2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

başka dr göstere bilirsin cnm sonuçları o ne dicek kendi dr gerekli açıklamayı yapmazsa ben olsam yaptırmam

Ata koyabilirsin hem Atatürkçü bir isim olur hem de , diğer isimlerden farklı olur hem de iki isim koymazsın :jeyyar:

hanımlar size tavsiyem şimdiden badem yağı sürün akşamları ve öyle yatın ne kadar faydası var görürsünüz benimde bazı akşamları karnımda gerilme hissediyorum dediğiniz gibi yağı sürüyorum rahatlıyorum çünkü bebe yağı hafif kalır ben şuan 19 haftalık hamileyim ve karnım çok büyük değil dr bana 6. aydan sonra hızla karnınız gerilecek badem yağı kullan dedi sizinde bilginiz olsun
bu arada kilolarınız ne durumda yani kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan durum nedir ben 3 kilo aldım dr herşey yolunda dedi ayrıca 6. aydan sonra her ay 2 yada 3 kilo alacağız bundan dolayı bu 5. yada 6. aya kadar 3-5 kilo alanlar daha iyi bir hamilelik geçirebilir

--------------------------------------------------------------------------------

hanımlar size tavsiyem şimdiden badem yağı sürün akşamları ve öyle yatın ne kadar faydası var görürsünüz benimde bazı akşamları karnımda gerilme hissediyorum dediğiniz gibi yağı sürüyorum rahatlıyorum çünkü bebe yağı hafif kalır ben şuan 19 haftalık hamileyim ve karnım çok büyük değil dr bana 6. aydan sonra hızla karnınız gerilecek badem yağı kullan dedi sizinde bilginiz olsun
bu arada kilolarınız ne durumda yani kaç kiloyla hamile kaldınız ve şuan durum nedir ben 3 kilo aldım dr herşey yolunda dedi ayrıca 6. aydan sonra her ay 2 yada 3 kilo alacağız bundan dolayı bu 5. yada 6. aya kadar 3-5 kilo alanlar daha iyi bir hamilelik geçirebilirsiniz hayırlı hamilelikler diliyorum

kızlar sımdı nısan annelerıne baktım da dogum yapanlar var baya.ama kızlar daha erken dogmus.erkekler daha gec dogmus.ben tam tersı dıe bılıodum.fisfisfis

Kızlar bende size isim konusunu danışmak istiyorum.
Sizce aşağıdaki isimlerden hangisi daha güzel? Yorumlarınızı bekliyorum...

Ada Eylül

Ela Melis

kızlar sımdı nısan annelerıne baktım da dogum yapanlar var baya.ama kızlar daha erken dogmus.erkekler daha gec dogmus.ben tam tersı dıe bılıodum.fisfisfis

bende senin gibi biliyodum ama değilmiş:) erkek 40.haftaya kadar beklermiş.kız erken gelirmiş.bu sene 2 yakınım doğum yaptı.2.side 7.5 aylıkkken doğum yaptı cinsiyeti erkek:)

Bende erkekler daha geç doğar diye biliyorum. Hatta daha yeni bir arkadaşımın arkadaşı doğum yaptı bebeği erkekti ve normalden 10 gün sonra doğurdu.

sağol canım. badem yağını bende duydum tşk. :teytey: bende 2,5 kilo aldım

Ada Eylül

Ela Melis

ela melis benım daha çok hoşuma gıttı. hem akıcıda oluyo:) eylul ada olarak kullanırsan gercı oda akıcı oluyo

Ada Eylül

Ela Melis

bence ela:)
ama ela melis bırbıryle uyumlu soylenmıo.ela kalsın yanına uyumlu baska bu ısım bulalım:)kaydirigubbakcemile3

kızlar bu dönemde ilaçla alınan kalsiyumdansa gıdalarla alınan kalsiyum daha iyimiş..ve bu haftalarda bol bol kalsiyum tüketmemiz gerekirmişihangi besin gıdasında ne kadar kalsiyım var burdan görebilirsiniz:)

KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217

ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25

SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79

MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41

DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…