2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ela yazın zor olmayacakmı o bahcıvanları gıyınmek? ben onu dusundum. en azından altına bır atlet gıymek lazım uztunede kot. bır ıkı ay kullanılabılır gıbı geldı bana

hepsi çok güzel elacım valla...ama çok pahalı ya...insanın hamile olmasından faydalanıyorlar resmen..

ela yazın zor olmayacakmı o bahcıvanları gıyınmek? ben onu dusundum. en azından altına bır atlet gıymek lazım uztunede kot. bır ıkı ay kullanılabılır gıbı geldı bana

valla begume sormak lazım onun vardı fotosunda gormustum.ama sonucta arkasında capraz bag var sadece arkası acık yanı.onu de bılıosun yanı yarım. ne bılım gıyılır gıbı geldı.:sm_confused:

gulüm ben martta doğum yapmıştım o yüzden kışın rahat giyildi ama meryeminde dediği gibi yazın zor olabilir giymek tabi ince kot kumaşsa olur..bence etek almak daha mantıkl bide kapri ama hamilelerede salopet yakışıyor çok...

valla begume sormak lazım onun vardı fotosunda gormustum.ama sonucta arkasında capraz bag var sadece arkası acık yanı.onu de bılıosun yanı yarım. ne bılım gıyılır gıbı geldı.:sm_confused:

bana oyle geldı:) ablam bana bır elbıse verdı. ılerde gıyılecek bişey. karnına 1 kat doluyorsun kuması onuda dusunuyorum gıyılırmı dıe:)

Ben de çok beeğendim ama o paralara değmez bence , ne bileyim çok pahalı normalde de kıyafete çok para vermem cimriyim he he he

valla hamıle kıyafetlerının hepsı cok pahalı.begumun dedıgı gıbı resmen bızım bu halımızı fırsata donusturuolar.ama bazı seyler var kı mecbur alıcaz.tamam moda bol t-shortler ordan yırtıoz ama alt tarafları napcaz

Ela cığım ben öğreciyken bahçıvan çok giydim en büyük handikapı bence dışarda wc ye gidince zor oluyor o askılar sarkıyor yere değebilir falan benim gibi titizsen kasıyorsun yani son aylarda daha sık wc ye gideceğimiz düşününce kullnamak zor olabilir bunu paylaşayım dedim

caniiimm kizinmi oluyo coook sevindim:sm_cool: allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.ne zaman ögrendin?

evet canım :)) çok sağol canım arkadaşım aminnnn inşallahhhh. aslında çok fazla olmadı öğreneli pazartesi günü akşam öğrendim canım

alt tarafa bi etek bide kapri alıcan bide ekstradanbi kot bu seni idare eder hamilelik sonuna kadar artı bide 1-2 ay sonrası var tabi.. vücut hemen toparlanmıyo...

ya bu kocamı napsam bılmıom.butun gece kendı hıc ortunmeden yatıo bu gece benı de acmış kendı ortunmedıgı yetmezmıs gıbı bı uyandım öyle acıkta ayatıom.nası agrıo sırtım belım.klava:şaşkın şey

kızlar ben çıkıyorum, fatura yatırcam, eve dönüncede yemek pişirip evi süpürmem gerek
öpüyorum hepinizi kuzularınızıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…