eslem hayırlı olsun sende kız annesi olacaksın... artık çeşit çeşit örersinn
dilek yazdığın isimlerin hepsi çok güzel ama hangisine için daha çok ısınıyosa onu koy bence...
eşim de tutturdu kızımın adını ben koyacam diye bir türlü isim beğenemiyo sizinde fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Eslem gozun aydın canım
Bencede canım öyle söyleyenlerde var bir tuhaflık... Pek inanasımda gelmiyor. Hadi 9 kilo ile bitirdim diyenleri anlıyorum da 5 sanki biraz abartıyorlar gibi geliyor.
Eslemcim tebrik ederim prensesini. Prensesler atağa geçti valla. Bu gidişle kısa zamanda geçicez paşaları:))) Gözünaydın tatlım tekrar.
meryem bi ara da eşimde egemen ruzgarı esıodu.mesleği hakimlik ya eşimin,babasının meslegıyle ilişkili olsun oglumun ısmı dıodu.allahtan kı onu vazgecırdım ben sevmıorum uzun ısımlerı cunku.neyse babamın adı olacak dıe de tutturabılırdı aılede tek erkek cunku eşim.buna da sukur
mozicim maaşallahhh kuzucunane kadar hızlı buyuyorlar dıılmı
bende iki isim taraftarı değilim ama dinimizde sünnetmiş
masallah cimcimeye ya.ne gusel buyumuş
valla ben de bılmıom nasıl cıktı.ama dogdugunda en buyuk boy tulum olmamıstı cocuga.40 gunluk cocuga sorduklarında nazar desgmesın dıe 3 aylık dıoduk napalımdelikafaduldenAy inanamıyorum 5 kilo bir çocuk ordan nasıl çıkar ya şimdi 3.5 kiloyu geçince drlar sezeryan öneriyolar ben heralde tosun olursa normal yapamam :1shok:
sen vazgecırmeye calısıyorsun ben iknaya:) zar zor nasıl olduysa Ali Tuna yı beğendi.
ya kızlar bişey sorcam tabi bebek hareketini hissedenlere.............
hep aynı yerdemi hissediyosunuzzz hareketi
sağol canım bizimde şimdilik böyle:) Ali benim kesinlikle koyacagım bır ısımdı. hamıle kalmadan once rüyamda görmüştüm ve ozaman oğlum olursa mutlaka bir ismi Ali olacak demiştim.tuna ısmını cok severım ben.alı de hep sadelıgı anımsatmıstr bana.cok begendım alı tunayı:)
ben hep aynı yerde hısseıorum genelde.gobek delıgımın 2 parmak altı ve 2 parmak sol tarafında:)
canım bebegın artık daha hızlı buyumeye baslıo bu haftalarda o yuzden olmustr ama benım karnım dııl soyledıgım yer ust karnım.gercekten yazın bızım ıcın baya sıkıntı olucak.artık yatarız butun gun ben kendımı hayal edemıorum dev gıbı.aksam karnımı yaglıorum hem masaj yapıorum belkı şişkinliğim ıner de rahatlarım dıe dokunurken bıle acıodu dusun yani.begumun dedıgı gıbı tam bomba hakkaten:)
Kızlar aynı gerilme bendede var. Bazen sanıyorum yarılcak karnım. Elacım dediğin gibi son aylarımızı düşünemiyorum ben .....
Yok canım sanırım ben hep aynı yerde hissetmiyorum ama birbirine yakın yerler.
Tabi ben hala bugüne kadar hissettiklerim o mu değilmi anlayamıyordum yaa demin ilk kez %100 emin oldum onun olduğuna ve de bilin bakalım o ara kimin resimlerine bakıyordum kaydirigubbakcemile3 Barack Obama...Amanınnn bari kendi değilde geleceği, kaderi , kariyeri benzesin dedim artık ne yapayım kaydirigubbakcemile3
babası mustafa kemal koymak istiyor. Tam Atatürkçü bizimki
ama eşimin amcasının ismide mustafa Kemal. eniştesi var mustafa. kuzeni var mustafa o yüzden koymak istemiyorum iki isimde istemiyorum ben ama kızdı bana ne sitersen koy dedi bende düşünüyrum bakalım
ya kızlar sizin hamilelikten önceki kilonuzla şimdiki kilonuz arasındaki fark nasıl? Ne kadar kilo aldınız?
Benim şu an hamilelikten önceki kiloma oranla 1,5 kilo vermişim. Göbeğim büyüyo, bebeğim de büyüyor hatta çok yemek yiyorum ama buna rağmen kilo vermişim. Sizlerde de böyle olan var mı?
sadece benmiyim diyodum yaaa benimde mideme doğru göbegimin üstü inanılmaz balon gibi gergin korkuyorum valla bol bol kremlenelim bari yoksa patlıcaz heralde -tatlicadiarzu-
canımm bizde mustafa kemal koymayı düşünüyoduk hem eşimin dedesinin ismiydi hemde malum ulu önder atatürkün ama daha sonra iki isim olunca sadece mustafa diye hitap edilir ve koyma amacımızdan sapar diye vaz geçtik yinede çok güzel bi isim ikisi bir arada telaffuz edilince tabi
Tabi ben hala bugüne kadar hissettiklerim o mu değilmi anlayamıyordum yaa demin ilk kez %100 emin oldum onun olduğuna ve de bilin bakalım o ara kimin resimlerine bakıyordum kaydirigubbakcemile3 Barack Obama...Amanınnn bari kendi değilde geleceği, kaderi , kariyeri benzesin dedim artık ne yapayım kaydirigubbakcemile3
ben hep aynı yerde hısseıorum genelde.gobek delıgımın 2 parmak altı ve 2 parmak sol tarafında:)
bende hep aynı yerde hissediyorum, petininki gibi ama 2 parmak sağda benim
birde sabahları yataktan kalkmadan önce hissediyorum, ayatktayken pek anlamıyorum
eltim mayısın 15 i normal doğum tarihi ama nisanın son haftası sezeryanla doğum yapıcak.38.haftadan sonra keyfi sezeryan yapılıyormuş diye biliyorum.[/QUOTE]ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?
peti acaba ortalaması 2-3 hafta mı ya?arkadaşım 39 hafta ikendi.ecem 87 de dilekciğimde de 15 gün diyor.ortalama 15 gün o zaman.sezeryanla dogum yapanların catlagı daha az oluomus kızlar.cunku catlaklar son 3 haftada oluomus asıl sezeryanda 2-3 hafta erken alındıgından catlak az oluomus.sırf bunun ıcın sezeryan yapılmaz tabı de solım dedım.
Olabilir aslında canım. Ama ben günlük yaşamda kullanmak istediğim isim 2. sırada olsun istiyorum. Yani günlük yaşamda Eylülü kullanmak istediğim için 2. sıraya koymuştum.
Bu arada sezeryan doğumlar normal doğum tarihinden 15-20 gün önce yapılıyor her zaman tatlım.
sağol kuşum bilgi için.çünkü nasip olursa o günleri görürsek inşallah sezeryan düşünüyorum.3 eylül doğum dedilerdi e iki hafta geri git ağustosun 20 sine falan geliyor aayyy aynı gün mü doğces yoksa yavyumlaaa:)bende neler düşünüyom yaff:)
efilcim maşallah sevindim aman Allah bol kazançlar versin seninde moralin iyi olsun.bu arada şuara çok güzel bir isim ama yazılması anlaşılması zor olur ilerde onuda düşün derim şeker.
heeyyyy maşallahhhhh analar neler doğuruyorrr.sabırlı kadınmış vesselam.ama senin kardeşinde yeni doğduğunda bile yemelikti kesin çünkü fotosu vardı büyümüş hali belli bebekkende şekerdi.benım kucuk kardesım.5 kilo 200 gr dogdukızlar ve annem 8 kılo falan aldı.ve annem masallah normal dogurdu catır catır
eslemcimmm maşallah mümine bi kıs geliyo diyosuuunn.armut dibine düşer anacım sağlıkla gelsin inşallah.
ya dilekcim eğer kız olsaydı garanti duru koyacaktım bak onuda beğeniyorsan düşün duru eylül - ece eylül yada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?