Anladım canım neyse sende misafirleriniz gidince gidersin. Geçen haftalarda bizim Avusturyadan misafirlerimiz gelmişti 18 kişilik bir ekip nasıl yoğunduk ve nasıl yorulduk anlatamam. Allah kolaylık versin canım. Sen üçlü testi yaptırmadın ama di mi daha?
Merak etme annesi bebeğin gayet iyidir, en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum canım.
Ben geçmişi okumayı yeni bitirebildim şimdi gözüme takılanlara hemen cevap yazayım.
Emsalcim sen bugün doktora gidecektin umarım hayırlı haberlerle gelirsin tatlım. Dualarım seninle ve bebişinle...
Özgecim sende bugün gideceksin galiba... Merak etme tatlım cinsiyeti değişmez artık en son gidişimde bende cinsiyeti ile ilgili tereddütteydim her ne kadar dr. 15 gün önce kız desede belli mi olur değişir diyordum ama değişmedi... Seninkide değişmez artık..
Tülaycım çok geçmiş olsun ablana çok üzüldüm. Allah en kısa sürede acil şifalar versin inşallah...
Anneme geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlar. Çok teşekkür ederim hepinize...
Meryemcim sende oğluşunu görmüş gelmişsin cuma günü. Maşallah tatlım allah nazarlardan saklasın.
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen gelen arkadaşlar (Cangema-Fatoşgül) tebrik ederim kızlar. Allah kucaklarınıza da almayı nasip etsin oğullarınızı..
Geçmiş olsun Demetcim. Neren ağrıyor ki.. Umarım sen bu satırları okuyana kadar ağrıların geçmiş olur.
Gülcancım listeye güncellemişsin harika olmuş.. Ellerine sağlık... Elin değmişken kendi oğlunu da yazsaydın yaa:)))
gunaydın canım iiz biz cok sukur sen nasılsın bebişin nasıl ?
arkadaslar ben cok kotu grip oldum onceden zaten hissettirmisdi agrilarla suanda yatiom ama sizin yazdiklarinizida cok merak ediyorum ben kotuyum insallah bebisim iyidir 39.4derece atesim vardi cumartesi gunu hep yatakdayim ilacda icemiommmm offfffffffff neyseeeeee:1no2:senin gozun aydin oglusun oluyormus allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim.sen nasilsin.
evet yoğun günler beni bekliyo dilekcim:1no2:inşallah iyidir benim minik bebeğim dr.a gidince hemen haber vericem sizea.steşekkür ederimyerimseniben
canım gecmıs olsun. malesef ilaç secenegımız yok ama bılıyorsun ıhlamur taze meyva suları ve bırde tavuk suyuna corba iç bol bol. Allah şifa versın canımarkadaslar ben cok kotu grip oldum onceden zaten hissettirmisdi agrilarla suanda yatiom ama sizin yazdiklarinizida cok merak ediyorum ben kotuyum insallah bebisim iyidir 39.4derece atesim vardi cumartesi gunu hep yatakdayim ilacda icemiommmm offfffffffff neyseeeeee:1no2:senin gozun aydin oglusun oluyormus allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim.sen nasilsin.
a.s.herkese iyi haftalar hanımlar.........
ayyyyyyyydelikafaduldenbircan çok sevindim tatlım ya tosun gelıyomuş....hayırlı olsun canım oglan anası olmak zor dimi şimdiden başlamış kaynanalıklaryerimseniben
arkadaslar ben cok kotu grip oldum onceden zaten hissettirmisdi agrilarla suanda yatiom ama sizin yazdiklarinizida cok merak ediyorum ben kotuyum insallah bebisim iyidir 39.4derece atesim vardi cumartesi gunu hep yatakdayim ilacda icemiommmm offfffffffff neyseeeeee:1no2:senin gozun aydin oglusun oluyormus allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim.sen nasilsin.
Geçmiş olsun cnm a.s.
canım gecmıs olsun. malesef ilaç secenegımız yok ama bılıyorsun ıhlamur taze meyva suları ve bırde tavuk suyuna corba iç bol bol. Allah şifa versın canım
canım cook gecmiş olsun biran önce atlatmaya calıs... saol canım evet bi erkekim oluyoo... cok sukur iiz hersey yolunda doktora gittik parmaklarını bile saydık:):):) :teytey::teytey:
Demet geçmiş olsun canım...
telli arkadasım hayırlı olsun senınde paşa gelıyomuş....ekledım....
dılekcım ıstersen listeyı yıne sen devam et daha güzel becerirsin.....
ben belkı yarın ıspartaya gidebilirm kızlar kayınvalıdemler orda 1,5 aydır burdayım ailemın yanında.gidiyim onların yanınada bozuk atmasınlar zaten yazında gidemicez dogumda gelırler....orda ınternet yok sızı çok özlücam valla ama komşudan falan ceksınler sizsiz duramam...... durcagımda 5-6 gün......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?