2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

๒คl๒öςєğเ๓;6128396 .!.:
günaydın kızlar.bebeginin cinsiyetini yeni ögrenenlere hayırlı olsun. bir ömür boyu rabbim bebeklerimizle mutluluk versin.

amin canım:Saruboceq:

canımmmm sağol

beni semraya bezetmişsin hihoyyyt

ama napayım insan sevdiğini kıskanmaz mı?

haklısın güzelim..senin yavrun o ..ama dilerimki seneler sonra benim kızım senin oğluna aşık olmaz abbowww ne çektirirsin sen benim kızıma...:roflol: :roflol:

sağol canım benim bakalım tahminin tutacak mı 12 gün kaldı doktora gitmeme öğrensem bende liste tamam olsa hihoyyyt

kıslar ben ankarada oturuyorum haftasonu hamile kıyaftelerine baktım
17. haftadayıs ama göbiş gardroptakileri giymeye müsaade etmiyo
çok zor uygun bişi bulmak ama ankara çok yavan bir yer bu konuda

canım haklısın, belli başlı yerlerde var, ben de kendime sadece mine mağazasında buldum,güzel modern şeyler var ama pahalı

tavsiyelerin için sağol yasemincim aslında çok pozitifimdir her zaman.
böyle bir sinir problemim yoktu önceden .
şimdi anında parlıyorum ve yıpratıyorum kendimi daha sakin olmaya çalışcam

Bak güzelim önceden sinirli değilmişsin , o zmaan kendini frenle şekerim herşey bebişin için :)

kıslar ben ankarada oturuyorum haftasonu hamile kıyaftelerine baktım
17. haftadayıs ama göbiş gardroptakileri giymeye müsaade etmiyo
çok zor uygun bişi bulmak ama ankara çok yavan bir yer bu konuda

Tunalıda Yeşim mağazası var , orada hamile pantolanları var hemde çok uygun fiyatlara yeni sezon ürünleri nisan ortasında gelecekmiş ama kumaş giyiyorsan uygun fiyata bulabilirsin , eşofmanlarda var ( 10 dan başlıyor max 25 tl ) . Karum Zara da var hamile kıyafetleri ama pahalı bir de Panaro ya da Cepa da Gebe var orada çok şık kıyafeler var ama yine bencce pahalı ...Bir de bana sosyete pazarına bak dediler ama benim fırsatım olmadı bakmaya , Etlik forumda ki outlet mağazalarda da yazlık uygun elbiseler var ama hamilelik değil..... Moda editörü gibiyim vallahi ...

sağol tatlım ya bir an önce oğlumu kucağıma alsam koklasam sarsam

Kızım biz tam görmemişin oğlu olmuş moduna girdik he he hihoyyyt

selam kızlar herkeze günaydın... um arım herkez için güzel bi hafta olur... bebişler giderek büyüyor... cinsiyetini öğrenenelere hayırlı olsun diyorum... banada kız denmişti ama çarşamba günü kesinleşecek.. çok heycanlıyım umarım bebeklerimiz çok çok iyidir.......

slm kızlarr nevestebircancım demek seninkide oglan hıı:) hayırlı olsun bakalım. kız anneleri valla kızlar kıymete biniyoo söyliim kimi görsem erkek diyoo.kız kıtlıgı olcak valla:):)

kıslar bende hellkların etlik şubesinden bir elbise aldım pahalı ama güzel seçenekler var...
çalışan hamişler için helede benim gibiyse çeşitde önemli olunca daha uygun fiyat istiyo tabi insan.

önerilerinizi değerlendircem kıslar sağolun

ben Aşık Veyselde oturuyorum biliyormusun..gerçi çok yakınız evimin önünden 5 dk. bir sizin oraya minübüs kalkıyor...

ben her akşam ordan geçiyorum servisle ama bizim tam kanarya değil çıkışta daha doğrusu tepe kalıyor ev yaşasın evlerimiz yakın senin orda nereye yakınsın sen söyle ben bilirim biçene yakınmısın

slm kızlarr nevestebircancım demek seninkide oglan hıı:) hayırlı olsun bakalım. kız anneleri valla kızlar kıymete biniyoo söyliim kimi görsem erkek diyoo.kız kıtlıgı olcak valla:):)

Bu nasıl oluıyor anlamadım geçen sene etrafımda kim hamileyse kız bekliyordu , bu sene sorduklarım erkek diyor , doğa bir şekilde orantılanıyor ama türk toplumunda her zaman kızlar daha çoğunlukta bu bir gerçek ..

bircancımmm hayırlı olsun şekeriimm uğurlar getirsin oğluşunn.çok sevindim artık meraktan çatlıyoduks yafff.sağlıkla gelsin tosuncukkkk.maşallahhh.

ela kıııs bahsettin şimdi inanki orada hissettim kendimi ip atlarken dicem olmıcak ama o keyif ne güzeldir yaa maşallah kardeş bende istiyom ya havalar tam düzelmedi dahaa.

gammacım sağlıkla gidip gelsinler annenler,Allah kabul etsin canım.

msms canım bende vardı o yüksek tansiyon dedi doktor.13/8 çıktı aa dediğin kadar varmış dedi doktor güm güm kafamda atıyordu sanki kalbim ve başağrısı.normalde 13/8 normal ama hamilelerde 10/6 - 11/7 imiş normali.

honeysuckleli o ani parlama olayı bende hep vardı zatende hala var.sakin tutmaya çalış kendini bence yapıcak bişi yok.çok sakinim ama ani parlama en kötü huyum malesef.artık bebeklerde geliyor düzeltelim kendimizii.

snmrh ve cntzcanım sizlerinde yavruları sağlıkla gelsin tebrik ederim listeye katıldılarrr.erkek kız artıyoruz hadi hayırlısı kaynanalar ve kız analarıı :)

özgecim seninde iyi haberlerini bekliyos anacım akşam git gel bakemmm.

canım benim biçenin üstünde ablam oturuyor..bende aşıkveyselin girişinde BİM market var onun hemen üstündeyim..ay ne güzel yakınmışız..bak akşam geçerken dikkat et aşıkveysele girince sağdaki ilk bina canım..sen gümrük tarafındamısın..

ayfer canım benım tansıyonumda normal. istabnulda bıldıgınız ıyı bır kalp dr u varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…