiyorum....rabbim hepimizin meleklerını bize bagışlaın inşallah...

kızıma olan duygularım burada kelimelere dökmek çookk sayfalar alır o yüzden (-)lerinden bahsediyim
çokkkk yorgunuuuuuuumm
çooooooooookkk uykum varrrr
sırtım da çok agrıyooo
dinlenmek istiyorumü
deliksiz sabaha kadar uyku için neler vermem
ve dahhhaaa bir sürü olumnsuzluk
ama hiç sorun değil kuzucum sağ olsun sağlıklı olsun ben dayanırım bunlara

Hayatım tam bir zıt haller manzumesi
Ablası ve o; ikisine hakkaniyetle ve dengeli şekilde ilgi gösterebilmek
Koşuşturmanın getirdiği yorgunluk ve sinirle baş etmek ama çocuklarımın kokusuyla mutluluklarda kaybolmak
Mesleğimin hakkını vermek ama iş esnasında her fırsatta onların telefondaki resmine içim sızlayarak bakarken çevredekilere hissettirmeden aniden akıveren gözyaşlarımı silmek

Kız ne biçim konu açmışsın Yasemin,klava: hüzünlendim yine

ielrde minikolar okucak annesi bu yazılar hep günlük gibi hatıra olcak onlara bizler gibi acaba neler yapmışız die merak edicekler:) anneyiz duygusallık full+full zaten balım hehe

kızım olduktan sonra..
şehit haberlerine daha çok ağlar oldum,
öğrencilerime karşı daha toleranslı oldum,
anneme daha çok sarılır oldum,
eşimi görmez oldum,
kurtlu kayısı bulunca yaşasın doğal kayısı buldum diye sevinir oldum,
köy yumurtası bulmasını hatırlatmak için eşimi gecenin bi vakti uyandırıp ondan fırça yer oldum,
evin kirini umursamaz oldum(emeklemeye başlayınca halıları yıkatmam lazım o ayrı..)
yumurcak tv deki tüm kahramanları tanır oldum(yemek yedirirken:)
nasıl daha faydalı çorba yapabilirim diye uykum kaçar oldu,
23 nisanda çocukları seyrederken hüngür hüngür ağlar oldum...
vs. vs..

uykum bi de ona ii anne olabilecek miyim diye düşünmekten kaçıyo..başarılı öğrencilerimi görüp imreniyorum..kızımı en ii şekilde yetiştirmek,ona ii örnek olmak için hatalarımı,gözen geçiriyorum..bu da beni uykusuzluktan daha çok yoruyo
şunu anladım..onsuz yaşayamam..gözümü kırpmadan canımı vermeye hazırım kızım için..Rabbim kızımı bana ve babasına bağışlasın..çok şükür bu günümüze..sonuç olarak...
kızım olmadan asla:))

anlatılmaz,zaten anlatmaya çalışsam kelimeler anlamsız kalır....sadece yaşanır diyorumm....aşığım veletlerimeeeeee:asigim::asigim:

Yusuf doğunca bende doğdum.
Ne yaşanmışlıklarım ne de yaşattıklarım...Ben hiç yaşamamışım ki....

Hayat güzeldi.
Uyku muhteşemdi.
Gönlünce alışveriş...saat hesabı olmaksızın gezmek harika...
Kimseye hesap vermiyorsun,karı-koca o gün ne yapmak istiyorsan plansız programsız oluveriyor bu da ne ala!
Hayat güzeldi Yusuftan önce.

Yusuf doğdu,dedim ki ben hiç yaşamamışım ki...
Uykuyu muhteşem yapan Yusufu uyurken izlemekmiş.
Alışverişin en keyiflisi çıtçıtlı body koleksiyonuymuş daha hamileyken...
En güzel seyahat arka koltukta Yusufun oto koltuğunu onca kemere rağmen bir de ben tutayım diye yamuk kolla yapılanmış...

Gözlerimin içine bakıyor.
Bu kadın beni seviyor,anlıyorum der gibi bakıyor.
Parmağımı avucunun arasına alıyor,nemli nemli...
Mis kokuyor,gülüyor.
O gülüşü ile anlatıyor bana '' daha benden öğrenecek çok şeyin var anne '' diye..
Ben Yusufla doğdum,onunla büyüyorum,bir hayli değiştim ve değişiyorum.
(Canlarımız,meleklerimize Rabbim sağlıcaklar versin)

ne güzel anlatmışsın canım yaopuyorumnanaktantürkçe öğretmeniyim ama aynı duyguları senin kadar güzel anlatamama.s.

evet daha öğrenecek çooook şey var...benimse en çok sabıra ihtiyacım var...hala sabretmeyi öğrenemedim..çok çabuk sinirleniyorum..kızıma kızıyorum...sonra oturup ağlıyorum:gitme:

işte sizlerin en çok anne oluşunuzu seviyorum duygusallıgınız full sevgi dolusunuz sizler melek annelerisiniz meleklerimiz büyüdükçe bize hayatı ögretiyor yaşamamıza çok katkıları var bizi biz yaptılar iyiki dogurmuşuz

YASEMıN SÜPERSıN ÇOK HOŞ BıR TOPıK OLMUŞ VE BEN SALYA SÜMÜK AĞLIYORUM :gitme:

DORA HAYATIMA GıRDıĞıNDEN BERı ;

Herşeyin daha bi anlamı var her verdiğim kararda önce o var
yaşamak için tek nedenim eskiden babasıydı ama evlat hiçbirşeye benzemiyormuş bunu anladımm soğuk yediğim yemeklerimin tadı daha güzel olamaz heralde o yediği zaman daha güzel doyuyor karnım o mutluyken bende muyluyum bu aylardır böyle o huysuzken bende mutsuz ve huzursuzum ekmeğim aşım herşeyim doram annemmmmmmmmmmm iyiki varsınn canım oğlummmm seni öle çok seviyorum ki uyurken bile özlüyorum seni allah ayırmasın ikimizi tatlımm

şu söze dora doğduğunda kesinlikle inandım bir bebek dünyaya gelirken annede doğarmışşş dora senden önce hiç yaşamamışım ben annemm hoş geldim hayatıma dünyama iyi geldin iyiki varsın

(alllah tüm melekleri annelerinden ayırmasın sağlıcakla büyütelim yavrularımızı )

Son düzenleme:

Sağol,bende amatör yazarlık kariyerimden faydalanıyorum:bbo:

Yeryüzünün nadir agresif,tahammülsüz ve hırçın ''dişi'' örneklerinden olduğumu düşünüyorum ama iş Yusufa gelince...
Sende sinirini,sabırsızlığını kimden istiyorsan çıkar içini boşaltıncada keyfini kızınla çıkar.
Yemiyorsa,uyumuyorsa,hep ağlıyorsa vs.. vs.. annesi o da ne yaptığını daha bilmiyor ki...Hepsi geçecek bunu biliyoruz ama geçtikten sonra keşke o günlerde daha sakin olsaydım dememek için bugün başla derim ben kızınla keyifli zamanlar paylaşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…