2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM ÇOK SAĞOL BENİM
bak ikimizinde oğluşumuz olucak hihi:sm_cool:

amannn Allahımmm:1shok:
demekkii kızlarr kaynana olunmuyor doğuluyormus
şaka bir yana anneleri şimdi daha iyi anlıyorum hani kimseyle paylaşmak istemezler ya çocuklarını baksanıza biz şimdiden nasıl verecegiz diye yakınıp duruyoruzzz.....

kızlar dun hava burda mukemmeldı.sabah 11'de komsularla kahvaltı etmek ıcın bahceye bı ındık.sonra muhabbet falan hadı aksam yemegını de burda yıyelım dedik.eşlerımız bı yandan cımlerde top oynadı bız onları ızledık.ama ben eve gelıp bı dus aldım suratım pancar gıbı yanmıs gunesten cok komık bı gorsenız gebermışım yorgunluktan.ama baharı ne kadar ozledıgımı farkettım.ogluşum bıle dun guneste kıpır kıpırdı.

Ben hep iki çocuk hayali kurmuşumdur , ama farklı cinsiyette allahım ssalıkla oğluşum doğsun ikincisini kız isterim :)) Ismarlama sanki süprizzzzz

bende baharı hatta yazı çok ozledım. denıze girmek istiyorum. bırde hala üşümelerim gecmedi. yaz gelsede ısınsam:) ela bugun hava nasıl? bursaı dun guzeldı bugun pek hoş değil yaa

Dün burda da hava çok güzeldi Elacım biz de eşimle bahçede uzun bir kahvaltı yaptık sonra çıktım güneşte oturdum biraz , ondan sonra da evli bir arkadaş çiftle 10aylık oğluşları vardı onu hayvanata bahçesine götürdük sabah diyorum ki kendi kendime, of ya hafta içi yine kös kös oturucaz .. Benim çok oturduğumda kalçam ağrıyor ama ayakta hiç bir şeyim yok ay ççok uzun yazdım .

evet havaların ısınmasıyla insan kendini daha da mutlu hissediyor...
antalya yağmurlu ama toprak kokusu harikaaa.....

bende baharı hatta yazı çok ozledım. denıze girmek istiyorum. bırde hala üşümelerim gecmedi. yaz gelsede ısınsam:) ela bugun hava nasıl? bursaı dun guzeldı bugun pek hoş değil yaa

aynı dunku gıbı bı tane bulut yok.ama buranın havasına bellı olmas pek bı donek.ogleden sonra kar bıle yagabılırdelikafadulden.ya meryem sen bıze gel benım atesım fazla gelıo.ayak tabanlarını dayr bırbırıne uyuruz senınkı ısınır benımkı de serınler barı bıraz:roflol:

ayy canım ne güsel bizim burda hava yağmurluydu ya kapalıydı donuktu. ama baharı bende özledm. ne güsel iyi gelmiştir eminim canım

Özgecim ne şanslısın bebişini göreceksin ne güzel benim görmeme daha 10 gün var :)) inşallah her şey yolundadır , sağlıklı güzel kızlara ihtiyacımız var :jeyyar:

Evet bacım sizin için çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 güzel güzel kızlar doğuralım inş.

hepınıze kocamaaan gunaydınlar hanımlar,a.s.
cok mutlu saglıklı bı hafta dılıorum bebelerımızle.
özgecim sen de cook gusel haberlerle don doktordan ınss

Günaydın tatlım. İnş. cnm hayırlı haberlerimi yazarım size.

İnş. Dilekcim. Bakalım akşama görücez miniki

ohh ogluşun da gunes ısıgı almıs ne gusel.yarasın tosununa.
kızlar ben bankaya gıdıp gelcem bıraz sonra gırcem hemen.sımdılık hoscakalın:a015:

:roflol:
bizi karıştırmak lazım:) valla şu an ayakkabıların içinde bıle ayaklar buz. Allahtan eşim sıcak. dedıgın gıbı tabanları bırlestırıp uyuyoruz

Hepinize günaydınlar,
iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle,

uzun bir aradan sonra girebildim, ara ara girip yetişebildiğim kadar okudum kızlar,
evimi taşıdım, 1 haftadır onla uğraşıyordum,içini yerleştirmek öldürdü beni, ne zor şeymiş taşınmak, Allahım hepimizi ev sahibi yapsi inşallah;

çarşamba günü doktora gittim, KIZIMI gördüm, benimde bir kızım olacak elifim geliyor teyzeleri, 320 gr. olmuş, çok hareketli maşallah, biraz inatçı dedi doktor, hiçbir sorun yokmuş yarın kan vermeye gideğim,
hemen listeyi güncelleyim öğrendim ya prensesimi:

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek

bu arada bircancım sanada hayırlı olsun, Allahım sağlıklı bir şekilde oğluşunu kucağına almayı nasip etsin,

Selam cnm. Yeni evin ve prensesin hayırlı olsun. Allah Sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Tebriklerrrrrr , bir kızımız daha oldu hihoyyyt

günaydın kızlar
Bircan gözün aydın canım prensini yerim senin ben darısı başıma inşallah
bu arada annemi yolcu ettik umreye, aradı çok güzel buralar anlatılmaz dedi Allah bizede nasip etsin inşallah

kızlar benim ya öenmli bir sorunum var yada bu normal ben abartıyorum. kalbiniz ne durumda? atısı nasıl?

Kızler şimdi bir kargo geldi , açtım baktım ki içinden biberon çıktı arkadaşım yollamış , tupperware in bayıldım çok güzel çok amaçlı bir sürü parçası var biberon oluyor suluk oluyor , ay renkelri süper fotosunu çekersem koyarım :)))hihoyyyt

Allah kavuştursun canım. ınsallah hepimize nasip eder..

Edacım demek listemize bir prenses daha eklendi... Ama tosunlar hala açık ara önde:)))
Gözünaydın canım. Tebrik ederim Elifini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…