2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydıınnn :)
bircancım çok sevindim, güle güle büyüt oğlunu :)

herkese günaydıınnnn....
gözün aydın kaynana semracım kötükedihüso ayyy pardon kaynana bircancım..ay tosun paşamız hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah..
özgecim sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..prensesimiz büyümüştür..
dilekcim annen umarım daha iyidir..allah beterinden korusun..
ya bugün pzt.sendromu zaten yaşıyorum birde hava kapalı yatağı bile zor topladım kaldıki daha evi toparlayacam offf offf....

Günaydın cnm. İnş. tatlım.

SAD canım k.çekmecede nerde oturuyorsun..bende çekmecedeyimde merak ettim..

Merhaba canım , sinir problemin daha önce de varmıydı yoksa hamilelikten kaynaklı mı bilmiyorum ama ne yazık ki anne karnında strese maruz kalan bebekler doğduklarında hırçın ve asabi oluyolar ve bu ne yazık ki anneler için daha zor oluyor . Sebeplerini bilmiyorum ama kendini frenlemeye çalış , sakin müzikler dinle çevrede ki olumsuz şeyleri duymamaya çalış yani bencil ol biraz eğer çok ciddi depersyonda falansan dr. konuş belki sana bebeğe zarar vermeyen sakinleştirici gibi bişyler verebilir . Umarım her şey yoluna girer .

amin canlarım teşekkür ederim ben şimdi 20 gün sulu gözlü dolaşırım çok düşkünümdür anneme, babamda olmayınca herşeyimdir o benim :asigim:

Ağlama canım ya ne güzel herkese ksımet olan bir şey değil bu ne güzel :) Üzülecek bir şey yok Allah çekilmez dert , dönüşü olmayan ayrılık vermesin emi şekerim :)

günaydın kızlar.bebeginin cinsiyetini yeni ögrenenlere hayırlı olsun. bir ömür boyu rabbim bebeklerimizle mutluluk versin.

Özgecim bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladınmı hiç..

Yasemin canım çok doğru dedin teşekkür ederim içime su serptin
15. hafta göbüşüm göbüş topiğimizde yer alıyor bilginize

Günaydın canım. Çok teşekkür ederim. Allah kimseye göstermesin...
Evet yaa pzt sendromu bende de mevcut. Birde şu an acayip şekilde yağmur yağıyor...
İyice içim sıkılıyor...

Evet cnm ben hissediyorum artık pırpırları. Sen?

ya nasıl anlatsam hani böyle sanki göz seyirmesi olur ya arada öyle bişeyler hissediyorum özellikle yatarken yada otururken..kızımdır sanırım böyle kısa bir titreşim oluyor gibi..

ya nasıl anlatsam hani böyle sanki göz seyirmesi olur ya arada öyle bişeyler hissediyorum özellikle yatarken yada otururken..kızımdır sanırım böyle kısa bir titreşim oluyor gibi..

Olabilir cnm . Genelde 16. haftadan sonra hissediliyormuş. Dediğin gibi göz seyirmesi gibi. Ama hergün hissedilmiyor. Henüz küçük oldulları için.

Yasemin canım çok doğru dedin teşekkür ederim içime su serptin
15. hafta göbüşüm göbüş topiğimizde yer alıyor bilginize

Ay canım gördüm göbüşünü , allah Nazardan saklasın :)) ben hala erkek diyorum bakalım görelim :CüvCüv:

Evet cnm ben hissediyorum artık pırpırları. Sen?

Ya ne güzel canım ben de istiyorum hissetmek , zaten sürekli olmuyormuş ara ara değil mi ??? Bir de en çok nasıl hissediyorsun ?? Pozisyon olarak yani oturururken mi , ayak ta mı ??

Ya ne güzel canım ben de istiyorum hissetmek , zaten sürekli olmuyormuş ara ara değil mi ??? Bir de en çok nasıl hissediyorsun ?? Pozisyon olarak yani oturururken mi , ayak ta mı ??

Hissedersin tatlım. Evet hergün hissedilmiyor. Otururken hissediyorum ben genelde ya. Herkeste farklıdır gerçi

Başak Burcu Bebeği: 24 Ağustos-22 Eylül

Başak burcu

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

ıyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur. Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.

Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

tavsiyelerin için sağol yasemincim aslında çok pozitifimdir her zaman.
böyle bir sinir problemim yoktu önceden .
şimdi anında parlıyorum ve yıpratıyorum kendimi daha sakin olmaya çalışcam

canımmmm sağol

beni semraya bezetmişsin hihoyyyt

ama napayım insan sevdiğini kıskanmaz mı?

kıslar ben ankarada oturuyorum haftasonu hamile kıyaftelerine baktım
17. haftadayıs ama göbiş gardroptakileri giymeye müsaade etmiyo
çok zor uygun bişi bulmak ama ankara çok yavan bir yer bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…