2009 Eylül anneleri kilolar ne alemde??

aynı durumdayız canımmmmmmm (((((((( kızlar buarada cörek otu sutude bollastırıyorr hberiniz olsun........

evlenirken 48
hamilelik öncesi 54
doğuma giderken 76
şimdiki 66

boyum 172 gören herkes hiç doğum yapmış gibi değilsin hiç kilon kalmamış diyorlar. ama dolabımdaki abartısız söylüyorum hiçbir kıyafetim olmuyor bir tanesi bile.hala hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum. bilmiyorum ne zaman gidecek bu kilolar.hemde sezeryan. of of

en vahim durumlarda olan biri benım galiba
gebelik başlangıcı 59-60
gebelik sonunda ,son 10 gün tartınmadım en son 80 idim
hastaneden gelince 76 idim şuan şuan 72-73 kiloyum
zayıflarım bundan şüphem yok ama sütüm gidecek diye korkudan dıkkat bıle edemıyorum yaza kadar zayıflamam lazım hiçbir kıyafetim olmuyo benımde(((((((((

arkadaslar bende 43 kiloyla hamile kaldım 50 kiloyla doğuma gittim şu anda 43 kiloyum eski kiloma döndüm ilk doğumumdada hemen vermiştim kilolarımı.kaydirigubbakcemile2

evlenirken 49
hamile kalırken 58
doğuma giderken 83
şuan 65

peki ya ben napıyım kızlar he söleyin ben nazpam kendimi taşlaramı vuram...

kızlarrrr

yanu siz adamı çıldırtırsınızzzz mafoldumben ben napayım. hem popo hem göbek aynen kaldı.
emzirdikçe gidecegi falan da yok. millet 6 ayda ancak gider diyor ama hikaye.
acayip acıkıyorum, hala tatlı krizlerim bitmediii ((((((( bu şekilde nasıl kilo verilirkii??

19 kilo aldım. dogumdan sonraki hafta 9 kilo verdim. işte o kadar! 10 kilo duruyor ve şu an 83 kiloyum kötükedihüso

3 kilo 5 kilo kalıp ve zaten kilosu makul olan anneler hiç dert etmeyin nolur. sizi gördükçe ben napıcam diye daha çok dertleniyorum vallahi -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
hamile kalırken:52
doğuma giderken:61
şuan:53 ama pantolonlarım olmuyor belim kalın göbüşün görüntüsünü söylemiyorum senağlama

hamile oldugumu ogrendigimde 69
doguma giderken 77
su an 67 kiloyum ama sezeryan oldugu icin hafif gobek var hala gobek deligimde cok cirkin yaaaa

oglum 3147 dogdu hastaneden 2800 cikti
su an 2 ay 1 haftalik 6500 gr oldu

49 kilo ile hamile kalmıstım 60 kilo ile bitirdim su anda da 50 kiloyum ve eski kıyafetlerimin hepside oluyo :))

dogum oncesi 64 ama normal kilom degil ilaçlar beni bu hale getirdi vallahi hep 45-47 kg arası olan ben evlilik oncesi ne hallerdeyim ((
herneyse doguma girerken 78 simdi ise 69..... Hedef 58 ama nasıl olacak hiiiiiçççç bilmiyourm bu tatlı krıizi ileeee

65 ile hamile kaldım..
80 ile doğuma girdim..şu an 73 kiloyum.. allah kolaylık versin ne diyeyim..mafoldumben

EYLÜL 1 DE DOĞUM YAPTIM
hamile kalırken 60
doğuma girerken 81
şuan 62 kiloyum hiç bir şey yapmadım ama 5 gündür ekmeği kestim sadece sütüm çok azdı zaten kzızımı emziremedim maalesef ama sezeyan olduğum için iğrenç bir göbeğim var artık 3. ay biteceği için mekik çkmeye başlayacağım bakalım değişiklik olacakmı yani şuan 3 aylık hamile gibiyim

ya kızlar süte azaltmıcak gibi çok sıkı olmayan bi diyet varmı bildiğiniz tmm başta tatlı ve beyaz ekmeği kesmek lazım kepek ekmeğine başladım ama tatlı işine son veremiooom offff offf

ben anlamıyorum bu işi ya doğumdan sonra herkesten 8-10 kilo gitmiş benden neden 4-5 kilo gitti?
hamile kalmadan 60
doğuma giderken 76
suanda ise 71 kiloyum
hiç kilo vermemişim ben sizlere göre
kızımda zayıf zaten canım cok sıkkın.........anne maşallah tosun gibi kızz daha minicik.........tam tersi olması gerekiyor aslında......sanırım ben bunalıma giriyorummmmm.....

benimde başım kilolarımla dertte üstelik 1 aydır kilo veremiyorum, ne olucak bu halim bilemiyorum
hamilelik öncesi 65
doğuma giderken 81
şimdi 71 kg

58 kg la hamıle kaldım 78 le dogum yaptım.dogumda 68 e dustum sımdıde 65 kg oldum ama göbegım duruyo..16 haftalık olmadan spor yada mekık cekme yaraların ıglesın dedı dr.umuz.

ben 65 ile hamil kaldım 6 kilo aldım hamilelikte.doğumun ertesinde 66 kiloya düştüm ama hepsini büyük iştahım sayesinde geri aldım.şimdi doğum öncesi kilomdayım.süt olsun diye yiyorum ne olacak halim hiç bilmiyorum

of yaaa kızlar deli olacam ben ya 46 kilo olmuşum valla gidiyo tutamıyorum belim kaldı yine incecik anam bi ayva göbek kalsaydı bari oturup ağlıyacam sinirimden.

herkesin derdi ayrı tubacım yaaa bende kara kara düşünüyom nasıl vercam diyeee 72 kiloyum off ki offf 15 kilo vermem lazım sütüm iii ce gitcek diye dıkkat te edemiom sporda yapıyom kaldım böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…