2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslem canım kızının kıyafetleri çok güzel aynı üçlü çorap takımından bende aldım bakırköyde gür çarşının alta katından biraz pahalı sanki orası

valla ben ilaç içmekten nefret ettiğim kadar bişeyden nefret etmiyorum herhalde
çok zorlanıyorum içerken, ağrım sızım olmasa hiç birini içmem
doğal yollarla takviye yaparım ama olmuyor

canım aldıklarının hepside güzeller güle güle giysin kızın inşallah. ben daha hiç bişey almadım kızıma. önümüzdeki ay alışverişe başlayacağız inşallah

caniiimm kizinmi oluyo coook sevindim:sm_cool: allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.ne zaman ögrendin?

eslem canım kızının kıyafetleri çok güzel aynı üçlü çorap takımından bende aldım bakırköyde gür çarşının alta katından biraz pahalı sanki orası

canım idilbaby ise aldığın çoraplar evet biraz pahalı ama pamuklu %100, değer yanii

ya ben bahcıvan hamıle pantolonu istıyorum.izmırde nerde bulurum bılen var mı? ?????

ebru hamile giyimde vardır tatlım...bi bak istersen internet sayfasına..

Selam hanımlar yememi yedim ben geldim :)) Alışveriş olayına takılmışız yine , ah ah hava kaç gündür yağışlı ve kapalı şöyle iş çıkışı bakınamıyorum sinir oluyorum :jeyyar:

:1hug:

guselmış.ama netten almaya guvenemez kı ınsan 120 mılyon vercen sonucta ya begenmezsen dımı.gorup alsam daha ıyı galıba.cok saol ılgılendıgın ıcın begumcum

evet elacım giymek lazım netten sipariş verilmez bencede.. ama mağazayı bulursan izmirde bi bakarsın..aslında fiyatta bayağı yüksek..değer değmez bide o var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…