2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet yoğun günler beni bekliyo dilekcim:1no2:inşallah iyidir benim minik bebeğim dr.a gidince hemen haber vericem sizea.steşekkür ederimyerimseniben

a.s.herkese iyi haftalar hanımlar.........

ayyyyyyyydelikafaduldenbircan çok sevindim tatlım ya tosun gelıyomuş....hayırlı olsun canım oglan anası olmak zor dimi şimdiden başlamış kaynanalıklaryerimseniben

gunaydın canım iiz biz cok sukur sen nasılsın bebişin nasıl ?

arkadaslar ben cok kotu grip oldum onceden zaten hissettirmisdi agrilarla suanda yatiom ama sizin yazdiklarinizida cok merak ediyorum ben kotuyum insallah bebisim iyidir 39.4derece atesim vardi cumartesi gunu hep yatakdayim ilacda icemiommmm offfffffffff neyseeeeee:1no2:senin gozun aydin oglusun oluyormus allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim.sen nasilsin.

Geçmiş olsun cnm a.s.

canım gecmıs olsun. malesef ilaç secenegımız yok ama bılıyorsun ıhlamur taze meyva suları ve bırde tavuk suyuna corba iç bol bol. Allah şifa versın canım

a.s.herkese iyi haftalar hanımlar.........

ayyyyyyyydelikafaduldenbircan çok sevindim tatlım ya tosun gelıyomuş....hayırlı olsun canım oglan anası olmak zor dimi şimdiden başlamış kaynanalıklaryerimseniben

evet ya zor tatlım. tosunum geliyooo çok mutluyum

canım cook gecmiş olsun biran önce atlatmaya calıs... saol canım evet bi erkekim oluyoo... cok sukur iiz hersey yolunda doktora gittik parmaklarını bile saydık:):):) :teytey::teytey:

Çok geçmiş olsun Demetcim yaa. Doktorunla görüştün mü hiç belki tavsiyeler verebilirdi çünkü gebelikte ateşin iyi birşey olmadığını biliyorum. Allah acil şifalar versin tatlım. Bir an önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz.

1-msms...............erkek 1- begüm84........................kız
2-ecem87.............erkek 2-ecem84...........................kız
3-karanfıl28..........erkek 3-dılekakal..........................kız
4-ayfermsu...........erkek 4- mozijiko..........................kız
5-kardelen79........erkek 5- hzenbıl.............................kız
6-birbelemır..........erkek 6- buket27............................kız
7-petibör..............erkek 7-deryadevrim......................kız
8-zeytıngözlü.......erkek 8- melıke..............................kız
9-kendınıhal..........erkek 9- gülüzar............................kız
10-ultlar..................erkek 10- pushıng.........................kız
11-hko...................erkek 11-şakura...........................kız
12-candy..............erkek 12-sad.................................kız
13-kamıle...............erkek 13-teuto.................................kız
14-bengii...............erkek 14-efil06...............................kız
15-glnz................erkek 15-serdi.................................kız
16-edanaz............erkek 16-amozon...........................kız
17-nazyaz............erkek 17-cingeme.........................kız
18-cangema.........erkek 18-cntz_06..........................kız
19-fatoşgül...........erkek 19-snmrh...........................kız
20-casrum...........erkek
21-glcnsyt...........erkek
22-tıgerboxer........erkek
23-aslıhanyılmaz...erkek
24-nevestabircan ....erkek
25-telli..................erkek

telli arkadasım hayırlı olsun senınde paşa gelıyomuş....ekledım....
dılekcım ıstersen listeyı yıne sen devam et daha güzel becerirsin.....
ben belkı yarın ıspartaya gidebilirm kızlar kayınvalıdemler orda 1,5 aydır burdayım ailemın yanında.gidiyim onların yanınada bozuk atmasınlar zaten yazında gidemicez dogumda gelırler....orda ınternet yok sızı çok özlücam valla ama komşudan falan ceksınler sizsiz duramam...... durcagımda 5-6 gün......

Demetcim çok geçmiş olsun bol bol su iç bende yeni atlattım..idrarla falan mikrobu atmaya çalışıcaz artık..dinlenmene bak hayatım..tekrar geçmiş olsun canım a.s.

Geçmiş olsun cnm a.s.

canım gecmıs olsun. malesef ilaç secenegımız yok ama bılıyorsun ıhlamur taze meyva suları ve bırde tavuk suyuna corba iç bol bol. Allah şifa versın canım

canım cook gecmiş olsun biran önce atlatmaya calıs... saol canım evet bi erkekim oluyoo... cok sukur iiz hersey yolunda doktora gittik parmaklarını bile saydık:):):) :teytey::teytey:

Demet geçmiş olsun canım...

arkadaslar cok tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden.ya hamilelikde cok kotu oluyor grip ve ates ikisi bir arada mahv oldum yatagin icinden yaziom.kendinize dikkatedinnnn ben cok korkuom insllah bebisime bisey olmamisdir :Saruboceq: hic biseyi midem kabul etmiyor 4gundur acim diye bilirim.

selam kızlarrr a.s.
demetcim çok geçmiş olsun canım, bol bol ıhlamur derim meyveyle beraber, inşallah çabucak atlatırsın :1hug:
h.sonu görümcedeydim ben de, c.tesi boğazım acımaya başladı.. iki gün 3'er kupa limonla içtim, dün bişey kalmamıştı...

kimsede bi problem yok sanırım, üçlüler de yapılıyor yavaş yavaş, güzel sonuç alanlara da hayırlı olsun a.s.
darısı başımıza artık

Kendine ve kuzumuza iyi bakasın, hemencik aramıza dönesin inş. :1hug:

Tamam Gülcancım listeye ben devam ederim. Sana iyi yolculuklar canım. Dikkat et kendine yollarda. Ama eğer sen gidersen ve orda da dediğin gibi internet bulamazsan biz ne zaman öğrenicez oğluşumuzun olacağını senağlama
Neyse çok kalma oralarda , özletme kendini... Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…