2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yeni bir konu açtım bebek hareketleri ile ilgili oraya da cevap yazarsanız sevinirim..Benim gibi meraklı anneler için çok iyi olucak bebek hareketleri :)

ayyy kızlar bu arada bu sorum benden önce giden tüm arkadaşlarıma canım sıkıldı ya...

canım allah ızın verırse yarıon 20.haftaya gırıcem ben.hala sureklı hıssetmıorum.hatta bazı gunler hıc hıssetmedıgım gunler oluo.sen bızdn kucuksun o uuzden hıc endıselenme bence canım.

canım allah ızın verırse yarıon 20.haftaya gırıcem ben.hala sureklı hıssetmıorum.hatta bazı gunler hıc hıssetmedıgım gunler oluo.sen bızdn kucuksun o uuzden hıc endıselenme bence canım.

canım sağol Allah razı olsun ne bilim insan korkuyor ya..aslında korkularımı yeni yeni atmaya başladım çünkü bu benim üçüncü gebeliğim..ama öncekiler çok küçüktü beta-hcg değeri çıkıyordu ancak bir hafta sonra regle olur gibi gidiyordu..ama artık kızım büyüyor Allah korusun bişey olsa bana bir etki eder değilmi..

ayyy kızlar bu arada bu sorum benden önce giden tüm arkadaşlarıma canım sıkıldı ya...

merak etme canım ben iki gündür hiç hissetmedim mesela 22. haftalara kadar düzenli hissedemeyiz zaten en güclü hareketlerini hissediyoruz şşuanda bende az önce yine bi kıpırtı hissettim rahatladım hiç meraklanma

en rısklı donemı atlatmıssın.allah hepımızınkıyle beraber senın yavrunu da sana bagıslasın.sen gusel seyler dusun kı gusel seyler olsun.allah korusun bısey olsa bıle sana bı ısaret verır .

ne füsle ya benim annemdede yokmuş ama bende var

Himmm o zaman dıt dıt dırıt dıııt delikafadulden ben kendimi öyle avutuyorum o zaman canım ama şükür rahatım bu konuda ama şu devam ediyor bende de kesinlikle et yemiyorum ve yanımda pişirtmiyorum belli şeylere karşı tiksintim devam ediyor.

benimde tsikinti demiyeyimde canım yemek istemiyor bazı şeyleri

endişeni o kadar iyi anlıyorumki benimde ikinci bebeğim ilkini 6. hafftada kaybettim çok şükür o zamanları atlattık çevrem çok kızıyo bana pimpiriklisin sürekli doktordasın diye ama sitres yapıp bebeğimi üzmektense korktukça doktora gitmeyi tercih ediyorum inşallah sağsağlim yavrularımıza kavuşucaz bu endişelerde yavaş yavaş biticek :içelim:

kızlar yemın edıorum sıze az once yazdım ya ben bıle hıssetmıorum dıe.uzanıorum meyvelı yogurt yemıstım yenı. gobek delıgımın 4 parmak altına oyle bı sey vurdu kı ıcımden bı kac kere ust uste ılk kez.evet vurdu resmen.ama bırden heyecanla bır korku oldu ıcımde cok baska bıseydı cunkuhihoyyyt

kızlar merhaba oku oku bıtıremedım.
pembecım senın adına cok sevındım. prenseslerıne saglıklı uzun ömürler dilerim. keske benımde ıkızım olsaydı

benimde tsikinti demiyeyimde canım yemek istemiyor bazı şeyleri

evet canım ama zorlamıyorum hiç kendimi birşeyler yemeye. Olmuyor çünkü daha çok rahatsız oluyorum yemeye zorladığımda. O an aklımda ne varsa onu yiyiorum. çok fazla sebze yiyorum mesela. Yemek hiç yemesem önüme yoğurt ve bilimum sebzelerden koysalar hiç yok demem gibi geliyor. Ama eskiden olsa yemek derdim.

daha yenı basladı daha ne tekmeler yıycen. bıraz daha buyusun hareketlerı dısardan cok net gorunuyo. karnın sekılden sekıle gırecek. ama o an cok zevklı herseye bedel yaa

Ben böyle hissettiririm kendimi demiş demek ki annesi süprizzzzz

daha yenı basladı daha ne tekmeler yıycen. bıraz daha buyusun hareketlerı dısardan cok net gorunuyo. karnın sekılden sekıle gırecek. ama o an cok zevklı herseye bedel yaa

ama daha 5 dk olmadı arkadasa dıodum ben bıle her zaman hıssetmıom dıe.oglusum onu kucumsedıgımı sandı galıba. sıpam benım.yedım tekmeyı.ama hıc bu kadar sert hıssetmemıstım ve tekme yememıstım o kadar heyecanlandım kı ve korktum aynı zamanda.dısardan bellı olacagı gunu ıple cekıorumhihoyyyt

zaten özellikle tatlı bişeyler yediğimdi coşuyo benimkide çok güzell yaaaa daha sık olsun istiyo insan gözün aydın ilk kuvvetli tekmeni yedin hihoyyyt

kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız valla..bizi bizden başkası anlamaz..rabbim nerde varsa herkesin yavrusunu benimkiyle birlikte korusun..evlat evlat diye yananlarada nasip etsin..Rabbim öyle büyükki neyi kime ne zaman vericeği belli olmaz..

demekkı oglunu hafıfe almıcaksın. cok guzel bı sekılde uyardı senı annesı. hareketsız kaldıgında yıne hıssetmıyorum de yıne ye tekmeyıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi billahi seyirdi yada ben sıyırdım..ama oydu ya süt içtim temin ondanmı aceba ahhhh anasının güzeli ben burdayım diye yırtıyor kendini..ohh be kızlar vallahi biraz rahatladım...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…