canım ne demekk.bu arada resminde başında bişi var çok şeker parti falan mı vardı kıs o gün güzellik?Saol Ayfercim a.s.
canım normal ise sevindim ama kalp atışının yoğun olduğu andada bir ölç bakalım.kalp damar konusunda kadıköy siyami ersek hastanesi en teşekküllüsü.Kemal Yeşilçimen iyi bir doktor ama özel muayenehanesine falan gidiyorsun.yinede gitmeden genel kontrol amaçlı oraya gitmeni tavsiye ederim çünkü her imkan var ve tecrübeleri çok.ama umarım kötü birşey değildir be canımcım ya.ayfer canım benım tansıyonumda normal. istabnulda bıldıgınız ıyı bır kalp dr u varmıdır?
sağol Ayferciğim
canım benim biçenin üstünde ablam oturuyor..bende aşıkveyselin girişinde BİM market var onun hemen üstündeyim..ay ne güzel yakınmışız..bak akşam geçerken dikkat et aşıkveysele girince sağdaki ilk bina canım..sen gümrük tarafındamısın..
bircancımmm hayırlı olsun şekeriimm uğurlar getirsin oğluşunn.çok sevindim artık meraktan çatlıyoduks yafff.sağlıkla gelsin tosuncukkkk.maşallahhh.
ela kıııs bahsettin şimdi inanki orada hissettim kendimi ip atlarken dicem olmıcak ama o keyif ne güzeldir yaa maşallah kardeş bende istiyom ya havalar tam düzelmedi dahaa.
gammacım sağlıkla gidip gelsinler annenler,allah kabul etsin canım.
msms canım bende vardı o yüksek tansiyon dedi doktor.13/8 çıktı aa dediğin kadar varmış dedi doktor güm güm kafamda atıyordu sanki kalbim ve başağrısı.normalde 13/8 normal ama hamilelerde 10/6 - 11/7 imiş normali.
honeysuckleli o ani parlama olayı bende hep vardı zatende hala var.sakin tutmaya çalış kendini bence yapıcak bişi yok.çok sakinim ama ani parlama en kötü huyum malesef.artık bebeklerde geliyor düzeltelim kendimizii.
snmrh ve cntzcanım sizlerinde yavruları sağlıkla gelsin tebrik ederim listeye katıldılarrr.erkek kız artıyoruz hadi hayırlısı kaynanalar ve kız analarıı :)
özgecim seninde iyi haberlerini bekliyos anacım akşam git gel bakemmm.
günaydın annişlerhihoyyyt
bebeklerin cinsiyetleri belli olanları tebrik ederimyerimseniben
allah analı babalı büyütsün inşallahyerimseniben
Bu nasıl oluıyor anlamadım geçen sene etrafımda kim hamileyse kız bekliyordu , bu sene sorduklarım erkek diyor , doğa bir şekilde orantılanıyor ama türk toplumunda her zaman kızlar daha çoğunlukta bu bir gerçek ..
Emelcim ne yaptın gittin mi Reşat Bey'e?
kıslar üçlü tarama yaptıranlara bi sorum var.
kaçıncı haftada yaptırdınız?
günaydın dilekcim:CüvCüvff maalesef gidemiyom bugünmirmirmirmir
italyan misafirlerimiz geldi şirkete nasıl gideyim:sm_confused:
çatlıcam meraktan çok fenayım cinsiyeti ne olcak + 3 lü test sonucu nasıl çıkçak + şuan bebeğim nasıl iyi miiibenneyaptımki
çok sabırsızım ben napçamsenağlama
herkes soruyo bana bi kıpırtı hissediyonmu die ama ben hissetmiyom hamileliğimde çok sorunsuz devam ediyo ben iyiyim ama bebek nasıl acaba?benneyaptımki
canım ne demekk.bu arada resminde başında bişi var çok şeker parti falan mı vardı kıs o gün güzellik?
Kızlae linkte Gülben Ergen'in oğlu Atlas ve yeni bebekleri ile ilgili röportajı var.
Hatırladığım kadarıyla ikizlerin biri erkek diğer kızdı. Ama öyle değilmiş ikisi de erkekmiş.
Ne Gülben Ergen'i, ben Atlas'ın annesiyim - Ayşe ARMAN - Hürriyet
Tşk ederim cnm. O abimin nişanından kalma bir fotoğraf. Aslında başımda birşey yoktu o gün. Resim düzenleyici bir programda kafam taç taktım kaydirigubbakcemile3
Alla alla daha dün tvde ropörtajında biri kız biri erkek diyordu bu hatun. İlginç CADIARZU
canım ya iyidir merak etme sen içini ferah tut ee şimdi yarın mı gidiceksin
günaydın dilekcim:CüvCüvff maalesef gidemiyom bugünmirmirmirmir
italyan misafirlerimiz geldi şirkete nasıl gideyim:sm_confused:
çatlıcam meraktan çok fenayım cinsiyeti ne olcak + 3 lü test sonucu nasıl çıkçak + şuan bebeğim nasıl iyi miiibenneyaptımki
çok sabırsızım ben napçamsenağlama
herkes soruyo bana bi kıpırtı hissediyonmu die ama ben hissetmiyom hamileliğimde çok sorunsuz devam ediyo ben iyiyim ama bebek nasıl acaba?benneyaptımki
gunaydin tatli anneler nasilsiniz bakalim hersey yolundadir insallah
bim'in üstünde pullu perdeli ev mi senin nereye dr gidiyorsun canım bende iski'nin ordaki biçene yakın oturuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?