2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o gün yaklaştığında yine araştırırız düşünürüz ve bebişlerimiz için en doğru kararı vereceğimizden hiç şüphem yok.

Canım o gün yaklaştığında yine araştırırız düşünürüz ve bebişlerimiz için en doğru kararı vereceğimizden hiç şüphem yok.

haklısın canım inşallahh o günler gelsin bir an önce hayırlısı ile dediğin gibi en doğru kararı veririz inşallhh. bu arada sende varmı bilmiyorum ama ben hala bulantı ve çıkartmalardan kurtulamadım varmı benim gibi olan aranızda ben baya kötüyüm bu konuda sabah kahvaltı yapana kadar hiç bişey yok kahvaltı sonrası başlıyor bulantılar miden dönme dolap sanki allak bullak oluyor. ne yapacagım ben böyleee

Canım bende arasıra yaşıyorum hala bulantıları ve çıkarmaları ve sanırım artık bu durum doğuma kadar düzelmeyecekte. Özellikle midem her yemeği kaldırmıyor yağlı şeylere hiç gelemiyor. Fazlasıyla hassaslaştı. Mide ekşimeside yaşıyorum ben aynı zamanda.Birde benim göğüslerim gün içinde çok acıyor yaa durup dururken hemde ... Bu durumu yaşayan başka biri daha var mı?

şu nezle beni bitirdi akşam olsada gitsem evimeee yaa çok yorgunum

eve giderken uğra bana hayatım bizim memleketin yayla çayı var kendimiz yayladan topluyoruz pişirim sana içinede limon sıkarız bişeycin kalmaz canım:içelim:..

Ben de iki haftada bir ya da haftada bir kusma yaşıyorum. Ayrıca mide yanması fena şekilde. Her akşam ölüyorum resmen. Gaviscon diye bir şurup var doktorum onu verdi, onu kullanıyorum. Göğüs ağrısı da oluyor, o normal bir şey...

bizdeki şansa bak geçer geçer diye bekledim bende ama bu zamana kadar geçmediyse bundan sonrada geçmeyecek sanırım dediğin gibi. yağlı yemeklere karşı benimde öyle varya hamile kaldıgımdan beri çok nadir tad ve zevk alarak yemek yedim. mide ekşimesi bende var son bir haftadır cayır cayır midem boğazıma kadar acı acı geliyor. dün dr.uma söyledim gaviscon şurup yazdı yanma için iyi gelir dedi.canım göğüslerine gelince benim aedersin ucları ağrıyor ve çok hassaslar. senin ağrıyormuş belki büyüyor diye olabilir belki hormonlardandır bilemiyorum.

eve giderken uğra bana hayatım bizim memleketin yayla çayı var kendimiz yayladan topluyoruz pişirim sana içinede limon sıkarız bişeycin kalmaz canım:içelim:..

canım benim yaa kıyamam sanada geçer sonra allah korusun çok yoruluyorum böyle olunca

dilecim hala bulantıların devam ediyor mu? Nasıl miden

Özgecim hani geçen gün bebek hareketleri hakkında konuşmuştuk ya böyle sanki göz seyirmesi gibi oluyor diye..ben bugün hiç hissetmedim ama şükür ne ağrım nede lekelenmem falan var normaldir herhalde..birde Allah korusun artık bu haftalardan sonra bebeğime bişey olsa ben hissederim değilmi..ayy felaket tellali gibi oldum ama ne bilim benden öncesin ya daha güven alıyorum..

ayyy kızlar bu arada bu sorum benden önce giden tüm arkadaşlarıma canım sıkıldı ya...

Merhaba kızlar mide bulantısından şikayetçi herkes. Biraz da genetik olabilir mi acaba bu bulnatılar. Çünkü benim annemde de yokmuş bulantı bende de yok.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…