2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende size isim konusunu danışmak istiyorum.
Sizce aşağıdaki isimlerden hangisi daha güzel? Yorumlarınızı bekliyorum...

Ada Eylül

Ela Melis

Ben Ada Eylül diyorum Dilekcim.

Saol Ayfercim a.s.

günaydın kızlar...Ben ilk hamileliğimde göbeğimde acayip şekilde tüylenme oldu çatlak çok az olmuştu..Doğumdan sonra tüyler döküldü tabi bir kısmı kaldı ama neyse...şimdi hamileyim ve tüylenme tekrar başladı...Doğumdan sonra inş.dökülür yoksa çok berbat....

valla ben acı badem kremını kullanıorym.cok uzun sure nemli tutuo.valla vıcık vıcık kremlıorum.tuylenırse de tuylensın catlamaktan ıyıdır dıe dusunuorum:sm_confused:

canım bende onu kullanıyorum ama hergun değil. banyodan cıkıncada mutlaka bebeyagı suruyorum. çünkü vucut o zaman daha fazla emiyor. kakao yagımda var. birde talya nın aktarlşarda satılan catlak kremı varmıs. onuda alıcam. dr um ne zaman gerek duyarsa artık pahalı ktemlere gecerım. benım dr mustela onerıyor.

Dilekcim Ada Eylül İzmirli ve senin gibi çıtır bir annenin bebeğine çok yakışır bence..a.s

Canım ben böyle söyleyenlere şaşırıyorum yaa hatta yalanmı söylüyorlar acaba diye düşünmeden de edemiyorum çünkü zaten bebek sıvısı ile falan sadece 5-6 kilo tutuyor.
Nasıl oluyor hiç aklım almıyor. :uhm:

annem bana kaldığında, yeni evli tabii o zaman, tam 30 kilo almış ama kırk çıkana kadar 25'i gitmiş...
en ufak kardeşimde sadece 6 kilo almıştı ve sezercik oldu kardeşcim kaydirigubbakcemile3 o da tombuldu 3,750 gr'dı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

slaam kızlaaar çok öslediim ben sizi.işlerim biraz açıldı çok şükür.yoğundum o yüzden ben isim olarak bunları düşünüyorum
EFLAL
ELıS
ELA
ya kızlar ŞUARA nasıl sizce

günaydın kızlarrr,,
geçmişi okumak epey zaman alıyor umarım herkes iyidir..
emsalcim mozicim cingenecim hayırlı olsun minik prenseslerr...
ecem87 bana kalırsa doktorunla ayrıntılı konus emin olamıyorsanda baska doktora gorun bu ıkılı ve uclu testlerde yanılan cok oluyor içini ferah tut Allah sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini canımm...

dilekcim bencede ela melis ...melis ela daha kolay soylenıyor sanki....
sadcim nisa benimde begendiğim bir isim kızıma koymayı dusunmedım deıl yanı ama cevremde o kadar cok kı artık 1.nisa 2. nisa falan diyecegiz cocuklara
elacım ben ayın 17sinde giricem ayrıntılı ultrasona doktorum 3lü ye gerek yok demişti bakalım hayırlısı..

kızlar catlama konusunda bol su tüketimi en iyi çözümmüş extra olarak kakao ve jojoba yagını öneriyorlarr..

benım kucuk kardesım.5 kilo 200 gr dogdu kızlar ve annem 8 kılo falan aldı.ve annem masallah normal dogurdu catır catır

evet ya bende ona şaşırdım ama ikisinde de diyor ama çokta yemiş ne biliyim bana acaip geliyor doğumda 10 kilo gidiyor diyenler yalanmı söylüyor yani ee bu 5 kilo almış biraz tuaflık var sanki

slaam kızlaaar çok öslediim ben sizi.işlerim biraz açıldı çok şükür.yoğundum o yüzden ben isim olarak bunları düşünüyorum
EFLAL
ELİS
ELA
ya kızlar ŞUARA nasıl sizce

gözün aydın canımm Allah bereketinizi arttırsın..
bence en güzeli aralarında ela
şuaranın anlamını bilmiyorum ama değişik bir isimmCADIARZU

çok pardon uyanamadım ben hala yaaaa 12'de yat sabah 6'a kalk öğleden sonra normale dönerim

naber evet bende göremicem dedim ama camın açıktı evet bencede inş.allah bu akşam daha fazla trafik olur

selam hanımlar ben geldim
uzun bir süre giremedim malesef
annemde kaldım hafta sonu, dünde doktora gittik
annem ve eşimle birlikte, bizim kuzuyu uzun uzun seyrettik, cinsiyetini söylemek için tam poposuna doğru bakarken bizim yavru secdeye yattı, ee ikindi vakti girmişti, hemen namaza durdu :))))))
dürtükledi doktorum biraz , sağ dan baktı soldan baktı %90 Kız dedi
rüya gibiydi dün, kız olduğunu duyunca içim kığır kıpır oldu valla
herkes oğlun olcak diyordu, Kız olduğunu duyunca napcaklar merak ediyorum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…