ayyy kızlar bu arada bu sorum benden önce giden tüm arkadaşlarıma canım sıkıldı ya...
merhaba kızlar mide bulantısından şikayetçi herkes. Biraz da genetik olabilir mi acaba bu bulnatılar. çünkü benim annemde de yokmuş bulantı bende de yok.hihoyyyt
canım allah ızın verırse yarıon 20.haftaya gırıcem ben.hala sureklı hıssetmıorum.hatta bazı gunler hıc hıssetmedıgım gunler oluo.sen bızdn kucuksun o uuzden hıc endıselenme bence canım.
ayyy kızlar bu arada bu sorum benden önce giden tüm arkadaşlarıma canım sıkıldı ya...
canım sağol Allah razı olsun ne bilim insan korkuyor ya..aslında korkularımı yeni yeni atmaya başladım çünkü bu benim üçüncü gebeliğim..ama öncekiler çok küçüktü beta-hcg değeri çıkıyordu ancak bir hafta sonra regle olur gibi gidiyordu..ama artık kızım büyüyor Allah korusun bişey olsa bana bir etki eder değilmi..
ne füsle ya benim annemdede yokmuş ama bende var
himmm o zaman dıt dıt dırıt dıııt delikafadulden ben kendimi öyle avutuyorum o zaman canım ama şükür rahatım bu konuda ama şu devam ediyor bende de kesinlikle et yemiyorum ve yanımda pişirtmiyorum belli şeylere karşı tiksintim devam ediyor.
canım sağol Allah razı olsun ne bilim insan korkuyor ya..aslında korkularımı yeni yeni atmaya başladım çünkü bu benim üçüncü gebeliğim..ama öncekiler çok küçüktü beta-hcg değeri çıkıyordu ancak bir hafta sonra regle olur gibi gidiyordu..ama artık kızım büyüyor Allah korusun bişey olsa bana bir etki eder değilmi..
benimde tsikinti demiyeyimde canım yemek istemiyor bazı şeyleri
kızlar yemın edıorum sıze az once yazdım ya ben bıle hıssetmıorum dıe.uzanıorum meyvelı yogurt yemıstım yenı. gobek delıgımın 4 parmak altına oyle bı sey vurdu kı ıcımden bı kac kere ust uste ılk kez.evet vurdu resmen. ama bırden heyecanla bır korku oldu ıcımde cok baska bıseydı cunkuhihoyyyt
kızlar yemın edıorum sıze az once yazdım ya ben bıle hıssetmıorum dıe.uzanıorum meyvelı yogurt yemıstım yenı. gobek delıgımın 4 parmak altına oyle bı sey vurdu kı ıcımden bı kac kere ust uste ılk kez.evet vurdu resmen. ama bırden heyecanla bır korku oldu ıcımde cok baska bıseydı cunkuhihoyyyt
daha yenı basladı daha ne tekmeler yıycen. bıraz daha buyusun hareketlerı dısardan cok net gorunuyo. karnın sekılden sekıle gırecek. ama o an cok zevklı herseye bedel yaa
ama daha 5 dk olmadı arkadasa dıodum ben bıle her zaman hıssetmıom dıe.oglusum onu kucumsedıgımı sandı galıba.sıpam benım.yedım tekmeyı.ama hıc bu kadar sert hıssetmemıstım ve tekme yememıstım o kadar heyecanlandım kı ve korktum aynı zamanda.dısardan bellı olacagı gunu ıple cekıorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?