2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zaten özellikle tatlı bişeyler yediğimdi coşuyo benimkide çok güzell yaaaa daha sık olsun istiyo insan gözün aydın ilk kuvvetli tekmeni yedin hihoyyyt

ay evet ya.allahım herkese gostersın.herkese tattırsın bu duyguyu.darısı sızın basınıza.hemen kalkıp gunlugume bunu not almalıyımkaydirigubbakcemile2

vallahi billahi seyirdi yada ben sıyırdım..ama oydu ya süt içtim temin ondanmı aceba ahhhh anasının güzeli ben burdayım diye yırtıyor kendini..ohh be kızlar vallahi biraz rahatladım...:Saruboceq:

elveda rumelıde bıle dıyodu ya sut ıcırdınız mı bebek kıpırdasın dıe.sut ıcınce de cosuolarmıs.odur ohihoyyyt

ya kızlar yazdıklarım görünmüyor mu yasakkelime

eylül annelerine bir konu açtım bebek hareketleri ile ilgili dedim ama kimse görmedi CADIARZU

Cnm bende hergün hissetmiyorumki. 2 günde bir falan bazen 3 gün. Daha küçükler ya o yüzden. Ama 20. haftadan sonra iyice hissedersin demişti doktorum. Kötü şeyler getirme aklına a.s.

yoksa yine burdan sohbet edelim ben mesela geçen hafta çok hissediyordum ama bu hafta hiç hissetmiyorum bişey :çok üzgünüm:

ayy ne güsel işte tatlım ben burdayım demiş

aynen tatlım bende zorlamıyorum. ne yemek istiyorsam onu yiyiyorum

ya kızlar ben bu kocamı çok seviyorum..adam süpriz delisi..bu saatte haber veriyor akşama bürodaki arkadaşları eşleriyle gelicekmiş bu saate kadar haber vermemişler hazırlık yapmayım diye..ya daha kötü ya kapılarda nevresimler..koltukları sildim otursun yerde benim akıllı kocam..klava:

ne guzelllll banada vursun banada:) Allahım ne manyak bişey bu annelık:)

ah şu erkekler :bbo:

canım ya kıyamam ahh bu kocaları napmalı klava:

senınkı de bu hafta baslar kıprasmaya.sonra da tekmelerı yersın ıns.allahım duaya bak ya bız ııce psıkopata bagladık bu işikaydirigubbakcemile3
ufak ufak hıssedıyos. bak zayıf olmanın avantajı.dr um bana 20 haftadan once çok hıssedılmez ama zayıflar 19 da da hıssedıyor dedı. sen 19 da yedın tekmeyı:) kurban olarım o gıllicik ayaklarınaaa

arkadaşlar bebekler anladığım kadarıyla bu haftalarda 16 itibariyle -ki ben 18 de hissetmeye başladım - hareketleniyorlar ve rahatsız olduklarınıda belli ediyorlar.bide ben muz yiyince kuruyemiş yada tatlı türü bişi yiyince çoğalıyor hareket.aynen elanın dediği gibi solda alt kısımda pır pır pır hafif düm tek tek :)bacak bacak üstüne attırmıyor bizim küçük adam artık bana :) ay hissetmeyenlerde yakında hisseder inşallahhhh.:Saruboceq:

ecem valla sana brovo ben kıyameti koparırdım bugün yoruldum valla önümüzdeki haftayı hayal bile edemiyorum sınavlar başlıyor oku oku bitmez kağıtlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…