2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar, en güzeli sizin olsun inşallah

ee kimse bişicik almadımı paşasına prensesine ?

valla ben cınsıyetını ogrendıgım gun cıldırdım aldım bır suru o gunden berı hıcbısı almadım.ızmıre gıdıcem ya 10 gun sonra oraya saklıom hevesımıhihoyyyt

Ben bakıyourm bakıyorum ama bi türlü elim gitmiyor almaya.Hala gerçekmi diye düşündüğümüz oluyor eşimle. Daha dün gece duruyo di mi yerinde diyo :Saruboceq: inşallah şöyle bi rahatlarsa içim başlayacam..Ama herşey o kadar güzel ki saatlerce kalabiliyourm çocuk magazasında

valla ben cınsıyetını ogrendıgım gun cıldırdım aldım bır suru o gunden berı hıcbısı almadım.ızmıre gıdıcem ya 10 gun sonra oraya saklıom hevesımıhihoyyyt

oohhh dal mağazalara valla, ayy alışverişe bayılıyorum, çok eğlenceli oluyor
ben pazartesi günü doktor çıkışı pek gezemedim, acayip yağmur yağıyordu, şemsiyemizde yoktu, anca atletlerini çoraplarını aldım
havalar düzelsin birazdaha atıcam kendimi çarşıya hihoyyytdelikafadulden

canım 1 parça dahi olsa alırsanız bebeğinizin varlığına daha çok inanıcaksınız, emin olun
ben bebeğimin kıyafetlerini gördükçe Allahın izniyle benimle olduğuna inanıyorum

valla ben baya bişeyler aldım lıste yapmam lazım neler var neler yok ona gore devam edıcem almaya:)

msms canım aldıklarını koyda görelim, fikir olur, gözümüz gönlümüz açılır
bende liste yapmıştım, aldıklarımı çizdim, kalan eksikleri alıcam kısmetse
böyle daha iyi oluyor, fuzuli bişey alınmaz

bende fırsat buldukça alıyorum benimde liste yapmam lazım arkadaşlarıma soruyorum neler daha çok lazım oluyor diye bide cinsiyetini öğrensek neler alacam neler...

koyarım canım. ama bıraz zaman lazım:) eve gıdınce hiiç zamanım kalmıyor resım cekmeye koymaya falan.

canım aldıklarının hepside güzeller güle güle giysin kızın inşallah. ben daha hiç bişey almadım kızıma. önümüzdeki ay alışverişe başlayacağız inşallah

sağol canım, senle pek denk gelemedik, özledim kızz
oğlun olcak demek, maşallah, sen başladın mı oğluşuna ciciler almaya

yok canım hafta sonu alısveriş planı yapıyorum... ama erkekimeee bişeyler örmeye basladım. cok zevkli oluyoo ya... bu arada ZEYLAND isimli bebe giyim markasının internet sitesine girmenizi tavsiye ederim.....

evet zeyland da çok kaliteli ve güzel ürünler yapıyor
unutmuştum iyi hatırlattın fatoş, bi bakiim

msms gülüm hepsini birgüne sığdırma, hergün bi parça resimle müsait oluncada eklersin yerimseniben

emsall teşekkür ederim canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…