2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel eslem benim bebeğinde cinsiyeti belli değil daha 17 nisanda belli olucak inş..Bir oğlum var bir kızımda olursa iyi olucak ama sağlıklı olursa oda yeter...

Günaydın güzel anneler, bebek arabaları bakanlar için akakce.com da en uygun fiyat gore veriyor ve bi suru model var..Pembemavi senin istediğin arabadan da gördüm orda.
Bi de Istanbulda oturanlar için Avcilarda kocaman bi yer var yol üstü chicco felan yazıyoo tabelasında orda çeşit çok fazla internet sitesi de narbebe.com yada com.tr..

cok sevındım ya kızlar ataga gectı.hayrlı omurlu olsun bebegın eslemcım.tebrık edrım

Elacım, canım aslında Elif Eylül bizimde düşündüğümüz isimlerden biriydi. Nazı ise hiç düşünmemiştik. Neyse ben yeni komibinasyonları da not alıyorum.. Bakalım eşim ne düşünecek onunda beğendiği bir isim olsun istiyorum çünkü.
Bu arada maşallah canım kardeşine de annene de. Normalde 5 kilonun üstüne normal doğum yaptırmıyorlar ama annen bayağı dayanıklı kadınmış tebrik etmek lazım.

Yasemicim, günlük hitap etmek istediğim ismi 2. sıraya koydumda o nedenle Ada Eylül demiştim.

Çok teşekkür ederim Ecemcim:)) Şeniz

Bircancım bu kombinasyonuda not aldım akşam babaya sorarız:)

gözünaydınn canıım kızlar geçicek erkekleri bu gidişle

çok güzel eslem benim bebeğinde cinsiyeti belli değil daha 17 nisanda belli olucak inş..Bir oğlum var bir kızımda olursa iyi olucak ama sağlıklı olursa oda yeter...

evet bencede güzel, ilk çocuğumuz kız olsun istiyorduk eşimle
son ana kadar pipim var demesse çok iyi olcak
herşeyden önce sağlıklı olsunlar dediğin gibi
Rabbim gönlüne göre versin, inşallah seninde kızdır a.s.

...
Sakura ben bebe yağı, kakao yağı , ve lierac dönüşümlü kullanıyorum ama dr. gidince sorucam bakalım ne tavsiye edece ...

en iyisi sormak galiba canım haklısın, yoksa ben de böyle bi iki karışım yapıcam herhalde ama önce sormak lazım...

ya dökülüyordur herhalde çünkü etrafımda genelde öyle söyleniyor, "çok tüylenmiştim" falan diye..
geçmiş zaman gibi söylüyorlar yani -tatlicadiarzu-

benım kucuk kardesım.5 kilo 200 gr dogdu kızlar ve annem 8 kılo falan aldı.ve annem masallah normal dogurdu catır catır

maşallaaaahhhh
annecim de hala der, eğer izin olsaydı kesinlikle normal doğrurudum diye...

oy oy oy oyyyy yesinler onun tutusunu yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gözün aydın tatlım :1hug:

CANIM YA AYYY YERİM KUZUYU BEN. BAK ANNESİ GÖSTERMİŞ YA KENDİNİ OĞLAN DİYENLERE OHH.

PRENSES GELİYO YANİ CANIMM:sm_cool:

elacıım maşallah valla annene belki sende annene çekersin:dance:

annem kadar dirayetli olmayı ben de cok ısterım.cunku kardesım mıadını doldurdugu halde dogmamıstı.bı de suni sancı cektı anacım benım.gık demedi.o kadar kılolu bebek iyi deıl tabıkı de ama saglıklı olsun bebem ,saglıkla gelsın kollarıma.annem kadar dayanıklı olurmuyum onu bılmıorum.aslında cok gaddar bı ınsanımdır kolay kolay sesım cıkmaz ama allh hyrlısını versın ınsallah hepımız ıcın.

Canım benim çok sevindim. Hayırlı olsun prensesin. a.s.

cok sevındım ya kızlar ataga gectı.hayrlı omurlu olsun bebegın eslemcım.tebrık edrım

hiç sorma yaa, çok teşekkür ederim canıııımmm Şeniz

gözünaydınn canıım kızlar geçicek erkekleri bu gidişle

sağol elifcim, teşekkür ederim, seninde kız dimi? benim yakınımdakilerin hep erkek
ben kızımı nasıl kollicam onu düşünmeye başliim kaydirigubbakcemile

[

oy oy oy oyyyy yesinler onun tutusunu yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gözün aydın tatlım :1hug:

eşimle bizde eve gelince dedik ki totosunu doğunca bi güzel ısırcaz diye
acayip tatlıydı hareketleri yaa, görmeliydin
darısı san agüzelim, hayırlısıyla sende öğren cinsiyeti a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…