2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah, ördükcede paylaşırım yerimseniben, dün doktor çıkışı acayip yağmur vardı ama biraz alışveriş yaptık, kahvaltımı yapiim, eklerim buraya

Eslem gozun aydın canım

sağol yaa, teşekkür ederim a.s.

teşekkürler dilekcim, eklediğin listeye göre paşalarda baya bi varmış yaa, ben okadar çok sanmıyordum, kızları geçmişler maşallah

sen vazgecırmeye calısıyorsun ben iknaya:) zar zor nasıl olduysa Ali Tuna yı beğendi.

Ay inanamıyorum 5 kilo bir çocuk ordan nasıl çıkar ya şimdi 3.5 kiloyu geçince drlar sezeryan öneriyolar ben heralde tosun olursa normal yapamam :1shok:
valla ben de bılmıom nasıl cıktı.ama dogdugunda en buyuk boy tulum olmamıstı cocuga.40 gunluk cocuga sorduklarında nazar desgmesın dıe 3 aylık dıoduk napalımdelikafadulden

ya kızlar bişey sorcam tabi bebek hareketini hissedenlere.............
hep aynı yerdemi hissediyosunuzzz hareketi

tuna ısmını cok severım ben.alı de hep sadelıgı anımsatmıstr bana.cok begendım alı tunayı:)
sağol canım bizimde şimdilik böyle:) Ali benim kesinlikle koyacagım bır ısımdı. hamıle kalmadan once rüyamda görmüştüm ve ozaman oğlum olursa mutlaka bir ismi Ali olacak demiştim.

Yok canım sanırım ben hep aynı yerde hissetmiyorum ama birbirine yakın yerler.
Tabi ben hala bugüne kadar hissettiklerim o mu değilmi anlayamıyordum yaa demin ilk kez %100 emin oldum onun olduğuna ve de bilin bakalım o ara kimin resimlerine bakıyordum kaydirigubbakcemile3 Barack Obama...Amanınnn bari kendi değilde geleceği, kaderi , kariyeri benzesin dedim artık ne yapayım kaydirigubbakcemile3

ben hep aynı yerde hısseıorum genelde.gobek delıgımın 2 parmak altı ve 2 parmak sol tarafında:)

bende hep aynı yerde hissediyorum, petininki gibi ama 2 parmak sağda benim
birde sabahları yataktan kalkmadan önce hissediyorum, ayatktayken pek anlamıyorum

ya kızlar sizin hamilelikten önceki kilonuzla şimdiki kilonuz arasındaki fark nasıl? Ne kadar kilo aldınız?

Benim şu an hamilelikten önceki kiloma oranla 1,5 kilo vermişim. Göbeğim büyüyo, bebeğim de büyüyor hatta çok yemek yiyorum ama buna rağmen kilo vermişim. Sizlerde de böyle olan var mı?

Kızlar aynı gerilme bendede var. Bazen sanıyorum yarılcak karnım. Elacım dediğin gibi son aylarımızı düşünemiyorum ben .....

sadece benmiyim diyodum yaaa benimde mideme doğru göbegimin üstü inanılmaz balon gibi gergin korkuyorum valla bol bol kremlenelim bari yoksa patlıcaz heralde -tatlicadiarzu-

dilek şaşırmıştır, şimdiye kadar gördüklerim beyazdı, bu siuahda ne böyle diye :))))))
kariyeri benzesin dediğin gibi

zeytingözlüm canım teşekkür ederim, Rabbim herkesin gönlüne göre versin a.s.

canımm bizde mustafa kemal koymayı düşünüyoduk hem eşimin dedesinin ismiydi hemde malum ulu önder atatürkün ama daha sonra iki isim olunca sadece mustafa diye hitap edilir ve koyma amacımızdan sapar diye vaz geçtik yinede çok güzel bi isim ikisi bir arada telaffuz edilince tabi

canım ben vermedim ancak pekde kilo almamışım, doktorum kilo almamışsın doğru düzgün ama bebeğinin gelişimi çok iyi dedi
şayet bebeğinin gelişimi iyiyse sorun etme bence yerimseniben, 5. aydan sonra hızlı kilo alcakmışız zaten

sadece benmiyim diyodum yaaa benimde mideme doğru göbegimin üstü inanılmaz balon gibi gergin korkuyorum valla bol bol kremlenelim bari yoksa patlıcaz heralde -tatlicadiarzu-

ayy benimde akşamları özellikle çatlicak gibi oluyor karnım, diğer vakitlerde de oluyor ama akşamları daha fazla, patlicam sanki, ne rahatlatır acaba ?
doktora sordum, olur böyle şeyler dedi

evet canım ya tek isim söylenince mustafa kemal koymanın amacı kalmıyo

Ben hep aynı yerde cnm. Göbeğimin biraz altı sağ tarafımda..

Ay süpersin Dilekcim kaydirigubbakcemile3 Tabiki bencede kariyeri benzesin inşallah

ben hep aynı yerde hısseıorum genelde.gobek delıgımın 2 parmak altı ve 2 parmak sol tarafında:)

ya bende hep sağ tarafımda hissediyodum dün soldada bi kıpırdama olduda acaba dedim

:roflol:canıım yaaa

bende hep aynı yerde hissediyorum, petininki gibi ama 2 parmak sağda benim
birde sabahları yataktan kalkmadan önce hissediyorum, ayatktayken pek anlamıyorum

bende akşamları hissediyoruum sağda

ya sezeryanda 39 hafta iken alıyolarmış doğru mu kızlar?
eltim mayısın 15 i normal doğum tarihi ama nisanın son haftası sezeryanla doğum yapıcak.38.haftadan sonra keyfi sezeryan yapılıyormuş diye biliyorum.[/QUOTE]
demek ki 15 gün önceden alınıyor bu durumda.sağol kuşum bilgi için.
peti acaba ortalaması 2-3 hafta mı ya?arkadaşım 39 hafta ikendi.ecem 87 de dilekciğimde de 15 gün diyor.ortalama 15 gün o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…