2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Saol Ayfercim a.s.
canım ne demekk.bu arada resminde başında bişi var çok şeker parti falan mı vardı kıs o gün güzellik?
ayfer canım benım tansıyonumda normal. istabnulda bıldıgınız ıyı bır kalp dr u varmıdır?
canım normal ise sevindim ama kalp atışının yoğun olduğu andada bir ölç bakalım.kalp damar konusunda kadıköy siyami ersek hastanesi en teşekküllüsü.Kemal Yeşilçimen iyi bir doktor ama özel muayenehanesine falan gidiyorsun.yinede gitmeden genel kontrol amaçlı oraya gitmeni tavsiye ederim çünkü her imkan var ve tecrübeleri çok.ama umarım kötü birşey değildir be canımcım ya.
sağol Ayferciğim

rica ederim şeker bizede nasip olur inşallah hayırlısı ile.

bim'in üstünde pullu perdeli ev mi senin nereye dr gidiyorsun canım bende iski'nin ordaki biçene yakın oturuyorum :)

günaydın annişlerhihoyyyt
bebeklerin cinsiyetleri belli olanları tebrik ederimyerimseniben
allah analı babalı büyütsün inşallahyerimseniben

canımmm evet ya kurtulduk meraktan

evet canım aynen öyle bende kime baksam erkek diyor ama hayırlısı tabii.....

kızlar benim doktorum gerek görmedi 3lü teste. haftaya genel kontrol ıcın gel dedi birde aşı olacagım galıba aşı olan varmı aranızda

Emelcim ne yaptın gittin mi Reşat Bey'e?

günaydın dilekcim:CüvCüvff maalesef gidemiyom bugünmirmirmirmir
italyan misafirlerimiz geldi şirkete nasıl gideyim:sm_confused:
çatlıcam meraktan çok fenayım cinsiyeti ne olcak + 3 lü test sonucu nasıl çıkçak + şuan bebeğim nasıl iyi miiibenneyaptımki
çok sabırsızım ben napçamsenağlama

herkes soruyo bana bi kıpırtı hissediyonmu die ama ben hissetmiyom hamileliğimde çok sorunsuz devam ediyo ben iyiyim ama bebek nasıl acaba?benneyaptımki

canım ya iyidir merak etme sen içini ferah tut ee şimdi yarın mı gidiceksin

canım ne demekk.bu arada resminde başında bişi var çok şeker parti falan mı vardı kıs o gün güzellik?

Tşk ederim cnm. O abimin nişanından kalma bir fotoğraf. Aslında başımda birşey yoktu o gün. Resim düzenleyici bir programda kafam taç taktım kaydirigubbakcemile3

Alla alla daha dün tvde ropörtajında biri kız biri erkek diyordu bu hatun. İlginç CADIARZU

evet bende öyle biliyordum

Anladım canım neyse sende misafirleriniz gidince gidersin. Geçen haftalarda bizim Avusturyadan misafirlerimiz gelmişti 18 kişilik bir ekip nasıl yoğunduk ve nasıl yorulduk anlatamam. Allah kolaylık versin canım. Sen üçlü testi yaptırmadın ama di mi daha?
Merak etme annesi bebeğin gayet iyidir, en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım.

bim'in üstünde pullu perdeli ev mi senin nereye dr gidiyorsun canım bende iski'nin ordaki biçene yakın oturuyorum :)

ayyy evet o pullu perdeli ev benim hayatım çokmu kötü duruyorsenağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…