2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dün dr. küçük bir polip değil dedi.

neyse sıkmamaya calıs canını.kızlarını dusun.bak onlar artık zorlu donemı atlattılar.olumlu seyler dusun canım tamam mı.sen kendı doktoruna da gorun bugun.bılıosun bı doktorun dedıgı dıgerını tutmayabılıo.ınsallah guzel haberlerle donersın.dualarım senınle ve yavrularınla.

petibör benim göbeğim de aynen seninkine benziyor acaba erkekmi ya tek önümde göbek :)

valla ıste gobegın tıpıne bakarak gırgırına kız erkek dıoruz ama.belkı de gercekten erkektr senını de.saglıklı olsun da.neyse az kaldı sen de ogrenıceksın artık ascık daha sabır

pembee güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz. Allah içine rahatlık versinde sende daha sakin ol inşallah

ilgilenen arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim.

başım da çok kötü. uzanayım ben. dualarınıza ihtiyacım var... hoşçakalın.

canım dualarımız senınle ve meleklerinle öğlen cok ama cok rahatlayacaksın ınsallah içini ferah tutt

slm kızlar nasılsını bakalım bu gün yavrular nasıllar?? PEMBEcim çok geçmiş olsun kendine dikkat et Allah a emanet olun canım. BEGÜM nice mutlu yıllara...

elacım maşallah göbişine.benimkide büyüdü artık azıcık bişi.pembecim dualarımız seninle canım herşey yolunda merak etme tamam hayırla git gelinşlh

herkese hayırlı, sağlıklı güzel bir gün diliyorum a.s.

ilgilenen arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ederim.

başım da çok kötü. uzanayım ben. dualarınıza ihtiyacım var... hoşçakalın.

canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerle geliceksin emin ol, dualarımızdasın inşallah
sıkma canını, başın ondan ağırıyordur, kendini motive edicek şeyler düşün, dinlen birazda

arkadaslar aranızda magnezyum ilacı kullanan varmı?

peticim ben magnezyum suda eriyenden kullanıyordum
şimdi doktorum, magnezyum, kalsi,yum, çinko ve vitamin D hepsi birarada olan tabletten verdi
yürürken iş yaparken kalçalarım sorun çıkarıyor bana , ondan sebep

Eslem benımde yorulunca kalcama agrı gırıyor ve adım bıle atamıyorum. Ama ben dr a bunu soylemedım henuz. Sımdıye dek ıkı sefer oldu. Acaba magnezyummu kullanmam gerekıyor. Ben bı ferrum bıde megadyn kullanıyorum

canım bende ferrum ve megadym kullanıyorum ama benim kalçam aşırı yanii
gece yatarken bile sağa sola zor dönüyorum düşün artık
kaslarım çekiliyor, elektrik çarpıyor sanki, yolda biraz fazla yürüyüncede kal geliyo valla
bu gibi durumlar için kalsiyum ve magnezyum takviyesi veriyor drlar

eslemcım bana da gecen gııtımde verdı ama henuz kullanmadım.doktor kramplara ve kasılmalara ıyı gelır demıstı.hem dusuk rıskını onluomus oyle demıstı.ben kullanmaya baslamadım da ondan sordum.aslında bazen bacagımın iç kısmının vajına gırısıne bırlestıgı kemık ve vajınama bıcak saplanıo gıbı oluo arada kullansam mı kı dıorum.

anladım canım. benım sadece çok ayakta kalınca. bıraz iş yapıp yorulunca oluyor. gundelık hayatta seyiredince sorun olmuyor

bende ağrılarımı doktora söyledim eeee hamilesin olcak okadar dedi magnezyum falan vermedi belkide biraz daha bekliyip vericek bilmiyorum ütü falan yapamıyorum direk ağrıyo

peticim kullan bence, sonuçta vücudumuzun magnezyumada ihtiyacı var, yan etkiside yok
iç derim, ben hepsinin bir arada olanından günde 2 tablet alıyorum

kızlar benım bugun 2 sefer sol yumurtanın orada uafak bişiler hıssettım. bebişmi acabaaa

benim de ayağıma kramp girdi akşam doktora gittiğimde magnezyum alayım mı diye sorcam ben hamilelik öncesi hep alırdım magnezyum ve kalsiyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…