dileekkk böyle seylere bakma. kurcalama be canım. sonra doguma gıderken hepsı gozumuzun onune gelecek:)
Canım bunlar sonuçta yaşayacağımız şeyler eğer sezeryan olmak isteyenler bu konuda yaşayacakları ile ilgili olarak bilinçli olursa hem daha iyi karar verirler hemde o gün stres olmazlar. Ben mesela çok daha büyük bir kesi attıklarını zannederdim oysa 10cm'miş.
dilekcim normal doğumu izleme sakın ben öyle bir salaklık ettimdee ayyy daha da fecii birseyy
Canım bunlar sonuçta yaşayacağımız şeyler eğer sezeryan olmak isteyenler bu konuda yaşayacakları ile ilgili olarak bilinçli olursa hem daha iyi karar verirler hemde o gün stres olmazlar. Ben mesela çok daha büyük bir kesi attıklarını zannederdim oysa 10cm'miş.
๒คl๒öςєğเ๓;6173820 .!.:kızlar günaydın. nasılsınız bebişlerimizde sizde iyisinizdir umarım. ben cok kötü şifayı kaptım grip oldum.2 gündür cok feci durumdayım. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dilekcim normal doğumu izleme sakın ben öyle bir salaklık ettimdee ayyy daha da fecii birseyy
bakın keske herkes boyle kolaycacık dogursa:Saruboceq:
ya kızlar bende geçen akşam acayip bir baş ağrısı vardı ama anlatamam ağrıyı size midemde bulandı hatta istifra ettim...sonrada korktum seren serengilde başağrısı ve yüksek tansiyondan beyin kanaması geçiriyormus ya acaba benimdemi tansiyonum yükseldi..?? hep düşüktür normalde ama..
ayyy bak aklıma geldıı sımdı Allahımm o nasıl bı an oylee neysee kızlar izlemeyenler varsa hiç meraklanmasınlar bence bizim gibii...
günaydın kızlar herkeze selamlar... ya 4 ayımı doldurdum ama hala bazı sabahlar öğürmekten bi hal oluyorumm.... ya kızlar bişet sorucam benim karın gene indi gibi oldu ya benim gibi karnı az şişen varmı yoksa bende bi gariplikmi var... bazen bi bakmışım oh ne güzel sonra bi bakıyorum sanki hamiş değilimde azcık gazım var gibi şişmiş bana yol gösterin nolur....
bakın keske herkes boyle kolaycacık dogursa:Saruboceq:
günaydın kızlar herkeze selamlar... ya 4 ayımı doldurdum ama hala bazı sabahlar öğürmekten bi hal oluyorumm.... ya kızlar bişet sorucam benim karın gene indi gibi oldu ya benim gibi karnı az şişen varmı yoksa bende bi gariplikmi var... bazen bi bakmışım oh ne güzel sonra bi bakıyorum sanki hamiş değilimde azcık gazım var gibi şişmiş bana yol gösterin nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?