2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar günaydin bisey sorucam size ya bir iki gündür kalbimmi onuda anliyamiyorum tam ama böyle arada bir icimde birsey pir pir ediyor nabzima bakiyorum normal. neden olurya cok merak ediyorum.

günaydın sinem peti mozi,
prensesler inşallah iyidir. dün gece biraz kanama oldu.polip yüzünden sanırım. moralim kötü.
1,30 da dr. a gidiyorum

günaydın sinem peti mozi,
prensesler inşallah iyidir. dün gece biraz kanama oldu.polip yüzünden sanırım. moralim kötü.
1,30 da dr. a gidiyorum

gecmıs olsun kardes.dun gece fıtılını kullanmıs mıydın?bı gt bakalım hayırlı gusel haberlerle gel ıns.hem kafana takılan bısey vardı dun ılacla ılgılı onu da sor

canım gecmiş olsun ya umarımkotu bırsey deıldır ıyı haberlerını alıcaz canım ınsallah karartma ıcını

yok kulanamadım, cesaret edemedim. bugünkü doktorun kararına göre kullanacağım. bakalım o ne diyecek. ona göre dr.umu da seçeceğim.

petibör benim göbeğim de aynen seninkine benziyor acaba erkekmi ya tek önümde göbek :)

kizlar günaydin bisey sorucam size ya bir iki gündür kalbimmi onuda anliyamiyorum tam ama böyle arada bir icimde birsey pir pir ediyor nabzima bakiyorum normal. neden olurya cok merak ediyorum.

daha çok kan pompalıyoruz çarpıntı olabilir bendede oluyo çünkü

ecem gelmedi kızlar bugün dün akşam naptı acaba merak ediyorum çatlak kadınla akşam arkadaşım yine camda bekliyordu beni ama o beni göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…