2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

moziii emsalll canlarım hayırlı olsun prensesleeerr.hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallahhhh.
msms aynen kasıl kasıl bi hal oldum ve bacak bacak üstüne atarsam hemen dahada fazlalaşıyor.

doktorunuz gerek yok dese de ayrıntılı ultrasona gırmek ıstıomusunuz kızlar?
isterim tabeee.kaçırılır mıı hihoyyyt

ecem87 canım her ihtimale karşı kontrollerini eksik etme derim.ama başka bir doktorada danışabilrisin.banada doktorum 3 lü yapmayalım dedi mesela ama yaptrıdım nemelazım Allah korusun her türlü kötü şeyden.

dilekcim kombinasyon mesela eylül ela nasıl?

bende senin gibi biliyodum ama değilmiş:) erkek 40.haftaya kadar beklermiş.kız erken gelirmiş.bu sene 2 yakınım doğum yaptı.2.side 7.5 aylıkkken doğum yaptı cinsiyeti erkek:)

ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?

Elacım ismini vermeye kıyamadın di mi ? kaydirigubbakcemile3

hayır yanlıs anladın.yanı ela olsun.melıs yerıne bska bı ısım bulalım dedım.anlatım bozuklugu olmuş.adaşım olsun yanı onu demek ıstedım.eylul kafamı cevırdıgım heryerde var bıktım ben.

Son düzenleme:

günaydın kısçelerrr...SAD allah iyiliğini versin dün akşam gördüğün bendim ecem84..ya bende o ara eşim aradı son anda gördüm seni bu akşam inşallah trafik olurda daha çok görürüz birbirimizi..

ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?[/QUOTE]
eltim mayısın 15 i normal doğum tarihi ama nisanın son haftası sezeryanla doğum yapıcak.38.haftadan sonra keyfi sezeryan yapılıyormuş diye biliyorum.

sezeryanla dogum yapanların catlagı daha az oluomus kızlar.cunku catlaklar son 3 haftada oluomus asıl sezeryanda 2-3 hafta erken alındıgından catlak az oluomus.sırf bunun ıcın sezeryan yapılmaz tabı de solım dedım.

günaydın kızlaaarrr :teytey: :teytey:
karınlar gerilmeye başladı değil mi kaydirigubbakcemile3
ben daha gerideyim onun içn bebe yağı rahatlatıyor şimdilik..
badem yağı diyorsunuz da zaten tüylenmeye meraklı bi cildim var nasıl kullanacağız badem yağını_?
zeytinyağı kullansak da olur herhalde...
bi de ayrıyeten krem kullanmayı düşünen var mı_?

SAĞOL TATLIM a.s.

dilekcim kombinasyon mesela eylül ela nasıl?
ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?

Olabilir aslında canım. Ama ben günlük yaşamda kullanmak istediğim isim 2. sırada olsun istiyorum. Yani günlük yaşamda Eylülü kullanmak istediğim için 2. sıraya koymuştum.
Bu arada sezeryan doğumlar normal doğum tarihinden 15-20 gün önce yapılıyor her zaman tatlım.

Hımm pardon tatlım yaa zaten sadece takılmıştım sana:)) Aslında doğru söylüyorsun Eylül artık çok kullanılan bir isim oldu.Offf çok kararsızım yaa((

Günaydın canım. Aslında ben Sad'ın yaptığı hatayı farkettim ama ecem87'den de bu konuda ses çıkmayınca herhalde ben yanıldım diye düşündüm. kaydirigubbakcemile3

evet tatlım sezeryanlarda daha az oluyor ama mesela bizim tanıdığın bebeğin doğma zamanı geldi geçti baktılar doğmuyor mecbur sezeryanla aldılar öyle olunca tabi çatlıyo

valla ben acı badem kremını kullanıorym.cok uzun sure nemli tutuo.valla vıcık vıcık kremlıorum.tuylenırse de tuylensın catlamaktan ıyıdır dıe dusunuorum:sm_confused:

aslında acıktıkça böyle badem, fındık, ceviz falan atıştırmak lazım gerçekten..
hem de benim gibi doyumsuzsanız en iyisi :roflol: :roflol:

kızlar dün eşimin iş yerine gittim orda bir abla var 2 çocuu var bir kız bir erkek neyse işte konuştuk biraz balık etli bir hatun ama fazla değil 2 hamileliğinde de 5 kilo almış 9 ay boyunca 5 kilodelikafaduldendelikafadulden ve ikisinide 3 kilo doğurmuş ya acip şaşırdım ben şimdiden 2,5 kilo aldım :1shok: hiç kendine almamış süper dimi?

valla ben acı badem kremını kullanıorym.cok uzun sure nemli tutuo.valla vıcık vıcık kremlıorum.tuylenırse de tuylensın catlamaktan ıyıdır dıe dusunuorum:sm_confused:

sen tüylü değilsin galiba :roflol: :roflol: :roflol:
acıbadem kremi badem yağından daha iyidir herhalde CADIARZU
doktora danışsam dicem ama bi tavsiyesi olur mu ki_? cildiyeci değil ya adam -tatlicadiarzu-

Dilekçim Bence Eylül Ada Daha güzel olur :) tersi yani ....

Sad sadece Nisa ismi çok güzel bence , yani yanına bir şey eklemene gerek yok ...

Sakura ben bebe yağı, kakao yağı , ve lierac dönüşümlü kullanıyorum ama dr. gidince sorucam bakalım ne tavsiye edece ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…