2009 Eylül anneleri kilolar ne alemde??

of yaaa kızlar deli olacam ben ya 46 kilo olmuşum valla gidiyo tutamıyorum belim kaldı yine incecik anam bi ayva göbek kalsaydı bari oturup ağlıyacam sinirimden.

kız sen bize nispetmi yapıon küfürmü edion klava:klava:klava: kovuyom seni bu topikten klava:klava: manyak karı sus bari psikolojimizi iice bozmaaa :gitme:

son 2 haftadır sabahları haftada 2-3 gün plates ve fırsat buldukça koşu bandında yürüyüş yapıyorum 2 kg ye yakın kilo vermişim

1 eylÜlde doĞum yaptım
60 kıloyla hamıle kaldım
81 ıle doĞuma gırdım sezeryanla doĞm yaptım
50. GÜnÜmde 64 kıloydum ama yaklaŞık 1 ay bu kıloda kaldım sonra sÜtÜm bıttı ıŞtahım kesıldı baŞka sorunlarım ÜzÜntÜlerım oldu Şuan 61 kıloya dÜŞtÜm eskı kıyafetlerımın hepsı oluyor herŞey yolunda yanıı doĞum yapmıŞ gıbı deĞılım aslaa gÖren eskı halınle aynısın dıyor ve Çok kısa sÜrede dr bıle Çok ŞaŞırdı gÖrÜnce fıl gıbıydım hamıleyken ama kılolar gıdıyor hanımlarr

iide bu benimkii niye gitmiyoooooooooooooooo :gitme:

Arkadaslar benim doğumdan sonra 6 kilo fazlam vardı simdi emzirirken yiye yiye 1,5 kilo daha almısım moralim cok bozuk.mafoldumben Bi de adet olmadım daha onun da etkisi var mıdır? Siz loğusalıktan sonra adet oldunuz mu hic?

Bende kilo veremiyorum vermeyi bırak resmen iştahım arttı.. 64le hamile kaldım , 78 ile doguma girdim, su an 69 kiloyum ama deli gibi bir göbeğim var. Hamilelik boyunca hiç kiloları takmamıştım ama şimdi ne giysem igrenç oluyor, alışveriş bile yapamıyorum Large bile olmuyooo offffffffffff offfffffffffffffffff

26 eylülde doğum yaptım sezeryan ile
57 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim.şimdi 58 kiloyum ama hedef 55 çok çaloşmam gerek çok

merhaba arkadaslar
hamile kaldıgımda 70,800 kg
doğuma girerken 81 kg
doğum sonrası 72 kg dım
ama şimdi ise 75 kg oldum yastayım offff mafoldumben hiç bişeyim olmuoyr göbek bölegesi berbat en kokrtuğum şey incecik olan belimin dümdüz olması Çok üzgünüm çoook

bakalım oğluşum yürümeye başlayınca peşinde koşturmaya başlayınca nolcak gitçek mi kilolar?

ben 50 kilo ile hamile kaldım 64 kilo ile doğum yaptım şimdi 56 kiloyum ama sürekli yiyorum süt olsun diye aslında bu halimden memnunum artık kıyafetler yakışıyo ama birazcık incelmem lazım o yüzden spor şart ek gıdaya başlıyım hemen sporada başlıcam

ben 47 ile hamile kaldım 66 ile doguma girdim dogumdan çıktım 60 a düşmüştüm...yani 6 kilo bebege suyuna vs gitmiş.şimdiye dek ise 5 kilo daha verdim şuan 55 kiloyum. bu halimden memnunum ama göbegim çok büyük kaldı yaaa.nolur küçülsün artık...varmı benim gibi koca göbek kalan...

55 kiloyla hamile kkaldım 77 kkiloyla dogum yaptım ve şimdi 55 kilodayım oleeyyyyy . bu arada 3 yıllık anneyimkaydirigubbakcemile3

Bana lütfen bu site kullanımı hakkında yardımcı olun. Dün kayıt oldum ve hiç kimseyle arkadaş değilim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi günler..

siz halinize şükredin benim önceki hamileliklerimden kalma kilom vardı zaten 81 bu hamileliliğim başladı 90 la sezeryana girdim şimdiyse 84 kiloyum asıl ben nasıl evlendiğim zamanki kiloma döneceğim (61)bir türlü kurtulamıyorum bu kilolardan allahtan boyum var yoksa top gibi birşey olurdum her halde:)))

bende troid olduğu için çok zor kilo veriyorum doğumda sonra 58 e düştüm ama sonraki 2 ay gram bile veremedim emzirmeme rağmen daha kolay vermem lazım değilmi...

yaaaaaaaaaaa arkadaşlar sizinkiler kilomu
doğum öncesi 69
dogumda 90
doğum sonrası 80,ve halen 80
napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa durumum cok vahim

slm arkadaşlar aynı dert bendede var 4,5 ay oldu dogum yapalı ama kilo vermek ne ben alıyorum
hamileliğimde 13 kilo aldım dogumdan 10 gün sonra 11 kilom gitmişti ama 10. günden sonra devamlı kilo aldım ve şimdi 76 oldum yaa az yesem sütüm azalıyor çok yesem kendime kilo oluyor üstelik artık kendimi tutamaz hale geldim 2 haftadır işede başladım sütümün azalmaması lazım ne yapabilirim

ben hamilelik öncesi 54 tüm doğuma giderken 78 doğum sonrası 80 :26:
şimdi 67 yim..bakalım önceki kiloma ne zaman ulaşıcam :44:
diyet gruplarından 2. takımdayım.kızlar birlikte kilo verelim derseniz takımımızda yer var..katılabilirsiniz..
ben de eylül annesiyim..doğum sonrası hiç bir kıyafetimin içine giremedim sizi çok iyi anlıyorum tabii siz de beni çok iyi anlarsınız..çok iğrençti yaa..
burayı da tesadüfen buldum..
ben 2.takımın kaptanıyım..beklerim

ben 61 kg ile hamile kaldım 75 kg ile doğlum yaptım doğumdan 1 ay sonra 64 düm şimdi ise 52 kg yim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…