2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim kızlar dün öyle güzeldiki bebeğim kocamam olmuş enson 1 ay önce görmüştüm baya büyümüş ama benimde karnım fazla yok..

bacakların iç kısımları çabuk çatlarmış hakkaten ihmal etmeyelim kızlar süprizzzzz

ay kızlar ablamla anneme kahveye indik şimdi geldim..allah biliyorya bugün hiç canım yemek yapmak istemiyordu..allah razı olsun anacım pişirmiş yemek bi tencerede bana verdi sanki bir kasa altın bulmuş gibi sevindim..şimdi size bir sorum olacak..hatırlarsanız geçen haftalarda Ahmet Maranki hamile kadınların kurutma makinası kullanımı için zararlı demişti..benim evimde çamaşır asıcağım bir balkonum yok malesef içerdede zor kuruyor..kurutma makinem banyoda ya ben artık kullanmayımmi kafamı karıştırdı bu adam ya..:bbo:

neden zararlıymış Didemcim kurutma makinesi?

yok canım o calısırken yanında durmayın dedı.yoksa kullanmanda bı sakınca yok yanıyerimseniben

neden zararlıymış Didemcim kurutma makinesi?
radyasyon yayıyormuş..öyle demişti ya çarşaflarımı yıkadım kapılara astım onları ama benim ve berkayın kıyafetleri var birde eve asarsam çok yumuşatıcı kokuyor valla mecburen çalıştırcam makineyi kapatırım banyonun kapısını başka çarem yok.. o kadar özeniyorumki böyle balkonu olan evlere..benim birtek mutfak balkonum var ordada fırınım var ve ön cephe evim çamaşır assam bile çamur halinde toplarım tozdan..

canım banada fena gelmedi fiyatı en azından kendi dr.um ve Prof. hastanede güzel daha önce gittim biliyorum. bu arada çınarlı için verdiğim fiyat sanırım sadece dr. parası canım ama emin değilim.araştırıp bakmak lazım

kızlar doğum yapmak istediğim hastanede sezeryan 1100 dediler 2.750 sanırken bu fiyat bana iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…