Kızlar bende size isim konusunu danışmak istiyorum.
Sizce aşağıdaki isimlerden hangisi daha güzel? Yorumlarınızı bekliyorum...
Ada Eylül
Ela Melis
moziii emsalll canlarım hayırlı olsun prensesleeerr.hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallahhhh.
msms aynen kasıl kasıl bi hal oldum ve bacak bacak üstüne atarsam hemen dahada fazlalaşıyor.
isterim tabeee.kaçırılır mıı hihoyyyt
ecem87 canım her ihtimale karşı kontrollerini eksik etme derim.ama başka bir doktorada danışabilrisin.banada doktorum 3 lü yapmayalım dedi mesela ama yaptrıdım nemelazım Allah korusun her türlü kötü şeyden.
dilekcim kombinasyon mesela eylül ela nasıl?
ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?
valla ben acı badem kremını kullanıorym.cok uzun sure nemli tutuo.valla vıcık vıcık kremlıorum.tuylenırse de tuylensın catlamaktan ıyıdır dıe dusunuorum:sm_confused:
kızlar dün eşimin iş yerine gittim orda bir abla var 2 çocuu var bir kız bir erkek neyse işte konuştuk biraz balık etli bir hatun ama fazla değil 2 hamileliğinde de 5 kilo almış 9 ay boyunca 5 kilodelikafaduldendelikafadulden ve ikisinide 3 kilo doğurmuş ya acip şaşırdım ben şimdiden 2,5 kilo aldım :1shok: hiç kendine almamış süper dimi?
kızlar dün eşimin iş yerine gittim orda bir abla var 2 çocuu var bir kız bir erkek neyse işte konuştuk biraz balık etli bir hatun ama fazla değil 2 hamileliğinde de 5 kilo almış 9 ay boyunca 5 kilodelikafaduldendelikafadulden ve ikisinide 3 kilo doğurmuş ya acip şaşırdım ben şimdiden 2,5 kilo aldım :1shok: hiç kendine almamış süper dimi?
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
canım ben böyle söyleyenlere şaşırıyorum yaa hatta yalanmı söylüyorlar acaba diye düşünmeden de edemiyorum çünkü zaten bebek sıvısı ile falan sadece 5-6 kilo tutuyor.
Nasıl oluyor hiç aklım almıyor. :uhm:
günaydın kızlarrr,,
geçmişi okumak epey zaman alıyor umarım herkes iyidir..
emsalcim mozicim cingenecim hayırlı olsun minik prenseslerr...
slaam kızlaaar çok öslediim ben sizi.işlerim biraz açıldı çok şükür.yoğundum o yüzden ben isim olarak bunları düşünüyorum
EFLAL
ELİS
ELA
ya kızlar ŞUARA nasıl sizce
benım kucuk kardesım.5 kilo 200 gr dogduKızlar ve annem 8 kılo falan aldı.ve annem masallah normal dogurdu catır catır
feyza25 ne kullanmıstın sen ılk hamılelıgınde catlagın olmamıs?
gözün aydın canımm Allah bereketinizi arttırsın..
bence en güzeli aralarında ela
şuaranın anlamını bilmiyorum ama değişik bir isimmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?