TÜlayın İŞ yerİnİ aradım ama telefonda sorun var baĞlanmıyor
CLARINS - Tonic Body Treatment Oil 100 ml - Diğer Vücut Bakım -
petiş bi göz at şeker...eğer yurtdışına çıkan vya gelen varsa rica et alsınlar...daha ucuza gelir..
Belki işyerinde internet bağlantılarında sorun vardır
olabilir inşallah kötü bir şey yoktur
ben alt tarafa almıorum hıç.memelerı yaglıorum ama.henuz buyumedıler ama heran buyuyebılırler dıe:)
ay kızlar ablamla anneme kahveye indik şimdi geldim..allah biliyorya bugün hiç canım yemek yapmak istemiyordu..allah razı olsun anacım pişirmiş yemek bi tencerede bana verdi sanki bir kasa altın bulmuş gibi sevindim..şimdi size bir sorum olacak..hatırlarsanız geçen haftalarda Ahmet Maranki hamile kadınların kurutma makinası kullanımı için zararlı demişti..benim evimde çamaşır asıcağım bir balkonum yok malesef içerdede zor kuruyor..kurutma makinem banyoda ya ben artık kullanmayımmi kafamı karıştırdı bu adam ya..:bbo:
ay kızlar ablamla anneme kahveye indik şimdi geldim..allah biliyorya bugün hiç canım yemek yapmak istemiyordu..allah razı olsun anacım pişirmiş yemek bi tencerede bana verdi sanki bir kasa altın bulmuş gibi sevindim..şimdi size bir sorum olacak..hatırlarsanız geçen haftalarda Ahmet Maranki hamile kadınların kurutma makinası kullanımı için zararlı demişti..benim evimde çamaşır asıcağım bir balkonum yok malesef içerdede zor kuruyor..kurutma makinem banyoda ya ben artık kullanmayımmi kafamı karıştırdı bu adam ya..:bbo:
radyasyon yayıyormuş..öyle demişti ya çarşaflarımı yıkadım kapılara astım onları ama benim ve berkayın kıyafetleri var birde eve asarsam çok yumuşatıcı kokuyor valla mecburen çalıştırcam makineyi kapatırım banyonun kapısını başka çarem yok.. o kadar özeniyorumki böyle balkonu olan evlere..benim birtek mutfak balkonum var ordada fırınım var ve ön cephe evim çamaşır assam bile çamur halinde toplarım tozdan..neden zararlıymış Didemcim kurutma makinesi?
Ohhh valla ana kız bol bol dinlenin canım vaktinizde fırsatınız da varken...
Elbette tatlım onlarda arkadaş olacak bizim gibi. Bebişlerimiz ne şanslı yaa daha doğmadan bile arkadaşlarını buluyoruz. hihoyyyt İnşallah tatlım gerçektede görüşmek nasip olur ben İzmire geldiğimde müsait olursam birgün görüşelim isterim aslında eşimin arasıra haftasonları izmirde bir kaç saatlik eğitimleri oluyor eğer denk gelirse bende gelirim görüşürüz. Bakarsın doğumdan önce olmaz doğumdan sonra olur bizim bebişlerde kardeş kardeş oynar:)) Evet yaa Bornova Şifa pek almıyormuş öyleyse hatta doktorunun profesör olduğunu söylüyorsun bence o da çok fazla almıyor, yani normal doktorlarla kıyasladığında. Tabi canım eğer şartların elveriyorsa mutlaka kontrollerine gittiğin doktorunla doğum yap , en güzeli. Canım bu çınarlı ve karataşta 1500 dediğin herşey dahildi di mi? Hem doktor hem hastane? Hayırlısı olsun tatlım bence iyi düşünmüşsün.
Serdicim begüm çok güzel bir isim onu bende düşünmüştüm ama eşim beğenmemişti.
Tebrik ederim tatlım. Umarım allah gönlünüzdekini verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?