2009 Ekim meleklerinin , annelerinin hayatlarına etkileri

hayatta böyle bir sevgi varmıymış.ben onu beklemişim mutlu olmak için.sadece yemek yemediğinde cok üzülüyor ve sinirli oluyorum buda benım ogünümün vıcdan azabıyla gecmesıne neden oluyor ..ENDİŞE kelimesinin ne anlama geldğini anladım basıma ne geleck olursa afet parsal konu ılk meleğim aklımda.o doydugunda bend edoyuryormusun ve yemek yemeyi unutuyromusun cevremdekıler söyledı .. kıyamıyorum hep sarmak istiyorum o benim herseyim mucizem ondan ötesi yok.alısverıse cıktıgımda bile sadece ona alıyorum benım kızım birtane..bense haala yenı bırsey almadım kendıme.ama öyle mutluyumki.bırazdaha büyüsede rahatca yanında uyusam kokusyla .sarılsam..herseyim.ötesi yok..gerisi yok.melegimle basladım yasama ben..insaalah meleklerımızle uzun saglıklı bir ömür geciririz.kelimeler yetersiz..

yemek yedirmek gittikçe zorlaşıyor..ama geçicek bunlar da biliyorum...kızıma kızmak beni daha sinirli yapıyo..nasıl bağırdığıma hayret ediyorum,inanamıyorum kendime..ha bu arada evet canım buldum birini,sinirimi eşimden çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3şu an da küsüm zaten...hiç de umrumda değil nedense...kaynanamgile sinirleniyorum yine ona patlıyorumguclubacismilebakalım ne zaman çıkarıcak acısını

ve kızım için günlük tutmaya başladım..kenara köşeye yazıyodum şimdi onları derliycem..kızıma vermek için..yazarken farkettim de zamn çok hızlı akıp geçiyor..onun büyüdüğüne tanık olmak müthiş bi şey....hiçbir anını kaçırmak istemiyorum..bir daha bu günlerini göremeyecek olmanın endişesiyle,zamanı durdurmak ister gibi ha bire fotoğraf çekiyorum..gözlerimin önünde büyüyüp gidiyor ve ben doyamıyorum onu seyretmeye:asigim:

zaman dursa ve hiç geçmese oğlum hiç büyümese sadece ben istediğim zaman zamanı başlatsam ve devam etse ggelşim her anı her günü o kadar hızlı akıyorki öle çok özlüyorum ki uykusunda bile sımsıkı sarılsam her anında içimde hissetsem canım oğlum bitanecik yaşam sebebim seninle beraber doğan bu annen son nefesinide seninle beraber verecek teksin yanımdasın ve hep benim yanımda ol sağlığınla bana huzur ver daima ...

heryeni bişiyi keşfettiginde yüzünün aldıgı şaşkın ifadeye bayılıyorum
yeni tadlara alışırken minikleri beni bbitiriyo annemin
fışfış kayıkçıyı mırıldanırken ellerimi ileri geri çekmesi annemle oyun oynuyorum mutluyum ifadesi tarif edilmez
ilaç içmek ,istemediginde iki dişiyle bana meydan okuyup agzını kilitlediginde gülme kirizlerine sokuyo beni muhtemelende şurup dökülüyo biyerlerimize anne kız gülüyoruz beraber
en korktugum anımsa arkamı döndügümde bişiler devirmesi korkuyorum biyerlerine bişi batıcak die 4gözüde geçtim 8gözümle full çeken kalbimle seninleyim annemmm iyiki varsınnn hayatımın anlamı yaşam sebeplerimden digerim

kendimi artik gurbetelde kimsesiz hissetmiyorum bebegim sayesinde onu cok seviyor cok iyi vakit geciriyorum onunla ...

Aynen bende bebegim geleli kendimi gurbette yalniz hissetmiyorum. Kendimi dünyada yalniz hissetmiyorum. Hayatin anlami benim bebegim. O olduktan sonra yasamin icindeyim sanki, ondan önce degilmisim.... Bebek olunca insanin kendine güveni geliyor, mutlu oluyor, güclü oluyor, korkularindan, önceden zincirlerini kirmaya calisip basaramadigi fobilerinin üstesinden birden bire gelebiliyor....daha saymakla bitmez.

Anne olmak dünyanin en güzel seyi. Herseyden güzel..... Iyiki varsiniz meleklerimiz.....
En ilgincide ogluma doyamiyorum. seviyorum seviyorum ne yapacagimi sasiriyorum bi türlü doyamiyorum. Isirasim geliyor ama cani acirdiye isiramiyorum böcügümü

oğlum hayatımıza girdiğinden beri tam bir çekirdek aile olduk.... onun içinde olmadığı hiç bir planımız yok,,yaptıpımız her planı ona göre hazırlıyoruz...o evimizin güneşi.. sabahları uyanıpta beşinden beri bizim yatağa bakıp alın benide aranıza deyip ağlaşışı çokk hoşuma gidiyor alıncada susuyor zevkinden 4 köşe oluyor (ama bu durum biraz babasının hoşuna gitmiyor tabii) eşim bazı geceler çalışmak zorunda kalıyor eskiden geceleri uyuyamazdım korkudan bütün evin lambaları yanardı.. ama şimdi oğluma sarılıpta ohhhh rahat rahat uyuyabiliyorum, o benim küçük adamım onu çokkkk seviyorum hepte dualarımdada söylerim Rabbim bu dünyada onun acısını bana yaşatmasın,,mafoldumben

Kurban olurum onları verenee,
Kurban olurum kaşını gözünğ kirpiğini çizene,
Kurban olurum uykusunu gözüne düşürene,gülümsemesini öğretene,
dillerine söz,gözlerine ışık,dokularına can verenee,
Kurban olurum yavrularımı lutfedene bennnnmafoldumben

Ne güzel anlatmışsın Hymarimmm :gitme:
Onsuz bi hayatı düşünemiyorum güzel Allahım hiçbi anneyii evladının hasretiyle yaşatmasın bırakın kendi yavrumu burdan yada dışardan hasta kuzu haberini alınca bile içim acıyoo böylee sanki yüreğimi sıkıştırıyolar
ama herşeye rağmen sanki en güzeli en tatlısı en ballısı kendi yavrum gibi geliooo kaydirigubbakcemile3 eşimle koynuş koynuş yatışlarına bayılıyorum bişeyi anlatmaya çalışıp da kuş gibi ağzını açıp kapamasına bitiyorum

ben bugün bişeyi anladım :)) önceden cocuğu için kavga eden aanneleri hiiç anlayamaz ve onlara kızardım...şimdi neden kavga ettiklerini cook iyi anladım:)))))

Sorma cnm bende insanların sokakta mutluluktan ağızları 5 karış açık öylee deli gibi kahkaha atmalarını ve geçen giden insanların delimidir nedir tazı bakışlarına daha da çok kahkaha atan bi yanıt vermelerinin normal olduğunu anladımsırnaşık şey

ooğlum canım her şeyim tek aşkım anne olmak ne kadar mülemmel bi şeymiş onsuz bi hayat düşünemiyorum gündüz bile kokusu burnmda tütüyor akşamalrı zor ediyorum biricik oğlum benim

teşekkür ederim solstice cimm,
onlar bize Allahın emanet,
veren ooo koruyan ooo,
hepimizin yavruları sağlıklı olsunn,Rabbim herkesin yavrularını melekleriyle korusuunn:Saruboceq:..

oğlum,, annem,,,bebeğim,,,herşeyim.....
zaman gecmesın istıyorum durdurayım zamanı sen hep benımle ol...zaman çok çabuk geçiyor büyüyorsun,bu beni çok korkutuyor her zaman senı geride bırakma korkusu gözlerimi dolduuruyor tüylerimi diken diken edıyorr...
sen benım küçük dünyamdaki büyük mucizemsin bebeğim..
sabaha kadar sadece senın için tek kolumun üstunde uyurum ben sen yeter ki rahat et....
seni çok özlüyorum annecim hava soğuk ve kalabalıkta rahatsız olma dıye konsere gıttım ve babanın burnundan getırdım annem ...
her bebek görüşümde niye benim oğlum yok yanımda dedim ve konser yenı baslamasına ragmen seni almaya geldım kuzum....
senın sayende okulumu bitirdim bennn...şimdi çalışmaya başlarsam seni nasıl bırakacağım düşüncesi uykularımı kaçırıyor..
ya babaanneyı daha çok seversen korkusu beni çıldırtıyor...
bencilim evet oğlum konusunda bencil olmak istıyorum sen benımsın bebeğim...bende sadece senınım annemmmmm...
bakışlarına,gülüşüne ,yalancıktan ağlayışına hele hemen hemen 10 aylık olmana ragmen hala o koca poponu kaldıramayışına ve koca göbüşünün üstüne yatamayıp emeklemeden hemen sırtüstü geri yatmana tırnagına bile ve seni yaradana kurban olayımmm yavruuummmm......

(allahım evlat acısını göstermesin ve kimseyı kuzusundan ayırmasın rabbım)

13.yıl Sürekli Bir Bebeğimiz Olsun derdik ama olmadı..
çok uğraştık denemediğimiz hiçbir şey kalmadı
hiçbir zaman umudumuzu yitirmedik ama olmadı
Uyku muhteşemdi.8-10 saat uyku yetmiyordu,
Gönlünce alışveriş...saat hesabı olmaksızın gezmek harika...
Kimseye hesap vermiyorsun,karı-koca o gün ne yapmak istiyorsan plansız
programsız oluveriyordu
Hayatımız çok güzeldi ama büyük bir eksiklik vardı
Artık iyice suskunluk var olmuştu
Allah’tan istediğimiz tek şey Bir evladımızın olmasıydı
Ne zamanki dışarıda bir çocuk babasının eliniz tutmuş yada kucağında geziyor o zaman için burkulur hasretle bakardım kimseyi kıskanmadım hayatımda
ama içim burkulurdu Allah’ım ne olursun bizede nasip et ölmeden önce dünya gözüyle evlat sevgisini bize de tatdır diye çok yalvarırdım

Selahaddin Melih doğunca bende doğdum.
Sanki Ben hiç yaşamamışım ...
Hiç beklemediğim bir anda çıkıp geliverdi dünyaya gelene kadar şaka gibiydi durmadan gülüyorum ve korkuyordum bebeğime bir şey olacak diye hatta dünyaya geldi hala 8.ayı bitirdi bugun tam 246 günlük ve arada bakıyorum şaka gibi her şeyiyle,kelimeler yetersiz kalıyor Allahım’a şükürler olsun iyki doğdu iyki var hayatımızda…

Annem sen geldin geleli hayatıma her şeyi daha bi güzel görür oldum
Hayata daha olumlu bakıyorum sinirlenmiyorum yüzüm sürekli gülüyor
Sadece aksamı iple çekiyorum bebeğime meleğime kavuşabilmek için
Seni o kadar çok özlüyorum ki bunun tarifi mümkün değil
Senin kokun,gülüşün , duruşun, her şeyin o kadar farklı ki…..
seni görünce her şeyi unutuyorum sanki dünya duruyor
Ve sadece sen ve ben varız

annem sen gelmeden önce ve geldikden sonra cok sıkıntılar atlattık ama hepsi bitti ve geçti artık her zaman mutlu ve sağlıklı olacağız
Bebeğim meleğim iyki doğdun iyki varsın
Canımın içi bir tanem mücizem hoş geldin hayatımıza

Artık hayatımızın bir anlamı bir amacı var
Akşamları Gözlerimin içine bakıyor ve görür görmez gülüyor,
Nerde kaldın annem seni cok özledim der gibi bir hali var
Misler gibi kokuyor hala üzerinde cennet kokusu var
Geceleri uyumuyorum en uzun 1 saat ama her uyanışımda
buradayım bir tanem yanındayım diye cevap veriyor ve kucağıma alıyorum
Ben Selahaddin Melih ile doğdum sanki ondan önce her şey boşmuş benim minik mucizem iyki doğdun iyki varsın bebeğim
Annesinin Babasının bir tanesi
Canımın içi canım yavrum
Başımın tacı güzel oğlum
Gözümün nuru minik meleğim
Allahım sana şükürler olsun
Allahım herkim nerde ve ne şartlarda yaşıyor ise yaşasın bu duyguyu her isteyene tatdır.

ay bu sayfadakıleri okumayayım diye girmemeye özen gösteriyodum girdim ve okudum.:gitme:
niye böyle sayfalar acıyosunuz ağlatmak içinmi:gitme:
hepiniz çok çok güzel anlatmışsınız.
Sevgisi hiçbişeye değişilmez .Onun gözünün içinin gülüşü dünyalara değer.
Allah hepsine sağlık sıhhat versin ve hiç ayırmasın

nasıl anlatılır nasıl başlanır bilemiyorum ama annelik tarif edilemez. miniğim hayatıma girdiğinden beri başka bi insan oldum sanki. herşeyim o oldu. çok sıkıntılar çektik ailece ama onun bi gülüşü herşeye değerdi.
hamileliğimde sana çok iyi baktım kola içmezdim sigara içmezdim senin için hiç sevmediğim yemekleri bile yerdim.sen iyi ol diye sağlıklı ol diye. 9 ay harika bi hamilelik geçirdim gözüm gibi baktım sana senin için herşeyden vazgeçtim. sende bana hiç zorluk çektirmedin annecim. odanı büyük heveslerle tamamladım. herşey dört dörtlükdü herkez imrenerek bakıodu çok beğeniyodu koca göbüşümle koşturuyodum herşeyin iyisi olsun diye. senin için.ama şunu öğrendimki herşeyin başı sağlık gerisi hep boşmuş. buraya kadar herşey çok güzeldi.
daha sonrası annecim hiç bişey istediğim gibi olmadı hayal ettiğim gibi değildi.doğduğun o ilk günde herkezin mis kokulusu yanındayken sen değildin bakamadım sevemedim seni ilk gün hep hemşire teyzelerin besledi.dokunamadım sana çok imrendim kendimi zor tutuyodum ağlamamak için senin için güçlü olmaya çalışıyodum hep içime attım. ilk başlarda anlayamadım ne olduğunu herkez bilir miniğim problemli doğdu.çok farkı duygular yaşadım. annelik nasıl bişeydi. sen acı çekiyo dun ben daha fazlasını çekiyodum. hayatımda hiç unutamıcağım üzüntüler yaşadım. sabahlara kadar başında bekledim.sana bişey olucak korkusu hep içimdeydi. 5 ay sıkıntı ve stresle geçti. sürekli ağlıyodum. belki sana ilk başlarda annelik yapamadım gögsümü emdiremedim ama annem ben istermiydim böyle olmasını ben istemezmiydim teninin tenime deymesini bu tarifsiz duyguyu yaşamak ama olmadı annecim. daha 1 haftalıktı seninle doktor yolculuğumuz başladı küçücük bedeninle kundağınla hastane banklarında oturmayı ben istermiydim annecim.senin acı çekmeni beslenememeni ben istermiydim.herkezin bakışları üzerimizdeydi. psikoljim altüst olmuştu.dışarı çıkamıyodum herkez acaba ne gözle bakıyo sana diye etrafa bakınıyodum .ufacık çocuklar bile meraklı gözlerle sana bakıyodu.ben istemezmiydim kızım senle sıcacık yuvamızda huzurla sağlıklı yaşamayı. daha 4 aylıkken seni doktorlara teslim ettim o buz gibi ameliyat masasında minik bedenini bırakmak istermiydim annecim.o 2 saat benim için nasıl geçti annecim seni beklemek ne zordu. ben senin için senin sağlıklı olman için herşeyi verirdim meleğim.hele o ameliyat sonrası bana bakışını ömrüm boyunca unutamıcam aşkım. niye beni bıraktın dercesine kızgın bakışı unutamam.sakın bana kızma annecim.seni yine bırakıcam 1 yaşında inşallah bu son ameliyatımız olur. inşallah sağlığına tamamen kavuşucaksın.ilerde çevren tarafından görüntünle ve konuşmanla problem yaşamanı istemiyorum annecim ve elimden gelenin en iysini yapmaya çalışıyorum senin için.ben senin için varım.Rabbime çok şükür.ben ve baban seni çok seviyoruz pamuğum. herşey senin için zorlu günlerden sonra evimiz çok şükür huzur buldu. senin iyi olman bzim iyi olmamız meleğim. evimzin güneşi oldun.neşesi oldun sensiz bi hayat düşünemiyoruz.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor. Bu günümüzede binlerce şükür.

(ama bi gerçek var bi daha anne olmakdan çok korkuyorumm.aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum.)

canım benim çok duygulandım...allah beter hastalıklar göstermesin

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

doğdu nur um....

canım yavrum kuzummm...öncelikle şükürle başlıyorum RABBİM e seni bana emanet etti...seni verdi aldı sonra yine verdi...sarılıktan yattın 2 gün hastanede dayanamadık meğer o daha başlangıçmış bilemedik...20 günlükken yattın ameliyat masasına 12 saat kapıda bekledik bi tanem kızım canım... ama ümidimizi hiç kaybetmedik RABBİM den istedik...şükür çıktın ameliyattan ümit vermediler ümidimizi kaybetmedik..battaniyeni kokladık hep sen kokuyodun çünkü senin kokun o kadar farklıydı ki doyamadık...56 günlükken çıktın hastanden 1 ay kaldın yoğun bakımda 15 gün seni göremedim çoook özledim eşyalarını düzeltip durduk hep...çıktığımız gün yeniden doğuşun oldu..sensiz bir hayat düşünemiyorum şimdi...bir imtihandı geçti inş...emanet olduğunu biliyorum ama sensiz bizi düşünemiyorum..artık büyüdün tepkilerin gülüşün bi de dişin çıktı...bilmiyorum yaşadıklarımı belki büyüyünce paylaşırım seninle burası yetmez bana..RABBİM yokluğunu göstermesin...seni o kadar çok seviyorum ki..babanda bende çok seviyoruz tostosummm..

uykuya hasret kalsamda sana hasret kalmaya dayanamam varsın olsun...:))

ALLAH kimseye evlat acısı göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…