2009 Eylül anneleri kilolar ne alemde??

Begum84

KAYRA VE DEFNE'NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.086
1
116
41
İsveç
eylül anneleri kilolarınız ne durumda? doğum öncesi kiloma 3 kilo kaldı ama vermem yavaşladı.

doğumdan önce 53
doğuma girerken 67
şimdiki kilom 56
hedef kilom 50

spora başlamam lazım acil ama iki çocukla zor gibimafoldumbenmafoldumben

doğumdan önce 52
doğuma girerken 64,5
şimdiki kilom 52,4
hedef kilomun altına düştüm. aslında göbeğim olmadan 53 kiloda kalmak istiyordum ama olmadı. kilo vermem benimde yavasladı. göbeğim neredeyse hiç yok. ama görüntüsü sinir bozucu.

ben cok vahim durumdayım.
hamile kaldıgımda 55 dim.
75 kilo ile dogum yaptım.
şimdi 64 kiloyum.
20 kilo aldım. 11 i gitti 9 kilo kaldı sezeryan ile dogum yaptım. nasıl gidicek bu kilolar bilmiyorum.

hamilelik öncesi 55
doğumdan önce 75 ten fazlaydım
şuan 65
daha çok yolum ve kocaman bir göbüşüm var. :kedi:

hamile kalmadan önce 60
doğuma giderken 69
hastane dönüşü 61.5
şimdi 60
ama yinede pantolonlarımıın beli olmuyo sanırım şişlik var

benimde hamilelik öncesi 48
doğuma giderken 61
doğumdan sonra 50
böyle iyiyiym ama şişlikmidir nedir eski giysilerim olmuyor
göbek desen çok çirkin ııyyyy

ben mahfolmusummmmmmmmmmm resmen
dogumdan önce 62
doguma girerken 77
su an 72(((((

benimde hamilelik öncesi 48
doğuma giderken 61
doğumdan sonra 50
böyle iyiyiym ama şişlikmidir nedir eski giysilerim olmuyor
göbek desen çok çirkin ııyyyy
bebeklerinizin kilosu ne kadarrrrrrrrrrrr

ya sizzzzzzzzzzzzzz zaten citir anne grubundaydinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

gebelik oncesi 60-65arasi
doguma girerken 96kilo
dogum sonrasi 79 killo

hamilelik öncesi 75kilo (hatta evlenirken 65 :,,( )
doğumda : 86 kilo
d.çıkışı : 80 kilo

kızım 3.360 doğdu

bisüürü kıyafetime giremiyorum hayır girsemde asıl sorun göğüsler zaten 90 dı şu an 100 ve berabt görüntüde ne giysem ucları belli inek mandırası gibiyim :)))

hamilelik öncesi 62
doğuma giderken 75
şimdi 66 göbeğim çok kötü ama kilomdan memnunum...

göbek için korse taktım ama sürekli kullanamıyorum çok sıkılıyorum onun içinde. dünden beri hafif mekiklere başladım. böyle kalırsa çok kötü yaaaa....

bende mekik çekiyorum baharcım korseyide 40 gün kullandım şimdi göbek çok yok bütün kotlar giysiler oluyo neyseki.. bugün tartıldım 1kilo daha vermişim 55 kiloyumkaydirigubbakcemile2

ben mahfolmusummmmmmmmmmm resmen
dogumdan önce 62
doguma girerken 77
su an 72(((((

Merhaba Fatoşgül:)bende senin gibiyim resmen mahvoldum bir türlü kilo veremiyorum((
doğumdan önce:53
hamilelikte:63,5
doğumdan sonra:57
tam kilo vermeye basladım sütüm azaldı tamamiyle sebze ve meyva ağırlıklıydı diyetim süt yoğurt vs onlarda dahildi ama sütüm azaldı bende süt yapsın diye yedim ama yağlı vs yemiyorum yada hamur işi vs yinede kilom kaldısütüm az d,ye yemekten yoruldum neyse bebek için her yol mübah öyle değilmi kızlar 4 ay sonra baslarım artık:)
kızım 3600 doğdu epidural sezaryan oldum sporda fazla yapamıyorumimdaaatttttt:gitme:

kızlar 3-4 kilonuz kalmış fazla kaldı demeyin delirtmeyin beni. atacak gene makedonun tepesi alt üst edecem topiği aaaaaaaaaaaaaa...

hamilelik öncesi 62
doğuma giderken 78
şimdi 70

göbeğim 5 aylık hamile gibi şuanda hamile pantolonlarımı giyiyorum her yerimden yağ fışkırıyor resmen...süt olsun diye de çok fena yemek yiyorum iştah çok açık

ben nasıl vericem bayram geliyor üzerime ne alıcamı bilmiyorum........

kızlar dün bi programda izledim çörekotu çok faydalı imiş 1 tatlı kaşığı çörekotu ezilmek yada çiğnenmek sureti ile yemeklerden yarım saat önce yutulursa zayıflamaya yard. olurmuş sonuçta bitki süte zararıda olmaz die düşünüyorum uff umut fakirin ekmeği işte önce bi boğazımı tutabilsem ...

ben 67 ile hamile kaldım
80 de doğum yaptım
1 haftada 11 kilo verdim
40 gün geçti şimdi 65 im.
hedef 55 :)

İnanırmısın bende anlıyamıyorum 51 gün oldu arada 4 5 kilo var ama eski pantalonlarım bana daracık oluyor hatta olmuyor diyelimDD
göğüslerim kocaman ama bos ((süt olsun diye bende yiyip duruyorum ama süt yerine kilo oluyr::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…