zaten özellikle tatlı bişeyler yediğimdi coşuyo benimkide çok güzell yaaaa daha sık olsun istiyo insan gözün aydın ilk kuvvetli tekmeni yedin hihoyyyt
vallahi billahi seyirdi yada ben sıyırdım..ama oydu ya süt içtim temin ondanmı aceba ahhhh anasının güzeli ben burdayım diye yırtıyor kendini..ohh be kızlar vallahi biraz rahatladım...:Saruboceq:
ya kızlar yazdıklarım görünmüyor mu yasakkelime
eylül annelerine bir konu açtım bebek hareketleri ile ilgili dedim ama kimse görmedi CADIARZU
Özgecim hani geçen gün bebek hareketleri hakkında konuşmuştuk ya böyle sanki göz seyirmesi gibi oluyor diye..ben bugün hiç hissetmedim ama şükür ne ağrım nede lekelenmem falan var normaldir herhalde..birde Allah korusun artık bu haftalardan sonra bebeğime bişey olsa ben hissederim değilmi..ayy felaket tellali gibi oldum ama ne bilim benden öncesin ya daha güven alıyorum..
kızlar yemın edıorum sıze az once yazdım ya ben bıle hıssetmıorum dıe.uzanıorum meyvelı yogurt yemıstım yenı. gobek delıgımın 4 parmak altına oyle bı sey vurdu kı ıcımden bı kac kere ust uste ılk kez.evet vurdu resmen. ama bırden heyecanla bır korku oldu ıcımde cok baska bıseydı cunkuhihoyyyt
evet canım ama zorlamıyorum hiç kendimi birşeyler yemeye. Olmuyor çünkü daha çok rahatsız oluyorum yemeye zorladığımda. O an aklımda ne varsa onu yiyiorum. çok fazla sebze yiyorum mesela. Yemek hiç yemesem önüme yoğurt ve bilimum sebzelerden koysalar hiç yok demem gibi geliyor. Ama eskiden olsa yemek derdim.
elveda rumelıde bıle dıyodu ya sut ıcırdınız mı bebek kıpırdasın dıe.sut ıcınce de cosuolarmıs.odur ohihoyyyt
kızlar yemın edıorum sıze az once yazdım ya ben bıle hıssetmıorum dıe.uzanıorum meyvelı yogurt yemıstım yenı. gobek delıgımın 4 parmak altına oyle bı sey vurdu kı ıcımden bı kac kere ust uste ılk kez.evet vurdu resmen. ama bırden heyecanla bır korku oldu ıcımde cok baska bıseydı cunkuhihoyyyt
ya kızlar ben bu kocamı çok seviyorum..adam süpriz delisi..bu saatte haber veriyor akşama bürodaki arkadaşları eşleriyle gelicekmiş bu saate kadar haber vermemişler hazırlık yapmayım diye..ya daha kötü ya kapılarda nevresimler..koltukları sildim otursun yerde benim akıllı kocam..klava:
ah şu erkekler :bbo:
ya kızlar ben bu kocamı çok seviyorum..adam süpriz delisi..bu saatte haber veriyor akşama bürodaki arkadaşları eşleriyle gelicekmiş bu saate kadar haber vermemişler hazırlık yapmayım diye..ya daha kötü ya kapılarda nevresimler..koltukları sildim otursun yerde benim akıllı kocam..klava:
ne guzelllll banada vursun banada:) Allahım ne manyak bişey bu annelık:)
dilecim hala bulantıların devam ediyor mu? Nasıl miden
ufak ufak hıssedıyos. bak zayıf olmanın avantajı.dr um bana 20 haftadan once çok hıssedılmez ama zayıflar 19 da da hıssedıyor dedı. sen 19 da yedın tekmeyı:) kurban olarım o gıllicik ayaklarınaaasenınkı de bu hafta baslar kıprasmaya.sonra da tekmelerı yersın ıns.allahım duaya bak ya bız ııce psıkopata bagladık bu işikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?