herkese günaydıınnnn....
gözün aydın kaynana semracım kötükedihüso ayyy pardon kaynana bircancım..ay tosun paşamız hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah..
özgecim sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..prensesimiz büyümüştür..
dilekcim annen umarım daha iyidir..allah beterinden korusun..
ya bugün pzt.sendromu zaten yaşıyorum birde hava kapalı yatağı bile zor topladım kaldıki daha evi toparlayacam offf offf....
çok kötü geçen bir haftasonundan sonra herkese merhaba kıslar.
umarım hepimis için iyi bir hafta olur.
kıslar bende acayip sinir problemi var 17. haftanın başına geldim ama psikolojim alt üst.
bebeğime zarar veriyorum diye de geriliyorum. o kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam
kalp atışlarımızın yüksek basınçlı olması bu haftalarda normalmiş kıslar endişelenmeyin
bu sinire nasıl çare bulcam bilemiyorum ama
amin canlarım teşekkür ederim ben şimdi 20 gün sulu gözlü dolaşırım çok düşkünümdür anneme, babamda olmayınca herşeyimdir o benim :asigim:
herkese günaydıınnnn....
gözün aydın kaynana semracım kötükedihüso ayyy pardon kaynana bircancım..ay tosun paşamız hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah..
ya bugün pzt.sendromu zaten yaşıyorum birde hava kapalı yatağı bile zor topladım kaldıki daha evi toparlayacam offf offf....
Özgecim bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladınmı hiç..
Evet cnm ben hissediyorum artık pırpırları. Sen?
ya nasıl anlatsam hani böyle sanki göz seyirmesi olur ya arada öyle bişeyler hissediyorum özellikle yatarken yada otururken..kızımdır sanırım böyle kısa bir titreşim oluyor gibi..
SAD canım k.çekmecede nerde oturuyorsun..bende çekmecedeyimde merak ettim..
Yasemin canım çok doğru dedin teşekkür ederim içime su serptin
15. hafta göbüşüm göbüş topiğimizde yer alıyor bilginize
Evet cnm ben hissediyorum artık pırpırları. Sen?
KÜÇÜKÇEMECE - kanarya canım sen
Ya ne güzel canım ben de istiyorum hissetmek , zaten sürekli olmuyormuş ara ara değil mi ??? Bir de en çok nasıl hissediyorsun ?? Pozisyon olarak yani oturururken mi , ayak ta mı ??
herkese günaydıınnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?