kızlar hepinize teşekkürler yorumlarınız için...bende şimdi zaralarını okuyodumda iyice korktum.. 17 sinde herşey bir sonuca ulaşır artık..eğer keyfi bir istemeyse bende yaptırmayı düşünmüyorum...
babası mustafa kemal koymak istiyor. Tam Atatürkçü bizimki
ama eşimin amcasının ismide mustafa Kemal. eniştesi var mustafa. kuzeni var mustafa o yüzden koymak istemiyorum iki isimde istemiyorum ben ama kızdı bana ne sitersen koy dedi bende düşünüyrum bakalım
Ata koyabilirsin hem Atatürkçü bir isim olur hem de , diğer isimlerden farklı olur hem de iki isim koymazsın :jeyyar:
kızlar sımdı nısan annelerıne baktım da dogum yapanlar var baya.ama kızlar daha erken dogmus.erkekler daha gec dogmus.ben tam tersı dıe bılıodum.fisfisfis
kızlar sımdı nısan annelerıne baktım da dogum yapanlar var baya.ama kızlar daha erken dogmus.erkekler daha gec dogmus.ben tam tersı dıe bılıodum.fisfisfis
hanımlar size tavsiyem şimdiden badem yağı sürün akşamları ve öyle yatın ne kadar faydası var görürsünüz benimde bazı akşamları karnımda gerilme hissediyorum dediğiniz gibi yağı sürüyorum rahatlıyorum çünkü bebe yağı hafif kalır ben şuan 19 haftalık hamileyim ve karnım çok büyük değil dr bana 6. aydan sonra hızla karnınız gerilecek badem yağı kullan dedi sizinde bilginiz olsun
bu arada kilolarınız ne durumda yani kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan durum nedir ben 3 kilo aldım dr herşey yolunda dedi ayrıca 6. aydan sonra her ay 2 yada 3 kilo alacağız bundan dolayı bu 5. yada 6. aya kadar 3-5 kilo alanlar daha iyi bir hamilelik geçirebilir
Kızlar bende size isim konusunu danışmak istiyorum.
Sizce aşağıdaki isimlerden hangisi daha güzel? Yorumlarınızı bekliyorum...
Ada Eylül
Ela Melis
Bende erkekler daha geç doğar diye biliyorum. Hatta daha yeni bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı bebeği erkekti ve normalden 10 gün sonra doğurdu.
Ela Melis daha güzel bana göre:)
Ada Eylül
Ela Melis
Ada Eylül
Ela Melis
Ada Eylül
Ela Melis
canım 2 isim mi olucak?
eylül favori benim için o yüzden Ada Eylüla.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?