2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

böyle şeyler izlemeyin sadece korku yaratıyor insanda..evet görüntü olarak kötü duruyor..benim eşim normal doğumuma girdi...görümcemin eşide epidural sezeryana girdi...ama bunlar anlık şeyler herşey unutuluyor..bebeğinizi kucağınıza almaktan bşka bişey düşünmüyorsunuz...inanın bana...

Ayy canım seni çok iyi anlıyorum. Çünkü şu 4,5 aylık hamilelik zarfında üç kere grip atlatım.
Tecrübelerime dayanarak MUTLAKA BOL LİMONLU TAVUK SUYUNA çorba yap iç. Elma, Ayva kabugu, limon kabuğu, Tarçın, bir iki tane karanfil ve tabiiki ıhlamur kaynat iç sabah akşam. Halin olursa da ılık bir duş al. Geçmiş olsun. Ateş olmadığı sürece bebek için bir tehlike oluşturmuyo.

begum seren serengile bende çok üzüldüm ama o tarz şeyleri okumak ve izlemek istemiyorum benimde aynı şekilde okuduğum akşam başım çok ağırıdı etkileniyoruz bence

yorumlarınızı bekliyorum buyumuş mu kuculmus mu

Eklentiler

• $19h.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 40
kızlar günaydın...bizlerden deneyimli anneler olarak size birşey soracağım:)ense kalınlığı 1,2 den küçük olursa kız büyük olursa erkek diye bir hipotez var bizim forumda yani ekim annelerinde....rica etsenm 2li testteki ense kalınlıklarınızla bebişlerinizin cinsiyetini yazarmısınız???????????şimdiden teşekkürler.

hiç alakası yok cnm yaw. benimki 1.31 di ense kalınlığı. bir kızım olucak

nazcım bencede hiç alakası yok benim bebeğiminde 1.4 idi benimde kızım olacak inşallahh

Alakası yok canım. Aynı topikten bir arkadaşın bebeğinin ense kalınlığı ile benimki aynı çıktı ama onun oğlu oluyor benim ise kızım. Yani aynı olması bile cinsiyetinin aynı olmasını garantilemiyor.

dilekciğim yazıyı okudum zaten dawn sendromlu çocukları görüyoruz onlar ölmesi gereken çocuklar asla değil.... bu benim düşüncem tabi niceleri çok çok kabiliyetli yüzme yarışlarında 1. olanları bile var bence bu bebeklerin hayatına kastetmek çok yanlış olurdu... Rabbim ona can vermiş sakat bile olsa .... Bence anneler şöyle bi düşünsün evladımız sağ sağlim doğdu ve 5 yaşına geldi Allah korusun bir kaza yada hastalık sebebiyle sakat kaldı o zaman o çocuğa kıyabilirmiyiz sakat diye ölsün diyebilirmiyiz... ben böyle düşünüyorum... rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... hepime sağlıklı , ömürlü, akıllı , ana baba sözü dinleyen evlatlar nasib etsin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…