canım banada fena gelmedi fiyatı en azından kendi dr.um ve Prof. hastanede güzel daha önce gittim biliyorum. bu arada çınarlı için verdiğim fiyat sanırım sadece dr. parası canım ama emin değilim.araştırıp bakmak lazım
kızlar doğum yapmak istediğim hastanede sezeryan 1100 dediler 2.750 sanırken bu fiyat bana iyi geldi
Canım o gün yaklaştığında yine araştırırız düşünürüz ve bebişlerimiz için en doğru kararı vereceğimizden hiç şüphem yok.
izmitte yapacam doğumu canım akademi
haklısın canım inşallahh o günler gelsin bir an önce hayırlısı ile dediğin gibi en doğru kararı veririz inşallhh. bu arada sende varmı bilmiyorum ama ben hala bulantı ve çıkartmalardan kurtulamadım varmı benim gibi olan aranızda ben baya kötüyüm bu konuda sabah kahvaltı yapana kadar hiç bişey yok kahvaltı sonrası başlıyor bulantılar miden dönme dolap sanki allak bullak oluyor. ne yapacagım ben böyleee
şu nezle beni bitirdi akşam olsada gitsem evimeee yaa çok yorgunum
Canım bende arasıra yaşıyorum hala bulantıları ve çıkarmaları ve sanırım artık bu durum doğuma kadar düzelmeyecekte. Özellikle midem her yemeği kaldırmıyor yağlı şeylere hiç gelemiyor. Fazlasıyla hassaslaştı. Mide ekşimeside yaşıyorum ben aynı zamanda.Birde benim göğüslerim gün içinde çok acıyor yaa durup dururken hemde ... Bu durumu yaşayan başka biri daha var mı?
Canım bende arasıra yaşıyorum hala bulantıları ve çıkarmaları ve sanırım artık bu durum doğuma kadar düzelmeyecekte. Özellikle midem her yemeği kaldırmıyor yağlı şeylere hiç gelemiyor. Fazlasıyla hassaslaştı. Mide ekşimeside yaşıyorum ben aynı zamanda.Birde benim göğüslerim gün içinde çok acıyor yaa durup dururken hemde ... Bu durumu yaşayan başka biri daha var mı?
canım benim komşu annemin kızı orada yaptı doğumunu hem dr hem hastaneden çok memnun kalmıştı..hayırlısı olur inşallah..
canım ben senı eklemıştım 16 dasın
eve giderken uğra bana hayatım bizim memleketin yayla çayı var kendimiz yayladan topluyoruz pişirim sana içinede limon sıkarız bişeycin kalmaz canım:içelim:..
kızlar doğum yapmak istediğim hastanede sezeryan 1100 dediler 2.750 sanırken bu fiyat bana iyi geldi
ohhh valla ana kız bol bol dinlenin canım vaktinizde fırsatınız da varken...
Elbette tatlım onlarda arkadaş olacak bizim gibi. Bebişlerimiz ne şanslı yaa daha doğmadan bile arkadaşlarını buluyoruz. Hihoyyyt inşallah tatlım gerçektede görüşmek nasip olur ben izmire geldiğimde müsait olursam birgün görüşelim isterim aslında eşimin arasıra haftasonları izmirde bir kaç saatlik eğitimleri oluyor eğer denk gelirse bende gelirim görüşürüz. Bakarsın doğumdan önce olmaz doğumdan sonra olur bizim bebişlerde kardeş kardeş oynar:)) evet yaa bornova şifa pek almıyormuş öyleyse hatta doktorunun profesör olduğunu söylüyorsun bence o da çok fazla almıyor, yani normal doktorlarla kıyasladığında. Tabi canım eğer şartların elveriyorsa mutlaka kontrollerine gittiğin doktorunla doğum yap , en güzeli. Canım bu çınarlı ve karataşta 1500 dediğin herşey dahildi di mi? Hem doktor hem hastane? Hayırlısı olsun tatlım bence iyi düşünmüşsün.
Serdicim begüm çok güzel bir isim onu bende düşünmüştüm ama eşim beğenmemişti.
Tebrik ederim tatlım. Umarım allah gönlünüzdekini verir.
Özgecim hani geçen gün bebek hareketleri hakkında konuşmuştuk ya böyle sanki göz seyirmesi gibi oluyor diye..ben bugün hiç hissetmedim ama şükür ne ağrım nede lekelenmem falan var normaldir herhalde..birde Allah korusun artık bu haftalardan sonra bebeğime bişey olsa ben hissederim değilmi..ayy felaket tellali gibi oldum ama ne bilim benden öncesin ya daha güven alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?